2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1732828 بازدید | 44572 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد خوب چجوری مدیریت میکنی که دوباره تو خونه ات پر خرت و پرت نشه؟

من همیشه در حال دور ریختن جیزای اضافیم و اصلا نمیذادم چیز بدرد نخور تو زندگیم.باشه حالا هرررجی مبخواد باشه...حتی گوشیم......حس و حال عالی بهم دست میده...اصلا هم اهل خرت و پرتای اضافی تو زندگیم نیستم

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..

سلاااام دوستای عزیزم سال نوتون مبارک، من خواننده خاموش بودم همیشه اینجا رو میخونم خیلی دوست دارم اضافه های زندگیم رو بندازم دور ولی دوتا بچه کوچیک دارم اصلا نمیزارن کار دیگه ای بکنم، ولی امروز دو کیسه بزرگ از لباسهای به درد نخور خودم و همسرم رو جدا کردم که در اسرع وقت به تکلیفشون رسیدگی کنم، و یکم هم از لوازم آرایشیم که هم قدیمی شده بودن و هم بچه ها شکسته بودن انداختم رفت خیلی احساس سبکی میکنم کاش فرصت میکردم به جاهای دیگه خونه هم برسم، ممنون از استارتر عزیز که این تاپیک رو ایجاد کرده مواظب خودتون باشین.

از وایتکس استفاده میکنی یا نمی کنی ؟ واقعا سرکه کار وایتکس رو انجام میده ؟

استفاده نمیکنم

سالهاست 

اره سرکه ضدعفونی میکنه چربیها رو پاک میکنه و درخشان و براق میکنه

بویی که داره هم زود میره

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
استفاده نمیکنم سالهاست  اره سرکه ضدعفونی میکنه چربیها رو پاک میکنه و درخشان و براق میکنه بوی ...

منم سرکه رو با مایع ظرفشویی قاطی میکنم. هم از غلظتش کم میشه و این باعث میشه راحتتر ظرفا رو آبکشی کنم هم هیچ بویی باقی نمیمونه مخصوصا واسه استکان ها

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.
منم سرکه رو با مایع ظرفشویی قاطی میکنم. هم از غلظتش کم میشه و این باعث میشه راحتتر ظرفا رو آبکشی کنم ...

اره عالیییه

اینجوری ظرفا برق میزنن و درخشان میشن

من همیشه در حال دور ریختن جیزای اضافیم و اصلا نمیذادم چیز بدرد نخور تو زندگیم.باشه حالا هرررجی مبخوا ...

مثلا چیا 

اگه مثلا چند دست ظرف و ظروف داشتی چی 

یا مثلا چند دست رختخواب که تقریبا تا حالا ازش استفاده نکرده باشی یا لباس های مجلسی گرون قیمت هم واسه خودت همه بچه ها چکار میکنی 

مثلا چیا  اگه مثلا چند دست ظرف و ظروف داشتی چی  یا مثلا چند دست رختخواب که تقریبا تا حال ...

من همین الانم از همه ی ظروفم استفاده نمیکنم...یه دست لیوان و استکان بیرون دارم بدای خودم و شوهرم ظروفای دیگمم مهمون میاد استفاده میکنم..پنج ساله ازدواج کردم هنوز یسری ظرفامو استفاده نکردم..اکه نخوامشون میدم به اشناها یا مادرم یا کسی در نهایت اکه هیشکی نبود که بخوام بهش بدم و واقعا هم نخواستمشون میریزم دور...رختخوابای ما با پنبه درس شدن پشم شیشه نیستن..اگه از زیخت افتادن میبرم مغازه باهاش یه تشک.خوشگل دیگه درست میکنه برام..روی تشکم عوض میکنم

وسایلم تا زمانی نو هست که دورشون نمیریزم....کهنه و به درد نخورا رو دور میریزم و چیزای اضافیم نمیخرم..

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..
خوب منظورم این هست مثلا برای سرویس و بهداشتی و حمام هم از سرکه استفاده می کنی ؟

برای شستن سرویس ها از پودر ماشین لباسشویی استفاده میکنم.

2810