2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1732174 بازدید | 44569 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاااام

به به چقد لذت بردم از پاکسازیای دوستان.

من این روزا میزبان مهمانان عزیزم هستم، و علاوه بر اون یه دوره آموزشی شرکت کرده بودم که در حال گذروندنشم تا اواخر هفته دیگه درگیرشم. واسه همین زمان بازم برای پاکسازی خونه رو ندارم.

ولی 

ولی این دلیل نمیشه از این مبحث جذاب بگذرم

امروز تو تایمهای خالیم گوشی مو مورد پاکسازی قرار دادم، برنامه اضافه کلا نداشتم که پاک کنم. ولی برنامه هامو پوشه بندی کردم، میشه خیلی ریز بگم؟ احتمال میدم ریز گفتنم باعث بشه یچیزایی روشن بشه( آخه خودم قبلا که این مباحث رو میخوندم دوس داشتم کسی برام مثال‌های ریزتر بزنه😊).

خیلی اساسی گوشیم رو تمیز کردم که هنوزم ادامه داره، مثلا توی اسنپ و تپسی محل کار قبلیم که یه ساله ازش اومدم بیرون هنوز بعنوان مکان منتخب بود، اونا رو پاک کردم،چن تا مسیر پر رفت و آمدم رو برای مکان منتخب انتخاب کردم. و یسری کارای این شکلی.

هنوز سراغ پیام رسانها نرفتم ، باید حالت خودکار دانلود عکس و فیلم و همچنین ذخیره عکس و فیلمش رو کنسل کنم تا الکی نرن تو حافظه و اونجا رو شلوغ کنن. و یسری کارایی از این دست🙂🙂.

یه کتابی قبلا خونده بودم مینی‌مالیست دیجیتال، تا نصفه بیشتر وقت نشد بخونم، ولی اونم کتاب جالبی بود.

منم مثال عینی برای مینی‌مالیستی دیجیتال شدم امروز😃

و دوست خوبی که چالش ۳۰ روزه خیاطی گذاشته بود، تو متنت خوندم پسرت رو از شیر بگیری. ینی با یه کوچولوی شیرین داری خیاطی میکنی؟ افرین به همتت🥰.

حتمااااا عکساتو بزار، من که عاشق عکس لباسم مخصوصا اگه خودت دوخته باشی

سلاااام به به چقد لذت بردم از پاکسازیای دوستان. من این روزا میزبان مهمانان عزیزم هستم، و علاوه بر ...

سلام عزیزم،خوش باشین.

خوب شد یادم انداختین،من جمعه هفته گذشته حسابی گوشی تکونی کردم🤭

اول از همه لغو عضویت از ایمیل هایی که نیازی بهشون نداشتم.نمیدونم شاید هزار تا ایمیل توی صندوق بود که همه رو حذف کردم.و الان فقط یکجا عضویت ایمیل دارم.

پاک کردن پیامک ها،سابقه تماس ها 

نشانک های گوشیم،من یه انبار کننده اطلاعات هستم.خیلی وقتا همش در حال سرچ کردنم و ذخیره کردن.باید این عادت غلط رو کنار بذارم چون دیگه دنبالش نمیرم و دوباره سرچ میکنم،فکر کنم در نوع خودش مریضی حادی باشه😅🤣 

Pdfهای ذخیره شده که خوندم پاک کردم 

اسکرین شات خیلی گرفته بودم دیگه نمیخواستمشون پاک شدن.

در مورد حالت خودکار دانلود عکس ها هم یادآوری خوبی بود،مرسی

سلام عزیزم،خوش باشین. خوب شد یادم انداختین،من جمعه هفته گذشته حسابی گوشی تکونی کردم🤭 اول از همه ل ...

ممنونم.

شیوا جون لغو عضویت ایمیل رو چطور انجام میدی ، میشه بهم بگی

ممنونم. شیوا جون لغو عضویت ایمیل رو چطور انجام میدی ، میشه بهم بگی

زهرا جان،از ایمیل هایی که نمی‌خوای یکی رو باز کن،باید بیایی انتهای ایمیل یه گزینه داره که معمولا ریز مینویسن,اونو بزنی لغو عضویت میشی.unsubcribe

از عادت های بد من اینه که واسه وسیله ای جا پیدا نکنم سریع منتقل میشه به کابینت های آشپزخونه....  ...

از این به بعد هرچی خواستی بخری 

اول تو خونه محلشو مشخص کن بعد خرید انجام بده😘😘😘

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
زهرا جان،از ایمیل هایی که نمی‌خوای یکی رو باز کن،باید بیایی انتهای ایمیل یه گزینه داره که معمولا ریز ...

ممنووووونم🥰🥰.

بیشتر از ۵۰۰ تا ایمیل بود، زدم همه رو پاک کردم..

از این به بعد این تکنیک رو استفاده میکنم تا دیگه میل اضافی برام نیاد

ممنونم

و من همچنان تو گوشیم میچرخم و پاکسازی میکنم😊.

ایمیلاحو پاک کردم

حافظه واتساپم رو کامل پاک کردم، حدود ۱ گیگ بود🙃🙂.

پیامک‌ها رو پاک کردم و چن تا آشنا که پیام داده بودن اسمشون رو تو مخاطبان سیو کردم.

اعلان اکثر نرم افزارهای مسدود کردم تا منوی بالای گوشیم خلوت بشه 

اسکرین هامو باید بررسی کنم اضافیاشو پاک کنم.

عکسای دوربین هم همینطور

تلگرام اصلی ریختم ولی بازم کلی گروه الکی عضوم میکنه

امشب اینا رو سعی میکنم انجام بدم

2810