2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1733221 بازدید | 44583 پست
سلام من خونه تکونی ۹۰ درصدش انجام  دادم   من چون خیلی خیلی خورد ریز و وسایل ریز ریز   ...

عالی پیش میری عزیزم 

خوشحالم که برات مفید بوده

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
منم دقیقا همین مشکلو داشتم تا اینکه یه رگال خریدم از این مدلا که تو مغازه های لباس فروشی هست. هم ردی ...

بعد اون رگال رو کجا گذاشتید؟ کنار اتاق؟

این نیز بگذرد...                                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام 

امروز تونستم بالاخره بعد از یک هفته پر مشغله آشپزخونه رو فرش کنم

لباسها رو بشورم غذای فردا رو که مهمون دارم نصفه درست کنم

میدونم زیاد کاری نکردم ولی واقعا بیشتر از این ممکن نبود 

منم از دیروز چالش سه تا چیز بریزین بیرون رو دارم اجرا میکنم(البته بیشتر میندازم)

فردا باید زود بیدار بشم و یه جاروی اساسی بکشم (البته هفته پیش کشیدم ولی بازم)

پیشاپیش سال نو تون مبارک💐

لطفا پدر و مادرم  را یه فاتحه مهمان کنید  
سلام  امروز تونستم بالاخره بعد از یک هفته پر مشغله آشپزخونه رو فرش کنم لباسها رو بشورم غذای ف ...

خسته نباشی 

تعطیلات رو خوش بگذرون

عزیزم امیدوارم که بجای تموم اضافاتی که از زندگیت میریزی بیرون، عشق و شادی وارد محیط خونه و زندگیت بشه

خیلی اراده ات قوی ...آفرین

سال نو همگی پیشاپیش مبارک

خسته نباشی  تعطیلات رو خوش بگذرون عزیزم امیدوارم که بجای تموم اضافاتی که از زندگیت میریزی ...

سلام عزیزم سال نو مبارک ♥️

از خدا برات بهترینها رو تو این سال ارزو دارم 😘

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
خسته نباشی  تعطیلات رو خوش بگذرون عزیزم امیدوارم که بجای تموم اضافاتی که از زندگیت میریزی ...

ممنونم

متاسفانه من تعطیلاتم از دهم فروردین شروع میشه.  دوشنبه دوباره روز از نو روزی از نو 

من هم سال نو رو به شما و خانواده محترمتون و تمام عزیزانی که باعث شدن این تایپک به اینجا برسه و خیلیها مثل من بتونن  ازش استفاده کنن تبریک میگم و برای همگی آرزوی سلامتی میکنم

لطفا پدر و مادرم  را یه فاتحه مهمان کنید  

منم از امروز استار مینی‌مالیست رو زدم .قبلا هم انجامش میدادم ولی یه مدتی وقفه افتاده بود.خیلی عالی شد با این تاپیک آشنا شدم😍🤩

برای رسیدنم به شهاب و برگشتنش دعا کنین
منم از امروز استار مینی‌مالیست رو زدم .قبلا هم انجامش میدادم ولی یه مدتی وقفه افتاده بود.خیلی عالی ش ...

خوش برگشتی

موفق باشی عزیزممم

2810