2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1732607 بازدید | 44571 پست
اخه خرید کردن خودش یه لذت و دلخوشیه😐

برای من قبلنا اینجوری بود‌ بی حوصله که میشدم میرفتم خرید ولی اثرش نهایتا دو روز بود. الان به جای خرید کردن و راه حل سریع، به این فکر میکنم که چرا حالم اینجوریه. بیشتر اوضاع روحیمو تحلیل میکنم و خودمو بهتر میشناسم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از چهار سال پیش که با مینیمالیسم آشنا شدم کلی وسیله رو از خونه م بیرون کردم. بوفه و تمام کریستالهاش، کنسول، دو تا قالیچه، ویترین و کمد پسرم، چرخ گوشت، پلوپز، آرام پز، قابلمه خیلی بزرگ، چرخ خیاطی، بخارشوی، میز تلویزیون، گل های مصنوعی، میز چرخ خیاطی، یه عاااالمه لباس که نمیدونم چرا نگه داشته بودمو نمی پوشیدم. یه سری ظروف بی استفاده هم بخشیده شد. با کلی وسیله ی دیگه که الان دقیقا یادم نمیاد. 

اکثر اینها رو با اصرار مامانم برای جهیزیه خریده بودم. و البته اون زمان خودم فکر میکردم اینا باید تو جهازم باشه و اگر نباشه اصلا نرمال نیست. الان برام مهم نیس بقیه چی فکر میکنن. هر چیزی که در یک سال استفاده نشه باید خارج شه از خونه به نظرم. البته همسرم مثل من فکر نمیکنه وگرنه تا الان خونمو مثل مسجد کرده بودم😆

اکثر اینها رو با اصرار مامانم برای جهیزیه خریده بودم. و البته اون زمان خودم فکر میکردم اینا باید تو ...

امان از دست آقایون شوهر🤣🤣

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

منکه دلم خوننننه از دست کارای شوهرم

از بس مثل موش وسایل میخره انبار میکنه

دیگه با این دو تا فسقلی دست و‌پام بسته است نمیتونم زیاد بریزم دور ، خوشبحالش شده😂😂

خدا حفظتون کنه برای هم😚 انشالا فسقلیا بزرگتر که بشن دوباره میتونین خلوت کنین خونه تون رو.

من شوهرم میانه رو هست نه خیلی ماکسیمالیست و نه مینیمالیست امااااااا

مامانم به معنی واقعی کلمه موش انبار کننده س. متولد سال موش هم هست🤣 

بین اعضای خانواده فقط من به این مسیر هدایت شدم

بقیه به شدت اهل تلنبار کردن خرت و پرت

تازه میگن ما با وسایل آرامش میگیریم😑 

من اخیرا دقت کردم روزایی که میرم اونجا تنش برام ایجاد میشه ولی چون نمیتونم پیش خانواده م نرم و از طرفی هم نمیتونم وضعیت زندگیشونو تغییر بدم خودمو آروم میکنم و هی تلاش میکنم بپذیرم که این انتخاب شخصی اونهاس و ربطی به من نداره

سلام کمتر خرید کنید چقدر  زیاده🙄🌹

😅😅

حق با شماست 

اینا خرید قبل هست

مشکل الانم خرید نیست،. مشکل دل نکندنه که داره کم کم حل میشه 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
من الان تو کشومو نگاه کردم پنج جفت جوراب دارم کلا😄 پسرم چهار جفت. همسرم هشت جفت😆  مامانم میا ...

خیلی هم خوبه 

بیشتر از این لازم نیست واقعا 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

چقدر تاپیک قشنگی🧡 کی اوردش بالا خدا خیرش بده.

الان فهمیدم چقدرررر مینیمالیستم😂کشو لباس ها فقط 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

خدا حفظتون کنه برای هم😚 انشالا فسقلیا بزرگتر که بشن دوباره میتونین خلوت کنین خونه تون رو. من شوهرم ...

سخته 

اما میتونی براشون توضیح بدی

البته کم کم

علی الخصوص برای خواهر برادرا

اما مادرا رو سخت میشه مجاب کرد

سخته  اما میتونی براشون توضیح بدی البته کم کم علی الخصوص برای خواهر برادرا اما مادرا رو سخت ...

این هفته قراره برای خونه مامانم اینا کمد جدید بزنن‌. من دیروز اونجا بودم. خیلی ملایییییم تبلیغ مینیمالیسم کردم😄 فقط از دراور مامانم دو تا پلاستیک بزرگ لباس اضافه و دو تا پاکت خرت و پرت دیگه دراومد. پس از سالها مامان راضی شد از یه سری وسایلش دل بکنه😆 حالا باز موقع چیدن بقیه وسایل تو کمد هم میرم اونجا بلکه فرجی بشه😅

2810