2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738867 بازدید | 44705 پست
انباری نداره خونه تون🤭 خونه مون آپارتمانیه. تو پارکینگ یه انباری کوچولو داریم

خونه منم انباری نداره.. نیازم ندارم. وسیله ای برای توی انباری ندارم

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه عالی من فکر میکردم همه خونه ها انباری دارن من خودمم دوست دارم انباری خالی باشه اما فعلا که یه س ...

نه گلم انباری ندارم.. بعضی خونه ها انباری ندارن

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰

من خونه تکونی رو شروع کردم از اتاق خوابا، خروجی قسمت پوشاک دوتا کت وشلوار همسرم که دیگه قابل استفاده نبودبراش،یه مانتو خودم ،گل رز خشک شده که یادگاری بود انداختم بیرون ،یه شاخه گل مصنوعی که خراب شده،کلی کاغذ،ویه عااالمه دارو تاریخ مصرف گذشته،دوسه تا شلوار جین هم هست که باید بررسی شه قابل استفاده هست یا نه ،یه مقدار نایلون فروشگاه که گذاشتم کنار،دوتا جعبه پلاستیکی میوه وفعلا همینا یادمه🤔

جاروبرقی امم داخل کمدکذاشتم بدم میاد ازین چیدمانایی که بخارشور و حاروبرقی و اتو پرس و اینارو گوشه ا ...

اتاق نی نی منم همین شکلی .کمد دیواری داره همه چیز داخل کمد.میز اتو ،جاروبرقی،بخارشو ،اتو همشون داخل کمدن.

منم دوست ندارم جاروبرقی بذارم گوشه اتاق.کلا اتاق خالی.

مف اش موکت یه فرش انداختیم وسط با پرده همین.روی دیواراشم هیچ قاب عکسی نیست.

شادی صدام کنید

اتاق خوابم رنک بندی پست های قبلی گفتم ولی وارد اتاق که میشی یه تخت ویه میزتوالت.صندلی میز توالتم گذاشتم کنار میز.دیوارها ساعت یا قاب عکس نداره.پرده هست ویه فرش انداختم پایین تخت.روی میز توالتم یه کرم پودر وعطر همسرم یه قاب عکس از خودم یه گلدون پر خوشه گندم که همسرم گذاشته از نظر من ضرورتی نداره.

اهان چون سرده یه هیتر هم تو اتاق هست.هوا گرم بشه می ذارم تو کمد دیواری.

شادی صدام کنید

ما اینجا حیاط شخصی نداریم ،تراس ام نداریم.همه میگن رخت آویز لباس ها بذار تو اتاق زیر پنجره لبلس ها خشک شه.ولی من میگم اتاق شلخته میشه حموم به نسبت بزرگه گذاشتم گوشه ی حموم.پنجره اشم سمت شمال خونه است هوا وافتاب وباد جریان داره لباس ها خشک میشه.

شادی صدام کنید