2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738129 بازدید | 44695 پست
خروجی امروز ما، دو جفت کفش کهنه ی همسرم بود با یه شومیز که اونقدر یقه ش برام تنگ بود که نمیتونستم اس ...

پسر منم همین اخلاق جمع کردن و انباشت کردن رو داره دقیییییقا مورد کاردستی رو پسر منم داره 🥴

منم ظاهرا زیاد بهش گیر نمیدم ولی وقتی دور ورش شلوغ بشه،وقتی نیست یواشکی اونهایی که واقعا دیگه تکه پاره شدن و چیزهای به دردنخورش که دل ازش نمیکنه رو میندارم دور.

ولی موقع تمیزکاری و پاکسازی وسایلش سعی میکنم خودشم باشه کمکم تا خیالش مثلا راحت باشه چیز خاصی دور ریخته نمیشه

(رفیق بی کلک مادر)😷

❌لایک❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو اینجور مواقع که ما اکثرا این مشکل رو داریم باید یه جورایی باید مدارا کنی گلم  فعلا محدوده خ ...

دقيقا همينطوره   يجورايى بايد تمرين كنيم تا بهم ريختگى و زيادىِ وسايل بقيه ما رو اذيت نكنه 

چون چه بديم بره چه نديم بره خودمون اذيت ميشيم 

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد

بچه ها يه خبر خوب ! 

در حاليكه حتى ريالى پول اضافه ندارم 

اون چيزى كه در برابر خريدش داشتم مقاومت ميكردم رو اينترنتى خريدم :| 

آوانوش جان بيا منو ببند به تخت 

يه چيز جالب 

از ديوار خارج شدم،كلا ٢-٣ تا چيز توش گذاشته بودم، يه شال هم بود بعد يه آقايى براش پيام داد مثلا با نام kambiz گف اينو براى زنم ميخوام و شماره بده بدم زنگ بزنه 

بعد گف خب آيدى شو ميدم كه بهش پيام بدى، آيدى چى بود؟ kambi99z  

واقعا خيلى پليسى بود كارش 

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد
بچه ها يه خبر خوب !  در حاليكه حتى ريالى پول اضافه ندارم  اون چيزى كه در برابر خريدش دا ...

😂😂

خبر خوب رو متوجه نشدم

خریدت رو گفتی؟

خیلی ذوق کردیم ما🤪😁

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
فک کنم این مطلب براتون مفید باشه نازنین https://joywithless.com/مینیمال/

ممنون دوست عزیز. خیلی عالی بود. اتفاقا همسرم به شدت از من تاثیر پذیره.فکر میکنم سرم تو کار خودم باشه بیشتر روش تاثیر میذارم 😁

سلام به همه

خروجی های من یه قوطی سوهان یه اسباب بازی از پسرم یه قوطی شیر خشک که استفاده نمیکنم میدم خواهرزاده م بخوره دوست داره😄 دیشبم چنتا تیکه خیلی کوچولو اسباب بازی انداختم سطل زباله.

یه دست پیاله چینی خواهرم بهم داده بود برمیگردونم به خودش.

فعلا همینا

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

خیلی از کسانی که می‌خواهند این سبک زندگی را از همان ابتدا رد کنند، می‌گویند که مینی‌مالیست بودن یعنی نباید خانه و ماشین و تلویزیون داشته باشی. یا مثلا بعضی‌ها می‌گویند که مینی‌مالیست بودن یعنی تعداد وسایلی که داری کم‌تر از صد تا باشد. واقعیت این است که مینی‌مالیسم هیچ‌کدام از این‌ها نیست اما اگر هدف شما رسیدن به این موارد باشد، مینی‌مالیست بودن می‌تواند کمک‌تان کند.

مینی‌مالیسم ابزاری‌ست که شما را به حس رهایی می‌رساند؛ رهایی از نگرانی و اضطراب هرروزه، از افسردگی و از فرهنگ مصرف‌زده‌ای که همه‌مان گرفتارش شده‌ایم.

خریدن و داشتن، به خودی خود بد نیستند. اما به نظر می‌رسد که در زندگی‌های امروز، این داشتن‌ها بیش از حد برایمان مهم شده‌اند. این‌قدر مهم که سلامتی، روابط انسانی، علایق و رشد و توسعه‌ی فردی‌مان را به راحتی فدایشان می‌کنیم. یک لحظه فکرش را بکنید. موافق نیستید؟

مینی‌مالیسم به ما نمی‌گوید که به دنبال داشتن شغل و خرید خانه و ماشین و چیزهای دیگر نروید. بل‌که به ما اجازه می‌دهد تا آگاهانه انتخاب کنیم و وقت و انرژی و پول‌مان را صرف چیزهایی بکنیم که واقعا اهمیت دارند.

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
اگه بتونی جلو خرجای اضافه ش رو بگیری میتونی کلی پس انداز طلا داشته باشی

درسنه هیدوا جان .خودمم همچین فکری تو سرمه ...اما متاسفانه همسرم زیاد همکاری نمیکنه و همیشه دوست داره از هر وسیله ای حداقل دوسه تا داشته باشه .

👩‍❤️‍👨

سلام دوستای گلم ظهر اولین روز هفته تون بخیر و شادی باشه. درود به همگی که با انرژی میان گزارش میدن و حال خودشون و بقیه رو هم خوب می‌کنند. خروجی های امروز هم برای کمک به نیازمند یک بلوز جنس خنک از خواهرم و دو تا شلوار خونگی از خواهر دیگه که گذاشتم با بقیه وسایل. و همچنین یک کیف خانمی در حد نو از مامانم که گفتم یک نیت کن اینم بزارم برا کمک به نیازمند.  وجودتون پر آرامش