2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740495 بازدید | 44731 پست

مثل مبحث قابلمه ها وچاقو ها هر تجربه ای از خرید غیر ضروری دارید حتما بگید.تو مثال ظرفهای سفالی یا مشابه اون الان نبینید دیگه کسی نمی خره یا اونایی که خریدن می ذارن خروجی خوب این ظرفها دوره خودشون خیلی رو بورس بودند.من مطمئنم بازار به زودی انقدر مدل های مختلف ارائه می کنه که از هر ده نفریم حداقل ۵ نفرمون وسوسه میشه بخریم.

شادی صدام کنید
عین این چاقوها رو شوهرم از زمان مجردیش گرفته بود چرا من تا الان فکر میکردم اینا فقط برا صبحونه کاربر ...

من ۸ سال با این چاقوها از مهمونام پذیرایی می کنم مشکلی نداشتم باهاشون.

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها توجه کنید پاکسازی ها به هرشکلی زمان بره.ما همچنان روزمره ورودی داریم.در مورد ورودی ها بیشتر ح ...

من بازار زیاد نمیرم. اهل خرید اینترنتی هم نیستم و کمتر وسوسه میشم چیزی بخرم. گاهی خیلی کم از دستم درمیره. سالی یه خرید هیجانی دارم شایدم کمتر

فعلا فقط دارم خارج میکنم  چیزایی که دوس ندارم و کهنه شدن رو، تا انشالله سال اینده با چیزایی که واقعا لازم دارم جایگزین کنم. یه سری لباس نو هم دارم که تو باکسه و بعد از اینکه چندتا لباس خارج شد اونارو باز میکنم

درمورد مواد غذایی همچنان لنگ میزنم. قبلا هم توضیح دادم من شبا خیلی دست و دلم به کار کردن نمیره و متاسفانه تنها وقت ازادی هم که دارم شب هاست و خریدارو که میاریم میذاریم اشپزخونه و تا جا به جا کنم دو سه روز طول میکشه و ممکنه تو این مدت خراب بشن. هنوز راه حلی برای این قضیه پیدا نکردم و برنامه ریزی درستی نمیتونم بکنم 

خیلی دوس دارم برای غذا پختن هم لیست داشته باشم ولی هنوز موفق نشدم 

یه جامایعی داشتم کنار سینکم که شیشه ایه و بسیار دوستش داشتم که یکی از اقوام شوهر یه بار اومد خونمون رفت ظرفارو بشوره اینقدر پشت سرهم و تند تند فشار داده بود که فنرشو پوکونده بود! قبلشم چقدر اصرار کردم توروخدا خونه من ظرف نشورین! حالا اگه خودم خرابش کرده بودم اصلا دلم نمیسوخت ها 😁

چون دوسش داشتم همونجوری تو این چندماه اخیر استفاده میکردم ولی دیگه صدای شوهرم دراومده. نمیدونم ظرفشو نگه دارم و برم براش دنبال یه سری بگردم تو پلاسکوها یا کلا بیخیالش بشم اخه دهانه ش تنگه و هرچیزی بهش نمیخوره

بچه ها توجه کنید پاکسازی ها به هرشکلی زمان بره.ما همچنان روزمره ورودی داریم.در مورد ورودی ها بیشتر ح ...

ورودی که هر هفته خوردنیا هستن که سبزیجات و میوه ان من کم می خرم دور ریزم نداره. نون هم هست که صاف میره تو فریزر.

گوشت جات سه هفته یک بار

بقیه چیزا وقتی دارن تموم میشن دیگه اخراشونه خریده میشن ولی کم. مثلا حبوبات من بسته ۹۰۰ گرمی می خرم چون هم تمیزترن هم حشره نمیذارن هم کم هستن.

کیک و خوردنی مدرسه هم خودم کلا درست می کنم. هفته ای دو بار. 

این هفته لباس از این بلوز شلوار ست ها دو تا برا دختری گرفتم چون ۳ تا ست خروجی داشت و پسرم هم یه دونه که متاسفانه خرید اینترنتی بود با اینکه سایز رو چک کرده بودم کوچک بود اونم خودم بر می دارم چون لباس خونه ای کهنه دارم اونا رو می ذارم خروجی. این هفته باید لباس زیر هم برا خودم می گرفتم که نشد موند هفته دیگه.

یه دونه هم قیچی اشپزخونه گرفتم چون قبلی باید رد میشد دسته اش خراب شده بود.

فعلا چیزی تو خونه لازم ندارم. 

برا عید هم کلا اینجوری نیستیم سرتا پا نو کنیم چون هر جایی که رفتیم باید لباس های متفاوت بپوشیم بیشترش از لباسای تو کمد پوشیده میشه هر کدوم یکی دو تکه نو خواهیم داشت اونم اگه نداشته باشیم. امسال فقط برا پسرم کفش خواهم خرید 

چون می دونم مامانم و مادر بزرگم بهشون لباس مهمونی عیدی میدن. خودم و همسرم خرید نداریم. 

🧡 
من بازار زیاد نمیرم. اهل خرید اینترنتی هم نیستم و کمتر وسوسه میشم چیزی بخرم. گاهی خیلی کم از دستم در ...

واقعا برا خریدا باید یه فکری کنین خیلی حیفه. مثلا نمیشه کمتر خرید کنین که وقت کمی برا شستن و جمع کردن بزارین؟

من اول هر ماه لیست غذا می نویسم و فقط هم شام درست می کنم چون  بچه ها و همسرم با خودشون ناهار می برن 

یک شب نونی یک شب برنجی. البته ماکارونی لازانیا و ... با اینکه کربوهیدرات هستن تو ستون نونیان

🧡 
واقعا برا خریدا باید یه فکری کنین خیلی حیفه. مثلا نمیشه کمتر خرید کنین که وقت کمی برا شستن و جمع کرد ...

ما تو شهرک هستیم و برای خریدامون میریم تره بار مرکز شهرستان و مجبوریم کلی خرید کنیم

باید روزشو یه جوری تعیین کنم که هم سرحال باشم هم وقت کافی داشته باشم که بتونم همه رو بشورم و خشک کنم و جا به جا کنم چون خیلی طول میکشه.

واقعا یه فکر اساسی باید بکنم. فکر کنم تنها راهش اینه شوهرمو تنها بفرستم خرید که بعدش خودم خسته نباشم و بتونم جا به جاشون کنم