حتما عزیزم
مال من چهارتا درجه داره که با یه نوار رنگی مشخص شده سفید کم .زرد متوسط.نارنجی زیاد و قرمز تند که برای کیک باید روی خیلی کم بزاری وگرنه تهش میسوزه تازه با همونم خیلی زود میپزه .یک ربعه آماده میشه و کاملا اسفنجی.حالا بازم ببین مال شما قلقش چطوریه.بعدم که پخت برش میگردونم روی دیس و میزارم اونطرفش هم سرخ بشه در حد دو دقیقه کافیه
ریزه کاری اگه منظورتون مواد کیک هست من اینطوری درست میکنم
به ازای هر تخم مرغ سه قاشق شکر و آرد هم حدود چهار قاشق سرپر که من سه تا تخم مرغ میزنم ۶ قاشق آرد قنادی که بهترین آرده برای کیک چون سبکه.سه قاشق آرد گندم سبوس دار و دو قاشق هم آرد برنج.آرد برنج که میزنم چون مجبورم بزنم😁 یه بار به آقامون گفتم یکم بخر واسه بچه داشته باشیم رفته یه کیسه چهار پنج کیلویی خریده آورده تموم هم نمیشه .اما اصلا تو پف کیک اثر بدی نمیزاره
تخم مرغا رو تا پنج دق با همزن برقی میزنم .شکر رو با یه استکان آب جوش میزارم حل بشه .شکر خودش آب میندازه پس نمیخاد مایع دیگه ای بزنید.اگه شیر زدین همون یه استکان باشه بسه.آردم را دوبار الک میکنم و یه قاشق غذاخوری سرخالی بکینگ پودر و یه قاشق چایخوری هم وانیل میزنم.گاهی هم یه قاشق گلاب میزنم که مزه کیک یزدی بده و بعد با تخم مرغای زده شده مخلوط میکنم بعد شکر هم اضافه میشه .یکم با قاشق هم میزنم بعد دوباره باهمزن برقی یه دستش میکنم.سه قاشق هم روغن و دوباره همزن و تمام .
یادتون باشه بکینگ پودر را حتما همون اول با آرد قاطی کنید اگه آخر بار بزنی گلوله میشه و حل کردنش مکافاته .
بعدم که یه کوچولو روغن ته قابلمه پلوپز میزارم دیواره ش را نیاز نیست چرب کنی. اصلا نکنی بهتره نمیزاره کیک درست پف کنه و کمترین درجه.من رو درش دمی هم میزارم😂