2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1732734 بازدید | 44572 پست
ای جونم پس باید حساب مغزتو شستشو بدیم🤔🤔🤔 اهل زیورآلات هستی؟ اهل لباس زیاد؟ الان بیشترین چیزی ...

من واقعا احتیاج دارم همه ی خانمها تواین گروه بیان خونم ومنو حسابی دعوا کنن واقعا حقمه سرزنش بشم باور کنید ماه تا ماه کمد دیواری باز نمیکنم ازبس آشقال داره دخترم یک سال نیمه ازدواج کرده ولی هنوز کمد اونو پاکسازی نکردم   اوایل اینجوری نبودم همه چی میریختم دور نظم داشت زندگیم ولی للان خودم هم کلافه شدم   بدم میاد از این بیتفاوتب که پیدا کردم انشاله با خوندن مطلب شماها به خودم بیام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها چقد اینجا خلوته من چند وقت پاکسازی نکردم  کاش باز همه فعال بودن منم انگیزه میگرفتم واس ...

از اول تاپیک شروع کن و بخون دوباره روحیت جون میگیره برای مینیمال شدن...و با برنامه های تاپیک پیش برو

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر رسیدن به هدفمه
بچه ها چقد اینجا خلوته من چند وقت پاکسازی نکردم  کاش باز همه فعال بودن منم انگیزه میگرفتم واس ...

اره خیلی خوب بود

من چند روزه شروع کردم به پاکسازی اساسی خونه ام.

اما وقتی گروهی باشه انرژی آدم چند برابره

من واقعا احتیاج دارم همه ی خانمها تواین گروه بیان خونم ومنو حسابی دعوا کنن واقعا حقمه سرزنش بشم باور ...

چرا سرزنش؟ 

با خودتون مهربون باشین

به جای پاکسازی اساسی از یه کشو ی کوچیک شروع کنین. روزی یه کشو یا یه طبقه مثلا 

چند روز پیش برای پسرم چند تا کتااب جدید خریدم. از کتابهایی که خیلی دوس داره و زیاد میخونه ده تاش رو گذاشتم و ازش خواستم فقط سه تاش رو به من بده تا به جاش کتاب جدید بگیره. براش توضیح دادم که میدمشون به یه بچه ای که کتاب و اسباب بازی کم داره. هر بار که اسباب بازی یا وسیله جدید میخریم یا هدیه میگیره همین قانون رو داریم. یکی بره تا یه جدید بیاد.

البته اگر واقعا وسایلش کاربردی و سالم باشن لازم نیست پاکسازی بشن.

هنوز چهارساله شه ولی تلاش میکنم مینیمالیسم رو بهش آموزش بدم.

چرا سرزنش؟  با خودتون مهربون باشین به جای پاکسازی اساسی از یه کشو ی کوچیک شروع کنین. روزی یه ...

ممنون 

حتما 

راستش من   نمیتونم     چرا نمیکشم  دلیلشو نمیدونم  از وقتی افسردگی گرفتم حوصله هیچی ندارم  شلوغی رو نمیتونم جمع کنم   البته الان خیلی بهتر شدم   نمیدونم چه وقتی حالم میخاد خوب بشه 

ممنون  حتما    راستش من   نمیتونم     چرا نمیکشم  دلیلشو ن ...

تو یه کتابی خوندم که در هر وضعیتی که باشید در بدترین و بهترین شرایط، همیشه بخشی از شما تغییرناپذیر می مونه. یعنی جوهر اصلی شخصیتتون عوض نمیشه. حتی اگر افسرده باشین چیزی در وجود شما هست که افسردگی نمی تونه روش تاثیر بذاره.

باور کنین در وجودتون اون جوهر دست نخورده باقی مونده و می تونه راهگشای شما باشه. از کارهای کوچیک شروع کنین.

این که میگین از قبل بهتر هستین خیلی خوبه. 

افسردگی خیلی خیلی طبیعیه مخصوصا تو شرایط الان کشورمون. بپذیرین شرایطتون رو و سعی کنین هر روز یه کار کوچیک برای بهتر کردن حالتون انجام بدین🥰

اون روز که اومدم تاپیک هارو خوندم یه چمدون لبلس جمع کردم بدم بره بیشترشم لباس مجلسی که دیگه تنم نمیشه چند ساله نگه داشتم تا لاغر بشم متاسفانه لاغر نشدم 

باور میکنید لباس یدا نمیکنم بوشم ازبس لباس زیاد دارموهیچ کدوم تنم نمیشه وباهم قاطی شدن 

اون روز که اومدم تاپیک هارو خوندم یه چمدون لبلس جمع کردم بدم بره بیشترشم لباس مجلسی که دیگه تنم نمیش ...

مطلبی به اسم کمدکپسولی رو گوگل کن

خیلللی عاللیه برای حل مشکل لباس ما خانما

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
ممنون  حتما    راستش من   نمیتونم     چرا نمیکشم  دلیلشو ن ...

همه چیزو یکباره بهم نریز

اول از یه کشو شروع کن و همونو تا اخر به نتیجه بزسون

بعد کشو بعدی

و اتاق و کمد و ...

جدیدا شروع کردم به خونه تکونی

هرچقد هم سرعت عمل داشته باشم بازم به موش انبارکننده خونه که پسرم هم بهش پیوسته نمیرسم🤣🤣

فعلا که فقط یه فضای کوچیک رو مینیمال کردم

همه چیزو یکباره بهم نریز اول از یه کشو شروع کن و همونو تا اخر به نتیجه بزسون بعد کشو بعدی و اتاق ...

ممنون عزیزم باید به خودم فشاربیارم   سعی میکنم 

من باخوندن نظ؛های شما انرژی میگیرم ممنون گلم 

2810