2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739475 بازدید | 44712 پست

راجب ورودی های خوراکی هم موقع تمیز کردن یخچال فریزر و کابینت های خوراکی یه لیست هم ازشون تهیه میکنم تو دفترچه که وقتی دلم به هله هوله خواست نگاه کنم بهش ببینم چی داریم 

الکی نرم خوراکی بخرم 

یا با چیزهایی که از فریزر نوشتم مثلاً دو بسته سبزی و... حساب میکنم چه غذایی و چند وعده میشه درست کرد و طبق اون برنامه غذایی می‌نویسم 

اینجوری یادمون نمیره چیا داریم و موقع خرید کافیه اون دفترچه لیست خوراکی ها ی خونه همراهمون باشه 

یه ساک پر از لباس بچه ها کوچیک شده بود و نو بودن گذاشتم بدم همون خانواده که گفتم دوتا کوچه بالاتر از خونه ماست

دوتاشلوار خونگیم و دوتا تی شرت +یک شال ظاهرشون بد شده بود پاره کردم راه پله پاک کنم بندازم بره

دوتا شال هم نو بودن ولی استفاده ای نداشتن رنگشون با هیچ کدوم لباسام ست نشد و قواره شون خیلی بزرگ بود گذاشتم خروجی

یه دامن کوتاه+دوتا تی شرت که سایزم نیست گذاشتم بدم خواهرم

یه جعبه دستکش یک بار مصرف +دوتا شونه مو +دوتا جعبه دارو که دوست داشتم برسه به دست بیمار نیازمند چون داروها گرون بودن ولی واسه پسرم مصرف نشد نتونستم ببرم  راه دور بود و تاریخ مصرفشون فردا تموم میشد رفت خروجی

یه رنگ مو و دوتا وارسیون گذاشتم خروجی

یه سری پد واسه اپیلاسیون که دیگه لیزر کردم لازم نداشتم رفت خروجی

یه گره باز کن فیروز که وقتی موهام بلند بود استفاده زیاد داشتم از وقتی موهام کوتاه کردم لازم نشد دادم خواهرشوهر

دو تا از جوراب های بچه هام رفت زباله

یه جفت کفش کار واسه همسرم رفت زباله

یه هودی واسه همسرم نو بود رفت خروجی

یه تی شرت همسرم شد دستمال پاک کردن راه پله

یه دستبند هدیه بود رفت خروجی

اینام بعدازظهر انجام دادم خونه هم مرتب شد فسقل هام بردم حمام جاتون سبز دارم ریلکس میکنم فردام برم طبیعت خستگی این هفته رو بشوره ببره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ننوشته که یک رو یه دورو اینه به نظرت گرمه واسه تابستان؟

عزیزم به نظرم این گرم میشه برای تابستون

بازم از خود فروشنده بپرسی بهتر راهنماییت میکنه چون از تو عکس شاید خیلی مشخص نباشه

یه کم جو پرک داشتم دیروز سوپ درست کردم تموم شد.

یه پیمانه هم خمیر مایه داشتم در حال حاضر نمی تونم استفاده کنم ریختم دور.

الان به همسرم گفتم دیگه فلافل بسته بندی شده نخره چون من اعتقاد دارم فلافل تو هوای سرد اماده تو بازار می چسبه.

ترجیحا بارونم باشه.❤️

خروجی های دو خطی من😄🙈

شادی صدام کنید

بچه های این جای قرآن من که توش این وسایل گذاشتم وتو کمد دیواری.

یه سجاده برای خودم دارم.یه سجاده سبز مخمل بزرگ هم دارم.با توجه به اینکه اکثریت اطرافیانم نماز می خونند نیازم میشه.

یه رحل قرآنم همسرم برام آورده بود که دید استفاده نمی کنم تو اسباب کشی نیاوردیم با خودمون.

شادی صدام کنید
بچه این طزح سرویس چینی ام.۱۲ تا پلو خوری،خورشت خوری،ماست خوری ۱۲ تا نمکدون،یه سوپ خوری ،دواا دیس ،یه ...

سلام چه خوب توضیح دادی ،واسه من که دارم  جنس میخرم خیلی مفید بود ،متشکرم

ی خرید از  سایت dg زده بودم دو‌تا بند ساعت هوشمند برای همسرم ی لاک و ی هد بند برای خودم  و شامپو و نرم کننده مو 

امروز رسیدن دردم یکی از بند ها کافیه ضمن این ک یکی ش اصلا ب ساعتش نمیومد لاکه هم رنگش خیلی جیغ تر از عکسش بودو همینطور هد بند هم خیلی رنگش کدر و مسخره . اولش گفتم قیمتی ندارن ک مرجوع کنم اما بعد یادم اومد ورودی رو کنترل کنم این شد ک مرجوع زدم و قراره یک شنبه بیان ببرنشون

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

دوتا سجاده که هر کدوم یه مهر و یه تسبیح داخلش هست

+چادر نماز یک عدد توی کشو زیر تلوزیونی

+(قرآن هم یکی دارم  بچه ها برمیداشتن گذاشتم بالا کمد دیواری)

(قبلا این کشو پر از مهر تسبیح و یه سجاده بزرگ که مادرشوهرم از کربلا آورده بود از این دعاهای جیبی و یک چادر نماز دیگه صلوات شمار همه رو دادم خروجی خیلی خلوت و خوب شد)