2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739181 بازدید | 44705 پست
راجب پاکسازی ذهن که  گفتین من الان یه مساله ای یکسال بیشتر شده هر کار میکنم پاک نمیشه از ذهنم ا ...

درسته 

من دوره های ذهنی تناسب اندام،عزت نفس،هنر خوب گفتگو کردن،فرمول رسیدن به خواسته ها و ... آقای امین جعفری رو خریدم و ثبت نام کردم 

واقعا عالیه 

❌لایک❌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما چقدر برای خودتون و بدنتون هزینه میکنید؟ ما اول زندگی هستیم و درگیر خرید ملک و ماشین و..شدیم و ...

*یکی از کارایی جدیدا انجام دادم هزینه ۳۳تومن برای ایمپلنت سه تا دندونم بود.خیلی راضیم 

*به طبع بدنم اهمیت میدم،مثلا اینکه بدونم لک صورتم یا پف بالای چشمم ریشه ش از کجاست و دنبال درمان جسمی و رفتاریم باشم 

*به رنگ کردن مرتب موهام اهمیت میدم هرچند وقت نمیکنم دنبال رنگ گیاهی باشم به خاطر کوچولوم 

*از کاشت ناخن و تتو و ...هرکاری تو این زمینه ها تو آراشگاهها انجام میشه خوشم نمیاد لازم باشه ترجیح میدم برم پیش جراح زیبایی یا مختصص پوست و مو و ...که تخصصشو دارن

*یکی از چیزهایی که برام خیلی مهمه زود خوابیدنه، برای سلامتی پوستم . این مورد از وقتی پسرم به دنیا اومده تا الان که سه سالش شده خیلی تو روند عادی زندگیم تاثیر گذار بوده،خداروشکر هرچی بزرگتر شده بهتر شده خوابش ولی هنوز به چیزی که آرزومه نرسیدم (خوابیدن ساعت ۱۰-۱۱شب)

❌لایک❌
ببین نمی‌دونم منم تازه عروسبودم دوس داشتم تغییرات بدم خودمو اما توصیه میکنم هر کار که نچرال بودنت رو ...

خداییش لذت و آرامشی که یه سفر بهمون میده هیچ وقت خرید لوازم خونه به آدم نمیده (کار به لوازم ضروری و واجب ندارم)

❌لایک❌
من اینکار رو انجام میدم ،قبلا اینجا (منظورم سایته )مینوشتم ،ولی بعدا پاک کردم یه سریاشو ،از اون تاپی ...

دقیقا یکی از راههای پاکسازی ذهن از چیزهای منفی نوشتنه معجزه میکنه

❌لایک❌
*یکی از کارایی جدیدا انجام دادم هزینه ۳۳تومن برای ایمپلنت سه تا دندونم بود.خیلی راضیم  *به طبع ...

سلام هیدوا جان. 

ایمپلنت کردی درد نداشت ؟؟ اذیت نشدی ؟؟!

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
منم دارم سعی میکنم غیبت نکنم..  البته سخته واقعا.. بعضی ها ی کارای میکنن ادم دق میکنه اگ در مور ...

بنویس عزیزم 

روی یه کاغذ بنویس و خوب که خالی شدی کاغذ پاره کن بریز دور 

خیلی تاثیر داره تو آرامشت

❌لایک❌
سلام هیدوا جان.  ایمپلنت کردی درد نداشت ؟؟ اذیت نشدی ؟؟!

نه گلم اصلا درد نداشت 

قبل جراحی که طبق معمول آمپول بی حسی میزنن چیزی متوجه نمیشی

بعدشم که بازم مثل یه پر کردن معمولی یه شب مسکن میخوری فرداش اوکی هستی دیگه 

یه هفته بعد بخیه ها کشیده میشن و بقیه روند درمان....

**یکی از مواردی که خیلی مهمه انتخاب دکتر متخصص و این کاره ست کسی که تخصص این کار  رو داشته باشه نه یه دندونپزشکی که یه دوره ایمپلنت رو گذرونده فقط

❌لایک❌
خداییش لذت و آرامشی که یه سفر بهمون میده هیچ وقت خرید لوازم خونه به آدم نمیده (کار به لوازم ضروری و ...

موافقم من اول ازدواج تو جو وسیله خونه بودم الان ک هیجانم خوابیده در حسرت سفرم ک با نوزاد چهار ماهه نمیشه فعلا 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

بحث غیبت شد یه کانال از گناه تا توبه توی ایتا هست خیلی خیلی قشنگ همه چیز رو توضیح می‌ده خواستید سرچ کنید مطالبش بخونید خیلی وقته عضو این کانال هستم دنیا در نظرم هیچ و پوچ شده برای ترک غیبت خودتون موظف کنید چهل روز مواظب باشید که غیبت نکنید خیلیم سخت هست و هر لحظه به لحظه این چهل روز مراقبت شدید میخواد بعد چهل روز خیلی راحت دیگه غیبت کردن از سرت میفته ولی شیطون خیلی زرنگ تر از این حرفهاست فقط بعد از اون نباید غافل بشی همونطور که از وسایل خونه ات قشنگ مواظبت میکنی باید از رفتار و و زبانت قشنگتر محافظت کنی که باعث میشه خونه آخرتت قشنگ بنا بشه 

من اخلاق عجول بودنم و زود قضاوت کردنم اذیتم میکنه فعلا دارم روش کار میکنم توی دوسال اخیر  چهل درصد تونستم موفق بشم 🤕

بحث غیبت شد یه کانال از گناه تا توبه توی ایتا هست خیلی خیلی قشنگ همه چیز رو توضیح می‌ده خواستید سرچ ...

چه خوب موفق باشی گلم منم از امروز سعیمو میکنم غیبتو بذارم به کنار واقعا غیبت با خودش انرژی منفی زیادی هم داره ولی مشکل عجول بودنمو نمیدونم چجوری درست کنم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.