2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1732946 بازدید | 44579 پست
از کی شروع کنیم خونه تکونی؟  دوستای فعالمون کجایین؟شهرزاد جان و ماهی طلا اگه درست گفته باشم!&n ...

من آماده ام.دوس دارم یه فکری به حال بالکن و تراس خونه بکنم در کنار خونه تکانی.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من آماده ام.دوس دارم یه فکری به حال بالکن و تراس خونه بکنم در کنار خونه تکانی.

به امید خدا...من بالکن واسم یه غوله،چون وقتی  هوا سرد میشه درشو میبندم و گاهی یه سری چیزا میندازم داخلش😬.

به امید خدا...من بالکن واسم یه غوله،چون وقتی  هوا سرد میشه درشو میبندم و گاهی یه سری چیزا میندا ...

من فقط دوس دارم مرتب داشته باشمش.اینجا گرد و خاک زیاده و من تنبلی می کنم هر روز جارو بزنم.چیز خاصی ندارم توش.جز چند تا گلدون و شلنگ آب و ...

وای امان از مدرسه و ... بچه هاتون کلاس چندمن؟

نهم و چهارم و اول 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
من جدیدا خوره دورریختن افتاده به جونم همش دنبال یه چیزی میگردم بندازم دور تو این یک ماه یه عالمه لبا ...

دقیقا منم 

خداروشکر شوهرمم راضی کردم یه سری چیزای بلااستفاده که تو انباری هست را بفروشیم .سیستم صوتی گنده منده😐 تور والیبال😐 یه آکواریوم همراه وسایل جانبی 😑میز کامپیوتر و خود کامپیوتر خرابش هم هست که فکر نکنم راضی بشه .میگه بعدهاااااااااا برای بچه مون درستش میکنه😑😑

حدود بیست تایی کتاب قطور هم گذاشتم کنار که بدیم کتابخونه

اما حالا حالاهاااا وسیله باید رد کنم که تازه  یههههههه کوچولو مینیمال بشم 

امروز نشستم بعضی وسایل تعمیر کردم.چسب زدم.خیلی وقت بود که از این مدل چیزها زیاد داشتم و هنوز هم دارم ...

نه ندارم اما الان که گفتی ایده ی خوبیه بنظرم👌

بجای اینکه خرت و پرت ها هر کدوم یه طرف باشن همه شون یه جا باشن که وقتی نیازه یه راست بریم همون جا سراغشون 

خونه من که فعلا بدجوری پراکنده شده😩 مخصوصا انبار و پارکینگ

منم فاصله بچه هام سه ساله پسر و دختر خدا کمک کنه😍

میشه به منم یادبدیدوکمک کنیدتابتونم مثل شماهاباشم اصلاچکارکنم

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین
دقیقا سبک زندگی شما میشه مینیمالیست کم بخر با کیفیت بخر و پولاتو خرج دلخوشیهات کن

منم سبکم همینه هیچ چیز اضافیم نگه نمیدارم به راحتی دور میریزم خونم خلوته چیز های ضروری باکیفیت فقط میخرم خرت و پرت ندارم

GO With With
چه جالب... راستی عزیزم بچه هات چند ساله هستن؟ من فهمیدم طی این مدت درسته که اسباب بازی نمیخرم ولی ...

با اینکه تجربه شو هنوز ندارم اما راهی نداره .بچه تو این سن نباید حسرت این چیزا رو داشته باشه 

اما میتونی براش چیزای ارزونتر برداری یا یک وسیله خاص بخری که حواسش به چیزای برادرش نباشه یا اینکه با بچه بزرگت صحبت کنی بگی وسایل را الکی مثلا شریکی استفاده کنن.بگی مال هر دوتا تونه. یا وقتی میخوای برای بزرگه چیزی بخری خودتون یواشکی برید بخرید و مراقب باشید اون نفهمه

دیگه راهی به ذهنم نمیرسه 

توی نت آموزش ساختن خمیر بازی با آرد را گذاشته خیلی خیلی ارزون تر از خمیر خریدنی هست.الان بچه تون با همین بیشتر سرگرم میشه 

دقیقا منم  خداروشکر شوهرمم راضی کردم یه سری چیزای بلااستفاده که تو انباری هست را بفروشیم .سیست ...

این چیزای گنده منده احتیاج به یه انباری گنده منده میخاد....انباری من کلا ۲ در ۱.۵ باید باشه.شاید کوچیکتر.

2810