2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735008 بازدید | 44643 پست
سلام به دوستان گلم منم به صورت آهسته و تنبلانه به کمد ها و وسایلم سر و سامون میدم. آخه بخاطر درس و ...

عالی شده به به من عاشق عروسک و اسباب بازیم  واقعا لذت بردم😍😍

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
دوستان برای اینکه تاپیک از مسیر اصلی اش منحرف نشه ورونق هم حفظ بشه ودرکنار هم از هم یاد بگیریم می تو ...

من از موقعی اومدم تو این تاپیک خداروشکر قرآن رو هر شب بعد نمازم دو صفحه میخونم.  قبلا. شاید هر چند ماه متاسفانه کتاب خدا رو باز نمیکردم. ولی الان چند وقتیه میخونم.  ممنون که این عادت خوب رو در من به وجود آوردید. 🌺💖

کاش دوباره بیایی سمتم تو💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

✅️من معمولا شیشه های سس ورب دور می ریختم ولی امروز یه شیشه رب گوجه شستم توش ماکارونی ریختم.

فکر کنم بازم باید این کار بکنم با وجود دخترم خانواده مون سه نفره شده لازمم میشه

قبلا وسایلم واقعا کمتر بود

وخدا قوت به مادرای دیروز وامروز

مدیریت خونه کار دشواری حتی به شکل مینیمالش

و وقتی دوس داری همه چیز در شرایط متاسب اگه نگم ایده آل باشه.

✅️من چندسال پیش سه تا ظرف گرد شیشه ای خریدم که تو هر کدوم یک کبلو مربا جا میشه و هر فصل مربای میوه اون فصل می پزم وتو این شیشه ها می ریزم اگه هم خالی باشن مثلا توش خرما می ریزم می ذارم تو یخچال.

شادی صدام کنید

چند روزیه به خاطر یه اتفاقی باید صبح و عصر یا شب چند ساعت بیرون باشیم 

غذا بیرون خورده میشه 

فقط وقتی میایم خونه کل لباسهامونو میندازیم تو ماشین لباسشویی و دوش میگیریم و استراحت میکنیم برای چند ساعت بعدش تا انرژی داشته باشیم یه ساعتیم برای کار با درس پسرم وقت میذارم. 

شرایط یه تعداد از فامیلامون همین شده البته موقته

امروز دختر دایی و دختر خاله م داشتن مینالیدند از اوضاع آشفته خونه و زندگیشون که تو این چندروز براشون پیش اومده، میگفتن تو خونه یه کوه لباس پخش و پلاست از تمیز و کثیف، ظرفها نشسته و کلا خونه پوکیده انگار.... 

چقدر تو دلم خداروشکر کردم که من به خاطر سبک زندگیم الان این وضعم نیست 

آدم یه چیزهایی رو وقتی بیشتر قدر میدونه که تو شرایط مشابه با دیگران آسایش و آرامششو بیشتر ببینه و حس کنه 

❌لایک❌

سلام دوستای گلم 

من کلا روزهایی که خیلی ناراحتم دوست دارم بیفتم به جون خونه و عمقی تمییز و مرتب کنم وخروجی داشته باشم 

از دیشب کلی ناراحتی برام پیش اومد به خاطر همین چندتا خروجی داشتم 🤭

✅️یه ادکلن که خیلی قدیمی بود دیگه به نظرم فاسد بود 

✅️یه بطری کوچولوی پلاستیکی 

✅️چهارتا پماد که دکتر شیش ماه پیش داده بود تقریبا تموم شده بود 

✅️یه پاپیون از جنس نمد مال دوسال پیش دیگه به کارم نمیاد 

چند روزیه به خاطر یه اتفاقی باید صبح و عصر یا شب چند ساعت بیرون باشیم غذا بیرون خورده میشه فقط وقتی ...

در تایید صحبت های شما امروز بلافاصله بعد از خوردن نهار از خونه رفتیم بیرون طبق تجربه دوستان در اینجا ظرفهای نهار تمیز کردم آب گرم ریختم روش تو سینک قرار دادم موقع خروج از خونه هم زباله های سینک وسرویس بهداشتی گذاشتم بیرون 

کل خونه هم مرتب بود شب که اومدم همه چیز سرجاش 

فقط الان منتطرم همسرم بیاد که ظرفهای سینک بشورم.

شادی صدام کنید
2810