2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1733492 بازدید | 44587 پست
اگه خونه پاکسازی شده و انباری فقط مونده این دو روز که احتمالا شوهرتون خونه هست فرصت خوبیه که بچه پیش ...

ای خواهر.امروز که نذری داریم و از ظهر خونه مادرشوهرم هستیم حالا ببینم فردا سر کار میره یا نه

اون انبار لامصب که من درست کردم کار یه روز دوروز نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما عزیزم مال من چهارتا درجه داره که با یه نوار رنگی مشخص شده سفید کم .زرد متوسط.نارنجی زیاد و قرم ...

عاشققققتم

دمت گرم

خیللی خوب گفتی حتما دفعه بعد تو پلوپز درست میکنم و نتیجه اش رو اینجا مینویسم

امان از دست آقایون که همیشه برامون یه خروار کار درست میکنن😣😣

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
ای خواهر.امروز که نذری داریم و از ظهر خونه مادرشوهرم هستیم حالا ببینم فردا سر کار میره یا نه اون ان ...

داری از انباری واسه خودت غول درست میکنی😥😥

فردا فقط یکساعت برو از همون دم در شروع کن

طبق اصولی که اینجا یاد گرفتی انجام بده و خودتو ازاضافات خلاص کن

اگه خونه پاکسازی شده و انباری فقط مونده این دو روز که احتمالا شوهرتون خونه هست فرصت خوبیه که بچه پیش ...

انباری ما پشت بوم هست،فعلا به خاطر سردی هوا دنبالش نمیرم.کلی کتاب دانشگاهی توش دارم که دلم نمیاد بدم بره...چرا اینقدر بهشون وابستم😕😶

عجب برنامه خوبی.... واسه ظرف شستن اگه بشه ماشین ظرفشویی بگیریم کارمون خیلی راحت میشع .البته من خودم ...

عزیزم من ماشین ظرفشویی دارم ولی هشت نفره.به نظرم قبل خریدش دقت کنید که وسیله ای بگیرید که به کارتون بیاد.به نظرم ظرفشویی تعداد بالا بهتره چون موقع مهمون داری تعداد بیشتری ظرف جا میشه.الان قیمت قرص ها فوق العاده گرون شده.قبلنا بیشتر استفاده میکردم.الان بیشتر مدیریت میکنم که در موارد ضروری استفاده کنم.بعضی ها با داشتن ماشین ظرفشویی بهش عادت نمیکنن.مثلا من هر وقت مامانم میاد میگه خب دو تیکه اس با دست بشوریم🤭یا میگن خب چه کاری هست که پاک کنیم یدفعه بشوریم تموم شه.ممکنه ماشین دو روز طول بکشه تا پر شه.آیا براتون قابل تحمل هست؟بعضی از ظروف رو نمیشه داخل ماشین گذاشت.بعضی از سرویس های چینی شکل های عجیب غریب دارن ممکنه خوب شسته نشن.

ولی در کل اگه قیمت شوینده اش مناسب باشه من از طرفدارهای ماشین ظرفشویی هستم🥰

انباری ما پشت بوم هست،فعلا به خاطر سردی هوا دنبالش نمیرم.کلی کتاب دانشگاهی توش دارم که دلم نمیاد بدم ...

مال ما هم یه اتاق رو همون پشت بومه یکم سرده اما در پشت بوم جداس

اگه لباس گرم بپوشم میشه کار کرد

عاشققققتم دمت گرم خیللی خوب گفتی حتما دفعه بعد تو پلوپز درست میکنم و نتیجه اش رو اینجا مینویسم ام ...

شوهر منم خیلی دوست

لطف داری عزیزم منم عاشقتم کهههههه😘😘

فقط یه چیزو یادم رفته بود بگم.البته حتما خودتون میدونید  غلظتش باید مثل ماست تازه باشه .نه سفت نه خیلی شل .من وقتی شک داشته باشم که زیادی شله دو سه قاشق آرد گندم الک میکنم و دوباره هم میزنم .یه نکته جدید هم یاد گرفتم که کیک پزای حرفه ای میگن مواد را از نیم ساعت قبل بزارید رو کانتری جایی که با دمای اتاق یکی بشه.مثلا تخم مرغ که تو یخچال بوده بزاری سردیش بره.

بعد از اینم که مواد را مخلوط کردی بزار یک ربع بمونه بعد بریز تو قالب پفش بهتر میشه

داری از انباری واسه خودت غول درست میکنی😥😥 فردا فقط یکساعت برو از همون دم در شروع کن طبق اصولی که ...

آره اولش هم با افاضات😑 شروع کردم که همون پارچه ها بودن .الانم با همین ادامه میدم .بعدها که عکس جنگل واقعی را گذاشتم  اینجا میبینی بهم حق میدی😂

باورتون میشه من همچنان از گوشه و کنار خونه مداد رنگی،پاک کن و مداد پیدا می کنم.بعضیاش میگذارم توی یه پلاستیک توی کابینت بالا....انبار مخفی لوازم تحریر.چند تا پیراهن شوهرم بود که اونم دادم رفت.تا حالا نگه داشته بودم که یه چیزی باهاشون درست کنم....خودم خنده ام گرفت من تا حالا پارچه برش ندادم....بهتره بدم کسی که ازش استفاده کنن.

سلام وای چه تایپک خوبی بایدبشینم همه نظرات روبخونم فقط نمیدونم چطوری گم نکنم‌تاپیک رو

بيا گم نکنی تاپیکو😘😘😘

تمرینات از صفحه ۸ باهاش پیش برو هم خونه تکونی میشه برات هم اضافات زندگیتو رد میکنی

2810