2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737897 بازدید | 44695 پست

خروجی امروز . جا لیوانی کنار سینک خیلی خلوت شد 😄. یه آبکش که اصلا استفاده نمیشد.. یه جفت کفش کنار گزاشتم . سشوارم که داغون و سوخته بود دیشب جایگزین خریدم گزاشتمش بیرون . یه جفت دمپایی رو فرشی که خراب شده بود . یه ست کفگیر و ملاقه که خراب بود انداختم . هنوزم کلی خرت و پرت مونده . چند وسیله برقیم که اصلا استفاده نکردم از کمد  در آوردم دیگه استفاده کنم . یه قالب ژله که خراب بود گزاشتم کنار . یه دست سرویس که استفاده نکرده بودم در آوردم از کارتون واسع مهمان که لنگ و بلنگ نباشه ظرفام.  ❤️

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترا . میخوام سماور رو استفاده کنم خوبه یا نه ؟؟ چای سازم سه سال پیش سوخت دیگه قطعه اش پیدا نشد دیگه کلا نرفتم دنبالش . الان یه سماور و قوری دارم دوست دارم از رو گاز جمع کتم هیچی نباشه . روی اپن هم چیزی نزاشتم . قهوه سازمم استفاده ندارم گزاشتم تو کابینت . قبلا قور و کتری داشتن خراب بوده انداختم . الان میگم سماورو استفاده کنم به نظرتون خوبه یا بعد ها برم یه سماور برقی که مثله چایسازه بخرم ؟ حالا کی بخرم خدا داند با این گرونی 😄

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋
خب این برچسب‌ها روی لوله های آب واینمیسته دوتا لوله خیلی برجسته بزرگ هست

اصلا دقت نکرده بودم که لوله های اب برجسته اس ولی به نطرم از اون یکی مدل ها دیوار پوش های که حالت پلاستیکی داره مناسب دیوار شما هست ولی ممکنه اون قسمت لوله ها کمی برجستگی بی افته 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
عزیزم غذا ساز استفاده نداری مگه؟ منم از اون دیگ سنگی دارم فقط برای آبگوشت استفاده میکنن عالیه ولی دو ...

غذاسازم خیلی بزرگه. از خردکن استفاده میکنم که کوچیکتره. اون دیگ سنگی رو هم ما برای آبگوشت گرفتیم ولی یه کمی کوچیکه سخته. 

ده تا روفرشی داری؟

من اصلا استفاده نمیکنم

بچه ها این کابینت زیر سینک بهتون بگم تا سقف سایزهای مختلف ابکش ولگن وکاسه بود چند هفته پیش پاکسازی کردم گزارشش اینجا نوشتم البته خروجی نذاشتم اضافی ها از دم دستم جمع کردم گذاشتم پنتری این ها گذاشتم واسه دم دست واقعا نمی دونم چرا زودتر این کار نکردم.

شادی صدام کنید

یه نکته دیگه اینکه کاش می شد طبقه های کابینت مثل طبقه های یخچال تنظیم کرد.

من زیر سینک سطل زباله یا سطل برنج نمی ذارم طول این کابینت ام سه درب هست همش میگم کاش نجاری بلد بودم به انتهاش یه طبقه اضافه می کردم.هر وقت هم نیاز نداشتم اون طبقه بر می داشتم

شادی صدام کنید