2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1733096 بازدید | 44583 پست
سلام تاپیکتون عالیه منم امشب اومدم کاش زودترآشنا میشدم شاید امشب ، اگه نشد فردا میریزم بهم وخلوت میک ...

تمریتات از صفحه ۸ شروع شده

از تمرین اول انجام بده و تا یه تمرسن رو کامل انجام ندادی سراغ بعدی نرو

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
سلام من اتفاقی با این تاپیک اشنا شدم و اصلا معنی مینیمالیست شدن رو نمیدونستم ...اما شاید باورتون نشه ...

ارامش عزیزم خداروشکر که شما راه و روش زندگیتون رو پیدا کردین

منکه با وجود دو تا فسقلی و یه شوهر انبارکننده الان حسابی اوضاعم قاطی شده

اکه برات امکان داره از داخل کابینت و چیدمانش عکس بزار 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من اتفاقی با این تاپیک اشنا شدم و اصلا معنی مینیمالیست شدن رو نمیدونستم ...اما شاید باورتون نشه ...

ببعضیا توی خونواده هاشون یاد می گیرن.خیلیا میشناسم اینطوری هستن.خیلی راحت زندگی می کنن

تمریتات از صفحه ۸ شروع شده از تمرین اول انجام بده و تا یه تمرسن رو کامل انجام ندادی سراغ بعدی نرو

دیروز رفتم سراغ اتاق تمام بعدازظهرو مشغول بودم ولی باوجود بچه کوچیک خیلی کند پیش میره😫😫 امروزم ادامه میدمو به امیدخدا اتاقو تموم میکنم یه عالمه خرت وپرت ریختم بیرون فروشی واهدایی وبازیافتی وزباله

دعاکن خونه داربشم یه خونه ی بزرگ یه حیاط درندشت میخوام بادستای خودم توحیاطش درختای زردآلو وسیب بکارم انقدرگل بکارم توباغچه هاش که عطرشون همسایه هارو دیوونه کنه دعاکن برام🌷🌷🌷🌷🙏🙏
دیروز رفتم سراغ اتاق تمام بعدازظهرو مشغول بودم ولی باوجود بچه کوچیک خیلی کند پیش میره😫😫 امروزم ادا ...

من هم بچه دارم واقعا اینجور وقتا با بچه کوچیک آدم کلافه میشه. بنظرم  کل اتاق یه روز مرتب نکن.مثلا هر روز یک کشو یک قفسه.اینجوری ذهنت راحت تر تصمیم میگیره که چی لازم داری چی لازم نداری

ببخشید خانوما خارج ازبحث سوال میکنم پسر ۵ماهم تب کرده ۱۰روزه اسهاله ولی شدیدنیست گفتم شاید دندونش باشه دکتر بردم خوب نشده امروز تبش زیاد شده شیاف بزارم براش؟؟

دعاکن خونه داربشم یه خونه ی بزرگ یه حیاط درندشت میخوام بادستای خودم توحیاطش درختای زردآلو وسیب بکارم انقدرگل بکارم توباغچه هاش که عطرشون همسایه هارو دیوونه کنه دعاکن برام🌷🌷🌷🌷🙏🙏
ببخشید خانوما خارج ازبحث سوال میکنم پسر ۵ماهم تب کرده ۱۰روزه اسهاله ولی شدیدنیست گفتم شاید دندونش با ...

اره نزار تبش بره بالا 

قطره استامینوفن هم خوبه

من بالاخره رفتم سراغ جزوه و کتابام. همه کتابای درسی و جزوه هام از دوره های قبل تا الان رو از انباری آوردم بیرون. کتابخونه رو هم خالی کردم. چنتا کتاب درسی مرجع رو نگه داشتم. از بین کتابای غیر درسی هم فقط اونایی که واقعا دوستشون داشتم و شاید چند بار دیگه هم بخونمشون رو نگه داشتم. بقیه رو که یه کوه شده بود 🤭بسته بندی کردم و بعنوان کاغذ باطله فروختمشون. حدود ۵۰۰ تومن شد، خرج تفریحمون دراوم🤭😄😄

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.
من بالاخره رفتم سراغ جزوه و کتابام. همه کتابای درسی و جزوه هام از دوره های قبل تا الان رو از انباری ...

موفق باشی عزیزم

دل کندن از کتاب خیلی سخته

باریکلا به شما

سلام دوستای گلم چند تانکته بود میخاستم باهاتون درمیون بزارم 

من چندسالی میشه معروفم به اینکه همه چیزو دور میریزم البته ازنظر خودم اسراف نیست و چیزی که باز یافت هست یابه دردم نمیخوره وشاید دیگری بتونه باهاش نیازش‌و برطرف کنه میزارم کنار 

تاهمین ۳ سال پیش دیگه خونم جایی نداشت ازبس وسیله و لباس میخریدم چیزی نبود توبازار نیاد و من برای آشپز خونه نخرم وبه قول دوستان یکبار بیشتر استفاده نمیشد ولی کل وقتم‌و میگرفت چون باید کلی وسیله مرتب میکردم و از بی نظمی بدم میومد ولی به قول دوستان شلوغی رو نمیشه نطم داد الان به قدری احساس لذت داذم شاید باور کردنی نباشه بیشتر از موقع خرید لذت میبرم وقتی میرم کمد و کابینت باز میکنم میبینم وسایل جادار چیده شده بااینکه مهمون باتعداد زیاد میاد برام ولی به اندازه مهمون هم وسیله ظروف دارم اما چون وسایل لوکس و اضافه رو کنار کذاشتم جا محدود نیست و باز هم کلی لباس دارم که برای همشون برنامه داذم کم کم بیان دم دست و بعد فقط به مقدار معقول لباس توکمد و کشو باشه وچون هر کدوم شاید یکبار تن کردم نمیتونم به کسی بدم وگرنه نو بود هدیه میدادم تا زود تر به آرزو وهدفم برسم

2810