2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737192 بازدید | 44691 پست
سلام دوستان .خدا قوت .خروجی امروز من یه میز تلویزیون بود که تو دیوار فروختمش .البته دادم ۱۰۰تمن .بنظ ...

چیزی که خریدی یا فروختی دیگه به ارزون یا گرون خریدنش یا فرختنش اصلا فکر نکن

من یه وقتاییکه با کسی میرم خرید مثلا به بلوز خریدم دو قدم جلوتر میبینه از همون لباس من،اونجا هم میفروشن،میگه بیا بریم قیمت بگیریم ببینیم ارزون گرفتیم یا گرون ،اصلااااا اینکارو نمیکنم 

دیگه خریدم و تموم شده 

و اگه احیانا چیزی بفروشمم به همین ترتیب،برام تموم شده ست 

ان شاالله پولش برات برکت داشته باشه عزیزم💖

❌لایک❌
از این جالباسی های پشت دری ما دو تا داشتیم. خیلی بدم می اومد ازشون (از این جالباسی فلزیای قدیمی هم م ...

ماهم داریم 

اصلا دوست ندارم 

فعلا تو مرحله مدارا با همسرجان هستیم!

❌لایک❌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی  من امروز قصد داشتم ی تشک جدید برای دخترم سفارش بدم چون تشک های نوزادی ش کوچیک شد ...

یکی از راههای کم کردن تشک ها و در عین حال،تشک های موجود رو با کیفیت تر کردن بدون هزینه اضافی،همین دوتا یکی کردنشونه

👌

❌لایک❌
واسه من کل کابینت دکوری خالیه...یعنی دختر دایی شوهرم اومده بود خونمون میگه تو که هیچی جهاز نداری😂

حالا یکی از دوستام که خونش فرقی با سمساری نداره و هرچی ظرف و ظروف گرون تو بازاره تو خونه اینم هس یعنی از در و دیوار خونش ظرف و دکوری میباره این تعریف میکرد که رفته خونه یه دوستی و از دیدن خونش خیلی تعجب کرده بود که دکوری و اینا هیچچچی نداشت و میگفت مثل خونه مامان بزرگا فقط گل داشت... من هیچ من نگاه     حالا خونه من نیومده بیاد با خودش میگه عه خونه اینم که مامان بزرگیه  

سلام چه کار کردی گلات انقدر سبز و تازه است🪴🪴🪴 من دوتا شاخه پتوس دارم چند ساله هیچ تغیری نکرده خی ...

حتما که خاکش خوب نیست خاک خوب و ابیاری مناسب و گاهی هم کود بدی همچین برات رشد کنه هاااا

حالا یکی از دوستام که خونش فرقی با سمساری نداره و هرچی ظرف و ظروف گرون تو بازاره تو خونه اینم هس یعن ...

حتما میگه . 

بچه ها دقت کنید این راهی که دارین میرین و قراره مینیمال بشین ، اخر و عاقبتش زدن این برچسب ها به شماست : 

افسرده است .

سلیقه نداره .

خونه اش مثل قدیمی ها و مامان بززگ هاست .

فقیره طفلک .

ادم دلش تو خونه اش می گیره .

اخه اون خونه است ؟ خونه اش مثل شرکته .

البته ما چون مامان هامون خوب تربیتمون کردن ، جلوی خودمون رو می گیریم و نمیگیم که تو خونه شون اضطراب می گیریم و میفتیم به تشنج و نمیگیم یه کم دور و برت رو خلوت کن و اگه دلت برای ما نمی سوزه برای اون بچه هات بسوزه که انگار اومدن بازار سید اسمال🤭😵‍💫

حالا یکی از دوستام که خونش فرقی با سمساری نداره و هرچی ظرف و ظروف گرون تو بازاره تو خونه اینم هس یعن ...

خونه بعضی مامانبزرگایی که من میشناسم خیلی خرت و پرت داره خیییییلی

❌لایک❌