من دوباره اومدم با گزارش امروز
هر چی بیکار میشم به هرجای خونه که دستم برسه حمله میکنم و به طور باورنکردنی وسایل اضافه،بازیافتی،کاغذ و حتی زباله جمع میشه و خودمم در عجبم که من چطوری با یه همچین خونه ای شبا میتونستم بخوابم🥴
برای خودم یه چالش سی روزه گذاشتم که البته هنوز رسماً شروع نکردم و یکی از موارد چالشم این بود که هر روز یکی از خیاطی های عقب افتاده را انجام بدم.پریروز یه پیراهن بلند خوشگل برش زدم و خودمم باورم نمیشه که دو روزه دوختمش و خیلی عالی شد .اگه استارتر اجازه بده خیاطی هام که جمع شد نتیجه کارم را یه جا عکس میگیرم میزارم اینجا
امروز صبح هم یه سری از لباسام که احتیاج به تعمیر داشت و همش امروز فردا میکردم را نجات دادم
یه گریزی به کمد رختخواب و کمد لباسها زدم و فقط یه چادر مشکی اضافه بود یک شلوار مخمل که برام کوچیک شده اما چون زیاد نپوشیدم دلم نمیاد ردش کنم تا ببینم بعد شیردهی لاغر میشم یا نه و یک بلوز بافتنی نو که هدیه بود و اونم برام کوچیکه شاید دوبار پوشیدم گذاشتم کنار که ببخشم
یه سری وسیله اضافه مثل قوطی شامپو خالی به امید اینکه صابون رنده بریزم داخلش هم داخل حمام بود که به وسایل بازیافتی پرت شد
تو وسایل خیاطیم هم نگم که گاهی چه چیزای بیخودی پیدا میکنم اصلا خودم خندم میگیره میگم آخه اینو نگه داشتم که چه دردی ازم دوا کنه .تازه تو انبار هم یه سری دیگه دارم که غول اصلی اونجاست .داخل خونه که تموم بشه بعدش به حساب پارکینگ و بعد هم انبار میرسم
استارستر جون ببخشید من خیلی پرحرفی میکنما خداییش با حرفات منه تنبل کلی با انرژی شدم و همش دلم میخواد یه کار مفید انجام بدم .شاید تعریف کردن از کارای خیاطیم مربوط به تاپیک نباشه اما دلم میخواد حس خوبمو با شماها به اشتراک بزارم🌹🌹