2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1733706 بازدید | 44594 پست

وچون تو این شرایط واقعا بعضی ها نمیتونن دور بریزن و ممکنهنیاز پیدا کنن و همه از بدتر شدن شرایط حرف میزنن میتونن حداقل تا وقتی وسیله قبلی خراب نشده جدید نخرن ومن به سخصه معتقدم تا وقتی سبک زندگی همین هست قدرت جایگزین کردن پیش نمیاد چون با همون وسایل عادت کردیم اگه لازم نداریم دور بریزیم  برای چیزهای بهتر تلاش میکنیم 

ببین عزیزم من اینجا با مینی‌مالیست آشنا شدم و الان دارم میلادی سلطنتی و بوفه و تخت و طرفای اضافه رو میفرستم شهرستان کاری که باید ده سال پیش میکردم ، دخترم هشت سالشه میگه قشنگن ولی من و همسرم تصمیم خودمون رو گرفتیم ، بعدش اگه خواستیم جایگزین میکنیم ولی به این زودی نه می‌خوام یکم نفس بکشم تو خونه خلوت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استاتر ازت ممنونم من سه تا بچه دارم و مدت هاست دنبال نظم زیادتو زندگیم بودم که معلومه تو خونه شلوغ ایجاد نمیشه واقعا ممنونم ازت ، لطفا هرچیزی از سبک زندگی بلدی به منم یاد بده واقعا کاربردی و عالی بود 

استاتر ازت ممنونم من سه تا بچه دارم و مدت هاست دنبال نظم زیادتو زندگیم بودم که معلومه تو خونه شلوغ ا ...

چالش نخریدن برای اعضای خونواده طراحی کن

مثلا نخریدن لباس اضافی 

مطالبی مربوط به کمدکپسولی رو دقیق از نت سرچ کن و بخون

برای همه انجانش بده

و هدف چالشت رو اینجوری تعیین کن 

لباس مازاد نمیخرم پولش رو طلا برای اینده بچه ها میگیرم

کاری که من پارسال انجام دادم چون باردار بودم بجز مواردی که واجب بود هیچچچی نخریدم

جوریکه الان کشوهای لباسم دارن خالی میشن یه سری خراب شدن رو دستمال نطافت کردم

یه سری رو دارم میشکافم و تو بالش میریزم

یه سری هم بخشیدم

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

سلام بچه ها. من تازگی با پیج یه خانمی به اسم عارفه قدسی زاده آشنا شدم که خیلی مطالب مفیدی راجب سبک زندگی مینیمالیستی گفته بود. تو گوگل سرچ کنید "لذت کمتر داشتن" هم وبلاگشو میاره هم پیج اینستاشو . مطالب ولاگش خیلی خوب و مفیده. تو اینستاشم از خونش و حتی لباساش عکس گذاشته خیلی جالبه. حتما استفاده کنید. 

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.

اگرم اهل پادکست شنیدن هستین، اپیزود ۳۶ از پادکست "بهترین خودت شو" راجب مینیمالیست بودن تو تمام جنبه های زندگی هست که خیلی مفید بود. من خودم اپلیکیش castbox نصب کردم. همه پادکست هارو با اون گوش میدم.  

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.
تمرینات flay lady میدونیدچیه ؟ اگه میدونید به من هم بگید لطفا

یه تمرین اینه که شب قبل از خواب سینک تمیز باشه،به مدت یه هفته انجام میدن،هفته بعد علاوه بر سینا تمیز باید صبح تخت مرتب کرد و ... فکر کنم اگه سرچ کنید عارفه قدسی زاده یه وبلاگ هم دارن که این تمرینات توش هست

عزیزم میشه درموردتکه کردن لباسهاوگذاشتنشون داخل بالش یه توضیح بدین؟ 

اگه بالشهای سفت و سنگین میخوای برای خونه باغ یا داخل تراس و حیاط میتونی استفاده کنی

من کیسه های پارچه ای برنج رو با لباسهای اضافی که با قیچی بصورت نواری برش زدم پر میکنم بعدش با پارچه ضخیمتر روبالشی میدوزم براشون که مثل پشتی بشن

اما لباسلی کاموایی راحت شکافته میشن و میتونی باهاشون بالشهای خوب و نرمی برای استفاده درست کنی

شستن همچین بالشهایی خیلی راحت تره

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
2810