ملیحه جان بازم از چیزایی که یاد گرفتی بگو
منظورم اون دوره هاست که خریدی 😄 خلاصه شو به ما هم بگو گوناه داریماااااا😘😘
اینکه گفته آینه تو خونه نباشه از همشون چرت تر بود حالا با باقیش میشه یه جوری کنار اومد
اگر آینه بد بود امامان ما نمیگفتن قبل از بیرون رفتن از خونه خودتو تو آینه نگاه کن که عیبی تو صورت و لباست نباشه و روایت داریم حضرت محمد توی آب زلال به خودش نگاه میکرده....
واقعا چندروز ظرفها ناغافل از دستم لیز میخورد و میشکست من اصلا ناراحت نمیشدم اما دیگه وقتی یکی از فنجون های چینی(که اونم آقا پسر زد شکست و از اونا شش تا بیشتر نداشتم که حالا شد ۵ تا اونم فدای سرش)یکم فقط یهههه کوچولوووو بخاطر اون ناراحت شدم و گفتم حذف شدن زیادی هم مساوی با اینکه بعدهااااا باید برم بخرم.حالا نه اینکه تو پولش مونده باشم اما همون طرز تفکر حیفه حیفه😅 و بعد از اون دیگه هیچی نشکسته
در مورد اینکه قبلا گفتید از پارچه های دور ریختنی بجای پد بهداشتی استفاده کنیم(هنامیک جان خیلی ببخشید جاش نیست اینجا زیاد در این مورد صحبت کنم فقط محض آگاهی میگم چون شاید بعضیا واقعا ندونن)
من چندسال پیش تو مطب یه دکتر زنان بودم یه خانمی اومده بود که قبلا عفونت قارچی داشته و قصد بارداری داشت میگفت خانم دکتر بهم گفتید از پارچه بچه استفاده کنم تو این سه ماهه خیلی خارش... کمتر شده (منظورش همین پارچه تنظیف ها بود که میگن کهنه بچه)
من خودم سه چهار ماهی هست که تو پوشک بچم یه لایه پارچه به عنوان محافظ میزارم و میشه به جای یه بار دوبار ازش استفاده کرد واقعا هم خیلی خیلی صرفه جویی میشه.چند روز پیش که دیدم یه مارک متوسط ۳۴ تایی شده صد تومن گفتم از این به بعد روزی یه بار هم لاستیک بهش میبندم و از عصر به بعد پوشک آماده.چون لاستیک زیادی هم به بچه باشه پاش میسوزه. پارچه هاشو هم دیگه نمیشورم میندازم دور .تازه اونی که ازش پوشک میخریم ارزون تر از همه جا میده اما نمیدونم چرا انقدر آدم از پول این یه قلم زورش میاره.ما خداروشکر تو پولش نموندیم ولی دیگه وقتی میدونی این پول قراره قهوه ای بشه واقعا زور داره