2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739447 بازدید | 44711 پست
پاکسازی ذهن من بلد نیستما همینطوری دارم میگم اصلاح اش کنید: من یه کتاب می خوندم نوشته بود شما حواست ...

موافقم.

نباید راجع بهش گزارش بدیم که حس منفی بگیریم. اما خب اینطوری هم چیز زیادی نمیشه گفت.

به نظرم راجع به پوشش و تغذیه مینیمال صحبت کنیم بهتره و میشه حتی عکس گذاشت و از تجربیات شخصی گفت

اگه هم با این مبحث موافق نیستید می تونیم اخر هفته ها به تغذیه مینیمال،پوشش مینیمال،یا مشورت گرفتن در ...

تغذیه مینیمال رو هستم من 😍😍

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما چقدر برای خودتون و بدنتون هزینه میکنید؟ ما اول زندگی هستیم و درگیر خرید ملک و ماشین و..شدیم و ...

ببین نمی‌دونم منم تازه عروسبودم دوس داشتم تغییرات بدم خودمو اما توصیه میکنم هر کار که نچرال بودنت رو‌خراب کنه انجام ندی و این که فیبروز اینا رو بی خیال 

. کراتین اگر موهات خوب نیستن خوبه ولی اگر موهای خودت خوبن بی خیالش شو . من قبلا فکر میکردم دکوراسیون خیلی مهمه ولی الان فقط ب آرامشم فکر میکنم . پدرشوهذم اپل ازدواج حرف خوبی زد گفت اگر پول داری خرج کنی برا دکوراسیون و وسیله خونه نخر ب حاش برو سفر . هر وسیله ای بخری یک روز ازش دلزده میشی پس زیاد حرص نخور 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

اینا واسه دوران مجردی بودن😂😂😂😂😂😂آویز کرده بودم بالای گلخونه ام هی میخواستم بذارم خروجی یادم میرفت تا امشب که خواستم به گلها آب بدم چشمم خورد بهشون کندم آوردمش پایین شستم دادم دست بچه هام گفتم من بردمشون حمام الان دارن موهاشون شونه میکنن 😂😂تا فردا بعدازظهر نهایت سالم هستن فردا شب میره سطل زباله🙃

ببین نمی‌دونم منم تازه عروسبودم دوس داشتم تغییرات بدم خودمو اما توصیه میکنم هر کار که نچرال بودنت رو ...

حرف خیلی خوبی زد وقتی اجناس بی مورد و ازسر شوق میخریم به وابستگی تبدیل میشه ولی سفر جزخاطرات خوب ثبت میشه و زندگی را برامون ارزشمند میکنه 

حرف خیلی خوبی زد وقتی اجناس بی مورد و ازسر شوق میخریم به وابستگی تبدیل میشه ولی سفر جزخاطرات خوب ثبت ...

اره خیلی آدم با تجربه و عاقلی هست خدایی 

همیشه میگه برید سفر برید بهترین رستوران برا خودتون کیف کنید ولی پول ب گلدون و تابلو ندید پشیمون میشید 

موافقم. نباید راجع بهش گزارش بدیم که حس منفی بگیریم. اما خب اینطوری هم چیز زیادی نمیشه گفت. به نظر ...

اره به نظر خودمم همون تغذیه وپوشش مینیمال بهتره.

اون جوری میشه درد ودل 

درد ودل کردنم اصلا با اهداف تاپیک جور در نمیاد.

شادی صدام کنید
اره خیلی آدم با تجربه و عاقلی هست خدایی  همیشه میگه برید سفر برید بهترین رستوران برا خودتون کی ...

چه حرف خوبی زدند‌.

واقعا ادم تا جوون وتوان جسمی اش داره باید بگرده.

شادی صدام کنید
پاکسازی ذهن من بلد نیستما همینطوری دارم میگم اصلاح اش کنید: من یه کتاب می خوندم نوشته بود شما حواست ...

من اینکار رو انجام میدم ،قبلا اینجا (منظورم سایته )مینوشتم ،ولی بعدا پاک کردم یه سریاشو ،از اون تاپیکایی بود که قفل بودن ... یه مدتم انتقال داده بودم به بلاگفا و یه سری سایتای دیگه ،دغدغه هام و ...رو  اونجا مینوشتم و همچنان مینویسم و تمام ...علتشم اینه که سعی دارم با آدمایی که منو میشناسن زیاد درد و دل نکنم چون یه سری دلخوریا پیش میاد متاسفانه (دیگه تو خود سایت طرف تاپیکتو میبینه کلی قضاوت میکنه و قضاوت کردن منو وای به حال یه آشنا ) اگه کسیم دوست نداشت بذاره تو سایتی یا بنویسه اینجا بهترین کار همونه تو یه برگه یا دفتر بنویسه و بعد یه مدت هم از ذهنش خارج میشه هم اینکه قراره انداخته بشه دور ،یعنی این حرفا که زده شده و اذیتمون کردن همون قدر بی ارزشن که برن توی سطل آشغالی و به همونجا هم تعلق دارن و بعدا یاد میگیریم که آروم تر باشیم در مقابل حرفا و وقایع بد ... من اگه خشمم بعد از حرفی یا یه سری چیزا که اذیتم میکردن رو بی نهایت بود با این روش الان بعد از یک سال و خورده ای که گذشته و مینویسم ، ۵۰ هست تاثیرش روم ...اون خشم ناگهانی هست اولش که طبیعیه ولی بعدش به راحتی میتونم مدیریت کنم و بگم این جز دسته ی بی ارزشا بوده و ذهن مینیمال و با ارزش من همین که مثلا چیزی دیده و شنیده براش کافیه ،وقت نداره بیشتر از این صرف وقایع دیگه بکنه اونو ...

نمی دونم به کی بگم اومدم اینجا بگم عصری غیبت یه بنده خدایی از اقوام خودم کردم با مامانم وابجی ام. خ ...

منم دارم سعی میکنم غیبت نکنم..  البته سخته واقعا.. بعضی ها ی کارای میکنن ادم دق میکنه اگ در موردش حرف نزنی. 

ولی حس بد بعد غیبت بدتره..

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰

[QUOTE=275371007]سلام عزیزم. ممنون که به یادم بودی  خونه مامانم بودم.  الان دیدم چه همه پیام و عکس جدید ...[/QUOTE

فداتون ☺️🌺

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

سلام صبح همگی بخیر،خانوما راجع به خرید ظرف حبوبات و... و سینی منو راهنمایی کنین لطفا و همچنین ظروف پذیرایی،قصدم اینه که فقط یه ظرف شیرینی و میوه و ...بخرم پیش دستی می‌خوام از سرویس چینی استفاده کنم ،