2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1733224 بازدید | 44583 پست
بيا گم نکنی تاپیکو😘😘😘 تمرینات از صفحه ۸ باهاش پیش برو هم خونه تکونی میشه برات هم اضافات زندگیتو ...

مرسی عزیزم حتماچه دعواهاکه توخونه سرآت آشغالهایی که همسرم نگه میداره ماداشتیم تاحالا فکرکنم من یه مینیمالیست بودم وخودم خبرنداشتم🤣باین روحیه اونم توخانواده ای که همهه چیونگه میدارن که یه روزی لازمشون میشه خیلی سختههه

امروز نشستم بعضی وسایل تعمیر کردم.چسب زدم.خیلی وقت بود که از این مدل چیزها زیاد داشتم و هنوز هم دارم.

راستی یه چیزهایی هم دارم مثل زیر پایه مبل و چیزای خورده ریز که به کارم میاد.میخوام توی یه کارتن کوچیک بالای کمد بگذارم.نمیدونم بازم شاید خیلی هاش بعدا بریزم دور یا بدم به کسی.اسمش میگذارم جعبه خرت و پرت.شماها هم دارین؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز نشستم بعضی وسایل تعمیر کردم.چسب زدم.خیلی وقت بود که از این مدل چیزها زیاد داشتم و هنوز هم دارم ...

چه جالب...

راستی عزیزم بچه هات چند ساله هستن؟

من فهمیدم طی این مدت درسته که اسباب بازی نمیخرم ولی چون پسر بزرگم پیش دبستانیه هر وقت میریم بیرون وسیله مدرسه میخریم.الان چندتا قیچی دارن که دستشون شکسته شد.جنس خوب خریدم که مثلا بمونه واسشون،ولی خیلی از وسیله هاشون شکسته یا خراب میشه...از طرفی ام اون یکی پسرم که سه سالشه دوست داره مثل برادرش داشته باشه،شما راه حلی دارین؟

چه جالب... راستی عزیزم بچه هات چند ساله هستن؟ من فهمیدم طی این مدت درسته که اسباب بازی نمیخرم ولی ...

پسرم دوم دبستان دخترم ۳.۵ سالشه.منم دقیقا همین طورم.دخترم هرچی برادرش میخواد میخاد.و متاسفانه خرده ریزه خریدیم.عکس گذاشتم از وسایل که داشتن.الان جمع کردم باور می کنی اونقدر داشتن که حالا یادشون نمیاد که چیزی کم شده یا نه.منم این سری قیچی دسته شکسته انداختم دور.چون دسته کوچیک که نیست.واسه قیچی های بزرگ خرازی ها دسته قیچی دارن.واسه این مورد که میگین بچه کوچولوتون هرچی داداشش داره میخاد واسه منم همینه .سعی می کنم دوتا بگیرم.البته نمیدونم کارم درسته یا نه.

من جدیدا خوره دورریختن افتاده به جونم همش دنبال یه چیزی میگردم بندازم دور تو این یک ماه یه عالمه لباس ووسیله گذاشتم کنار یا ریختم دور خیلی حس خوبیه آدم نفس میکشه.تو اتاق هم یه تغییر جزیی دادیم روحیه ام خیلی عوض شد.بازم میگم ممنون استاتر .کاش زود تر این تاپیکو دیده بودم 

پسرم دوم دبستان دخترم ۳.۵ سالشه.منم دقیقا همین طورم.دخترم هرچی برادرش میخواد میخاد.و متاسفانه خرده ر ...

مرسی.منم واقعا مجبورم چون دوتاشون پسرن و فاصله سنیشونم سه ساله.به خاطر جلوگیری از دعواهای بعدی دوتا میگیرم😅

مرسی.منم واقعا مجبورم چون دوتاشون پسرن و فاصله سنیشونم سه ساله.به خاطر جلوگیری از دعواهای بعدی دوتا ...

منم فاصله بچه هام سه ساله

پسر و دختر

خدا کمک کنه😍

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
کاملا درکت میکنم...بچه ها خیلی رو وسیله هاشون حساسن...من وقتی بچه بودم یه لباسم رو خیلی دوست داشتم،ی ...

سلام دوستان وسط صحبت هاتون یاداین خاطره افتادم منم ازمدرسه برگشتم نمیدونم چی شد رفتم سراغ کمدم پیراهن مخمل عیدم داشتم خیلیم دوسش داشتم داده بودبه دختریکی ازآشناهابدون اجازم هنوزم این یادم مونده واقعابه هاحس تعلق وخاطره دارن، دعاکنیدمنم یک مثقال مینیمال شم 

از کی شروع کنیم خونه تکونی؟  دوستای فعالمون کجایین؟شهرزاد جان و ماهی طلا اگه درست گفته باشم!&n ...

سلام شیوا جان من خیلی درگیر مدرسه بچه هام این روزها و کم میام 

و فکر نکنم هنوز بتونم خونه تکونی شروع کنم، احتمالا بهمن 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
سلام شیوا جان من خیلی درگیر مدرسه بچه هام این روزها و کم میام  و فکر نکنم هنوز بتونم خونه تکون ...

عزیزم،خدا کمکت کنه.منم پسرم پیش دبستانیه حسابی وقتم واسه چهارتا نقاشی میره😅شمام که کلاس اولی دارین.

منم فکر میکنم بهمن ماه خوب باشه چون دست تنهام نمیتونم یکدفعه کارامو انجام بدم.

موفق باشی🌹

2810