2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1732722 بازدید | 44572 پست

واقعا استارتر درست میگی،من شروع کردم از صبح جمع و جور کردن.جز دو تیکه اسباب بازی همه سالم و نو بود.تقریبا بیشتر اسباب بازی های انباری رو آوردم و همه رو جمع و جور کردم و دوباره بردم بالا.

تقریبا سعی کردم ماشین ها رو یک کارتن بگذارم،فکری یک کارتن،دست ورزی ها یک کارتن،لگو ها یه کارتن.

اما واقعا از این همه خرید ناراحتم و پشیمونم.

البته یه سری کادو و هدیه بوده اما خرید های منم کم نبود.

بنظرم برای بچه ها کاغذ رنگی،لگو،چسب،کارتن،مداد رنگی و خمیر بازی عالیه.مگر اینکه بچه ها خودشون بخوان و خواستن بچه ها تمومی نداره.بچه ها معمولا بازی های تعاملی مثل خرید و فروش  یا بازی های حرکتی رو دوست دارن و من مرتب بازی های نشستنی خریدم.الان که می بینم خیلیاش پسرم علاقه نداره و با خرید زیاد اسباب بازی فقط توقع بچه ها رو از زندگی بالا بردیم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب کل اسباب بازی ها اینقدر شد البته با یک کارتن دیگه.که دیگه عکس نگرفتم و یه قفسه اسباب بازی که دیگه کنار دستشون گذاشتم تا بازی کنن .بهتره به جای خرید این همه اسباب بازی بیشتر با بچه ها وقت برای بازی بگذارم.

باریکلااا غول اسباب بازیها رو شکست دادی

من سر پسرم دیگه برام تجربه شده

حتی لباس برای دخترم زیاد نگرفتم و خیلی از لباس نوزادیهای پسرمو براش استفاده میکنم

الانم که دخترم دو ماهشه فقط یه عروسک روسی براش گرفتم یادگاری بمونه

همه بازیهای فکری پسرم سالمه

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
خوب کل اسباب بازی ها اینقدر شد البته با یک کارتن دیگه.که دیگه عکس نگرفتم و یه قفسه اسباب بازی که دیگ ...

پست قبلی جواب شما بود😚😚

باریکلااا غول اسباب بازیها رو شکست دادی من سر پسرم دیگه برام تجربه شده حتی لباس برای دخترم زیاد نگ ...

من خداشکر لباس نمیخرم برای بچه ها...اما اسباب بازی زیاد گرفته بودم که تمام این کارتن ها رو بردم انباری و یه تعداد کنار دستشون گذاشتم،هر هفته اسباب بازی ها رو جابه جا می کنم تا تکراری نشه.

من خداشکر لباس نمیخرم برای بچه ها...اما اسباب بازی زیاد گرفته بودم که تمام این کارتن ها رو بردم انبا ...

عالللیه اگه هر خونواده با روش مینیمالیست زندگی رو جلو ببره تولید زباله خیلی کم میشه

و استفاده بهینه از لوازم نهادینه میشه

منم چند ساله   یعنی از وقتی با فنگ شویی آشنا شدم   چند ماه یکبار وسایل و لباسای اضافه رو میدم میره  انقد حالم خوب میشه      خونمم سبک مینیماله     وقتی تاپیک شما رو خوندم متوجه شدم 

عزیزی که امضامو میخونی لطفااا  برا آرامش و دلخوشیم دعا کن ❤️ممنونم 

سلام من تازه با این تاپیک آشنا شدم

من دو تا بچه پنج ساله و یک و سال و خرده ای دارم

فوق العاده اهل بریز ‌و بپاشن کلی وقتم رو میگیرن

مسئله ای که وجود داره کن همش استرس مهمون ناخوانده رو دارم، 

هر چند همش در حال جمع و جور کردن هستم، این مدلی نیست که تا کسی وارد خونه شد همه چیز اوکی باشه

راه حل چی دارید

چون همش فکرم درگیره

⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩و خدایی که به شدت کافیست....⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩
سلام من تازه با این تاپیک آشنا شدم من دو تا بچه پنج ساله و یک و سال و خرده ای دارم فوق العاده اهل ...

خدا بچه هات رو حفظ کنه

راهکارش اینه وسایل اضافی رو جمع کن

مثلا فقط  ۱۰ قلم اسباب بازی بزار دم دست و بقیشو بزار تو کارتن بعد یکماه اسباب بازیا رو حابجا کن و از داخل کارتن بزار دم دست.

لباس براشون بیشتر از سه دست دم دست نزار

برای مرتب بچشم اومدن خونه تا حدامکان خرده ریزارو جمع کن...

اشپزخونه روی کانتر و اپن چیزی نزار

سعی کن به بچه ها مرتب کردن رو هر سری اموزش بدی تا بعد چند وقت خودشون اسباب بازیاشونو جمع کنن

من دو تا پرده اتاق بچه ها داره در آوردم دلم‌میخواد بندازم دور ، بدون پرده بهتره

یه مدت از جلو چشم برش دار

بعد ۶ ماه اگه کمبودش رو حس نکردی بزار دیوار بفروش یا به کسی بده

سلام چه تاپیک خوبی به نظر من هر کسی یا توجه به سبک وفرهنگ زندگیش باید دست بکار بشه مثلا خود من چون مهمون تعداد بالا داذم باید ظروف وقابلمه بزرگ ودیگ! داشته باشم این وسایل خیلی رو مخ نیست برام چون چاره ندارم شرایط قرض گرفتن هم ندارم.ولی رو لباس چند ساله دارم کار میکنم وهر چند وقت یکبار اگه کهنه بشه میزارم توکیسه ودم در میزارم واگه لباس بخام تا یه دونه دور نریزم نمیخرم.اسباب بازی هم حتما چند وقت یکبار خراب و شکسته غیر قابل تعمیر رو دور میندازم بعد میخرم کلا وسواس دارم برا وسیله اضافه چراباید یه چیزی میخام کلی مکافات بکشم تا از لای آشغالها درش بیارم!از نظر من هر چیز جای راحتی برای نگهداریش نیست آشغاله....

2810