2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1733252 بازدید | 44583 پست

خونه دیگه تقریبا پاکسازی شده و وسیله اضافه ای نمونده

غول بزرگم الان انباری هست که واقعا هر دقییقه دارم انرژی منفی شو حس میکنم.

راستی من این چندسال از پلوپزم استفاده نکرده بودم چندوقت پیش اینجا شنیدم بعضیا تو پلوپز کیک میپزن حتی تو سیستمش برنامه کیک پزی داره

خلاصه آوردمش پایین چندبارم توش کیک پختم محشر میشه.دیدم ای دل غافل چقدر وسیله راحت و بی دردسری داشتم تاحالا ازش بهره نبردم.شمام حتما امتحان کنید .پلوپز من از این قابلمه ای ساده هاست  درش هم شیشه ایه  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خونه دیگه تقریبا پاکسازی شده و وسیله اضافه ای نمونده غول بزرگم الان انباری هست که واقعا هر دقییق ...

اسم پلو پز آوردی، یاد خودم افتادم یه پلو پز مارک پارس خزر دارم همچنان توی کارتن هست.از این ده نفره هاست

خونه دیگه تقریبا پاکسازی شده و وسیله اضافه ای نمونده غول بزرگم الان انباری هست که واقعا هر دقییق ...

اگه خونه پاکسازی شده و انباری فقط مونده این دو روز که احتمالا شوهرتون خونه هست فرصت خوبیه که بچه پیش شوهرتون باشه خودتون به  انباری برسین

چندروز بود اینجا نیومده بودم ماشالا به همه تون  منم قرار بود اون چالش یک ماهه را انجام بدم ...

یه لیست از همه قسمتهای خونه که باید امیز بشن بنویس

مثلا 

اشپزخونه

بخجال

گاز

کابینتهای بالا

۱

۲

۳

۴

کابینتهای پایین

۱

۲

۳

۴

۵

کابینت زیر سینک

بعد 

اتاق خواب

تخت

زیر تخت

دیوار

بالای کمد

کمد

کسو ۱

کشو۲

و ...

ابنجور لیتستی بنویس

و هر وقت فرصت کردی یک یا دو ردیفش رو انجام بده

واقعا هم ظرفشویی خر است

و بهت حق میدم با بچه کوچیک خیلی سخته خیاطی و پایبند موندن به برنامه

بدون استرس هر روز یه قسمتی رو کنار کارهای روتین خونه انجام بده

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

رو چه درجه ای میزاری

منم سرکار میرفتم خیلی از پلوپز استفاده میکردم اما کیک نپختم داخلش

فرصت داشتی با نکات و ریزه کاریهاش بگو😍

که پسرم هفته ای یکبار بهونه کیک میگیره😘

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
یه لیست از همه قسمتهای خونه که باید امیز بشن بنویس مثلا  اشپزخونه بخجال گاز کابینتهای بالا ...

عجب برنامه خوبی....

واسه ظرف شستن اگه بشه ماشین ظرفشویی بگیریم کارمون خیلی راحت میشع .البته من خودم ندارم اما واسه ماها که بچه کوچیک داریم خوبه

چندروز بود اینجا نیومده بودم ماشالا به همه تون  منم قرار بود اون چالش یک ماهه را انجام بدم ...

واقعا با بچه کوچیک انجام دادن کارها سخته.من پارسال اینموقع دخترم ۳ ماهش بود تا شوهرم از سر کار میومد میسپردم بهش واول ظرفا رو میشستم بعد هم یه کابینت یا کشو تمیز میکردم .من تومشهد خونواده خودم نیستن وسختم بود اگه شما کسی رو دارین ازش کمک بگیرین

واقعا با بچه کوچیک انجام دادن کارها سخته.من پارسال اینموقع دخترم ۳ ماهش بود تا شوهرم از سر کار میومد ...

خانواده من هستن اما.... چی بگم والا درگیر کارای خودشونن .مامانم میره مغازه بابام هم بازنشسته هست اما دست از کار کردن برنمیداره.خداییش حالا میبینم تو این یک سال من بچمو به دندون کشیدم 

خانواده من هستن اما.... چی بگم والا درگیر کارای خودشونن .مامانم میره مغازه بابام هم بازنشسته هست اما ...

منم یک سال اول خیلی بهم سخت گذشت مادر شوهر وپدر شوهرم هستن ولی سنشون بالاست ونمیتونن کمکم کنند.فقط تو این مدت همسرم خیلی کمکم کرد از حموم بچه وکارای خونه ونگهداری بچه .واقعا درکت میکنم 

ولی الان بچم یکم از آب وگل دراومده واذیتاش کم شده میتونم به کارام برسم 

رو چه درجه ای میزاری منم سرکار میرفتم خیلی از پلوپز استفاده میکردم اما کیک نپختم داخلش فرصت داشتی ...

حتما عزیزم

مال من چهارتا درجه داره که با یه نوار رنگی مشخص شده سفید کم .زرد متوسط.نارنجی زیاد و قرمز تند که برای کیک باید روی خیلی کم بزاری وگرنه تهش میسوزه تازه با همونم خیلی زود میپزه .یک ربعه آماده میشه و کاملا اسفنجی.حالا بازم ببین مال شما قلقش چطوریه.بعدم که پخت برش میگردونم روی دیس و میزارم اونطرفش هم سرخ بشه در حد دو دقیقه کافیه

ریزه کاری اگه منظورتون مواد کیک هست من اینطوری درست میکنم 

به ازای هر تخم مرغ سه قاشق شکر و آرد هم حدود چهار قاشق سرپر که من سه تا تخم مرغ میزنم ۶ قاشق آرد قنادی که بهترین آرده برای کیک چون سبکه.سه قاشق آرد گندم سبوس دار و دو قاشق هم آرد برنج.آرد برنج که میزنم چون مجبورم بزنم😁 یه بار به آقامون گفتم یکم بخر واسه بچه داشته باشیم رفته یه کیسه چهار پنج کیلویی خریده آورده تموم هم نمیشه .اما اصلا  تو پف کیک اثر بدی نمیزاره

تخم مرغا رو تا پنج دق با همزن برقی میزنم .شکر رو با یه استکان آب جوش میزارم حل بشه .شکر خودش آب میندازه پس نمیخاد مایع دیگه ای بزنید.اگه شیر زدین همون یه استکان باشه بسه.آردم را دوبار الک میکنم و یه قاشق غذاخوری سرخالی بکینگ پودر و یه قاشق چایخوری هم وانیل میزنم.گاهی هم یه قاشق گلاب میزنم که مزه کیک یزدی بده و بعد با تخم مرغای زده شده مخلوط میکنم بعد شکر هم اضافه میشه .یکم با قاشق هم میزنم بعد دوباره باهمزن برقی یه دستش میکنم.سه قاشق هم روغن و دوباره همزن و تمام .

یادتون باشه بکینگ پودر را حتما همون اول با آرد قاطی کنید اگه آخر بار بزنی گلوله میشه و حل کردنش مکافاته .

بعدم که یه کوچولو روغن ته قابلمه پلوپز میزارم دیواره ش را نیاز نیست چرب کنی. اصلا نکنی بهتره نمیزاره کیک درست پف کنه و کمترین درجه.من رو درش دمی هم میزارم😂

2810