2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1733373 بازدید | 44584 پست
اگه بالشهای سفت و سنگین میخوای برای خونه باغ یا داخل تراس و حیاط میتونی استفاده کنی من کیسه های پار ...

چه عالی، حتمامنم اینکاروانجام میدم اگه بازم ازین خلاقیت وکارهای جالب با وسایل دور ریختنی بلدین خوشحال میشم یادمون بدین  

عزیزم من اینستا ندارم لطفا مطالب مفیدش رو همینجا بزار

وبلاگم داره عزیزم. تو گوگل سرچ کن میاره

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تمرینات flay lady میدونیدچیه ؟ اگه میدونید به من هم بگید لطفا

تو وبلاگش فک کنم راجبش توضیح داده بود عزیزم

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.

من امروز رفتم سراغ شال و روسری هام. تقریبا از دوران مجردی همشونو نگه داشته بودم. هر کدومو که واقعا دوس نداشتم یا باهاش راحت نبودم جمع کردم. از شال تابستونی فقط چهارتا موند. از زمستونی ها دو تا. از پاییزی هم دو تا. یه شال بافتنی خیلی پهن هم داشتم که میخوام به عنوان شال مبل استفاده کنم. یه روسری نخی هم واسه موقع گردگیری نگه داشتم. بقیه رو فرستادم خونه مامان اینا و کلی چوبلباسی خالی شد.

لذت ببر حال خوبت رو خریدارم😉

ممنون ، ولی هنوز به آشپزخونه مرتب و تمیزی که می‌خوام نرسیدم چون خیلی آشپزی میکنم اونم غذاهای سنتی ، یه کم کمکم میکنید ؟ ظرفامو کم کردم سینکم همیشه خالیه ولی بازم کل آشپزخونه تمیز نیست و برق نمیزنه

ممنون ، ولی هنوز به آشپزخونه مرتب و تمیزی که می‌خوام نرسیدم چون خیلی آشپزی میکنم اونم غذاهای سنتی ، ...

عزیرم اشپزخونه از عکسای نت نکاه کن

باید روی اپن و کانترها خالی باشه

نهایت یکی دو تا گلدون و نزدیک گاز هم کفگیرملافه یا مرتبط به اشپزخونه جیری خوشگل داری بزار

بقیشو بچین تو کابینت 

تا اشپزخونه ات مرتب بچشم بیاد

بعدشم غذای سنتی همیشه پیاز داغ داره

من ماهی یکبار پیازداغ درست میکنم چند کیلو پیاز رو با میکسر خرد میکنم و پیازداغ میکنم چند قسمت میکنم و میزارم فریزر یه قسمت هم یخچال معمولا تا یک هفته تو یخچال دارم

اینجوری سرعت اشپزی میره بالا و یه بخش از کارات سبک مبشه

برای اکثر خورشتا و مرغ میتونی استفاده کنی

خورش رو‌ دو وعده ای درست میکنم

برنامه غذایی دارم که خیلی عالییه

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

سلام تاپیکتون عالیه منم امشب اومدم کاش زودترآشنا میشدم شاید امشب ، اگه نشد فردا میریزم بهم وخلوت میکنم 😍😍 لطفا توتاپیکای مدیریت هزینه ودخل وخرج و....تگم کنین😘

دعاکن خونه داربشم یه خونه ی بزرگ یه حیاط درندشت میخوام بادستای خودم توحیاطش درختای زردآلو وسیب بکارم انقدرگل بکارم توباغچه هاش که عطرشون همسایه هارو دیوونه کنه دعاکن برام🌷🌷🌷🌷🙏🙏
فردا جمعه است. روز استراحت  برعکس بیشتر خانما که تعطیلات فقط به فکر کارای عقب افتاده هستن &nb ...

چقدرحرفاتون قشنگه وروحیه میده حضورتون همیشه سبز🌷

دعاکن خونه داربشم یه خونه ی بزرگ یه حیاط درندشت میخوام بادستای خودم توحیاطش درختای زردآلو وسیب بکارم انقدرگل بکارم توباغچه هاش که عطرشون همسایه هارو دیوونه کنه دعاکن برام🌷🌷🌷🌷🙏🙏

سلام من اتفاقی با این تاپیک اشنا شدم و اصلا معنی مینیمالیست شدن رو نمیدونستم ...اما شاید باورتون نشه طریقه زندگی کردن من تو این ۴سال ک خونه خودمم بدون هیچ اطلاعاتی از قبل دقیقا همون چیزی هست ک شما تو این تاپیک بیان کردین و خوشحالم ک یک طریقه زندگی و مدیریت صحیحی داشتم و خواهم داشت ممنون از همگیتون

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر رسیدن به هدفمه
2810