2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735907 بازدید | 44674 پست
آهان ممنون ازت عزیزم ❤

به.نظر من لازم.نیس کریر خارجی بخری چون درکل تایم استفادش کمه مثل کالسکه نیس که تاچندسال بخای استفاده کنی و خارجیا خیلی هم سنگینن.من کریر روایرانی خریدم هم ارزون بود وهم واقعا خراب نشد و جواب داد برام وچون پسرمم زیاد درشت نبود خیلی ازش استفاده کردم و سالم موند گذاشتم یا بدم به یکی دیگه استفاده کنه یا برای بچه بعدیم ایشالا

به.نظر من لازم.نیس کریر خارجی بخری چون درکل تایم استفادش کمه مثل کالسکه نیس که تاچندسال بخای استفاده ...

ممنون گلم به نظرت کریر از این سبدای تریکو بگیرم یا همین آماده ها ؟ چون ما زیاد تو ماشین هستیم و اینور اونور بردنی به نظرم کریر لازم میشه هم اینکه باعث میشه زیاد اطرافیان بغل و بوسش نکنن و هم به قول شما بعدا راحت تر به کالسکه وصندلی عادت میکنه

روزالین جان سبد رو گفتن به نظرم خوب اومد ، چون بعدا میتونم تبدیلش کنم به سبد اسباب بازیهاش و مینیمال باشه 😀

به جای تربیت دیگران ، خودت را تربیت کن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون گلم به نظرت کریر از این سبدای تریکو بگیرم یا همین آماده ها ؟ چون ما زیاد تو ماشین هستیم و اینو ...

عزیزم من سبد رو نمیدونم منظورتون چیه و فقط کریر داشتم و درمورد اونا نمیتونم نظری داشته باشم.

فقط میدونم وسایل دیگه به جز کریر برای مسافت طولانی توی ماشین امن نیست چون فقط کریره که با کمربند ماشین بسته میشه و تکون نمیخوره.اما برای مسافتای کوتاه داخل شهر فرقی نمیکنه چون کریر روببندی و بازکنی توی ماشین سخته و داخل شهر منم نمیبستم باکمربند.

یه ساک هایی هم هست پارچه ایه تقریبا هم جنس پارچه کالسکه و ست هستن اونام هست اما من احساس کردم.کریر استفادش بیشتره ،چون بزرگترم بشن توش میشینن و یا موقع خاب میشه به حالت گهواره دراوردش و تکونش داد.اما ساک ها«نمیدونم دقیقا اسمشون چیه» اینطوری نیس .

سلام بهمه

من همه کارت ویزیتهایی که نمیدوووونم‌چرا ذخیره کردمو انداختم

آخیییش

هنگامی که از درون زلال باشی ؛ خداوند به تو نوری می‌بخشد، آنچنان که ندانی و مردم تو را دوست می‌دارند از جایی که ندانی و نیازهایت برآورده شود آنچنان که ندانی چه شد !
من میخام شروع کنم اما اصلا فرصت نمیشه تا میرم سراغ هرچیزی پسرم میاد فضولی نمیزاره دست به کاربشم

پسر کوچولوتو با خودت همراه کن

مثلا بگو امروز اجازه داری لباسای این کشو رو بریزی بیرون

یا کاغذای اصافی رو بریز دم دستش تا هرچقد دلش میخواد خرابکاری کنه

سخت نگیر عزیزم

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
پسر کوچولوتو با خودت همراه کن مثلا بگو امروز اجازه داری لباسای این کشو رو بریزی بیرون یا کاغذای اص ...

پسرم یک سال و نیمشه اصلا با این چیزا قانع نمیشه.

اما به هرحال باید شروع کنم ،

البته یه کارایی هم کردما اماهنووووز خیییلی کار دارم تا مینیمالی.

سه تاجاصابونی بلااستفاده توی حمام بودن انداختم💪

+یسری وسایل توی سرویس بهداشتی که‌درحد نو هستن و واقعا تمیز و ضدعفونی کرده بودم ورداشته بودم توی سبد بودن(بنظرتون کسی میخره ؟)

+یسری لباس توی کمد که بالای یکسالو نیمه نپوشیدم گذاشتم برای فروش

وااااای انگار همشون  رو دوش من بودن چه سبک شدم😁

هنگامی که از درون زلال باشی ؛ خداوند به تو نوری می‌بخشد، آنچنان که ندانی و مردم تو را دوست می‌دارند از جایی که ندانی و نیازهایت برآورده شود آنچنان که ندانی چه شد !

با این لینک توی كُمُدا ثبت‌نام کن و ١٠ هزار تومن اعتبار بگیر. كُمُدا یه شبكه اجتماعی دخترونه است كه توش می‌تونی خیلی راحت، كمد لباس ات رو جيرينگی به پول تبديل كنی، با ٥٠ تا ٧٠٪؜ تخفيف چيزميزای خاص بخری و به كمد همه دخترای ايرانی (و به زودی مريخی!) سرک بكشی! پاشو بيا.

https://komodaa.com/shop/invite/?267701

برای سلامتی مادرم صلوات میفرستین ❤
2810