2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735047 بازدید | 44646 پست

یه حرفی هم در رابطه با حرف تابناک جان  در مورد زندگی خودم بگم 

درسته خودم مینیمالیست شدم و ورودی هام کنترل شده و کمه ولی خانواده من هنوزم ورودی دارن فقط من اعلام نمیکنم چون اختیاری روشون ندارم  ، سر همون شاید الان خونمون خلوت خلوت و بدون خروجی باشه ولی دو روز بعد دوباره پر میشه😂 وگرنه خونمون شلوغ نیست فقط کابینت ها و کشو ها خالی نمیمونه😑😂😂

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

سلام دوستای گلم یه مدتی نبودم که بخوام گزارش بدم ولی طبق روال همیشگی خودم خروجی داشتم 

✅️چهار جفت جوراب خودمو و شوهرم کهنه شدن

✅️لباس زیر خودم دوتا 

✅️سه تا تیشرت خونگی خودم از رنگ و رو افتادن دیگه 

✅️یدونه تیشرت شوهرم 

✅️دوتا روسری از این بزرگ ها دادم مامانم 

✅️یه ادکلن کوچولو برای توی کیف دادم مامانم زیاد دارم 

✅️یه سرم ریزش مو داشتم دادم به داداشم چون ریزش مو داشت 

✅️شلنگ سرویس رو جدید خریدم قبلی رو گذاشتم خروجی 

✅️یه تابلو که شیشه اش شکسته بود رفت خروجی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

✅️امروز نوبت آشپزخونه بود سینک اعلاشویی شدبقیه آیتم های آشپزخونه تمیز.

اعلاشویی یهنی چه جوری؟

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

اعلاشویی یهنی چه جوری؟

چیز خاصی نیست عزیزم تکه کلام بچه های اینجاست

تمام محتویات سینک از جمله ابکش وجا اسکاچی مایع خارج میشه خود سینک تمیز شسته میشه برق می افته حالا با هر محصولی که مد نظرتون

یه قابلمه هم ابجوش می ریزم که لوله های زیر سینک شسته وتمیز شه

محتویات سینک هم‌می شوریم سینک خشک می کنیم.

رها جان از یاداوری ات ممنونم امروز اشغال های ظرفها جدا کردم.

بعدم ظرف هایی که چرب نیست جدا شستم

الانم اومدم بیرون روی ظرف هایی که تو سینک بود ابجوش ریختم که خشک نشه تا برگزدم بشورم

یه چیزی بگم پیش اومد که بیام بیرون عجله داشتم وقت نداشتم بچه کوچیک هم هنراهم بود ۵ و۶ تا تیکه لباس روی بند بود وقت نداشتم برگردم خونه همون جوری از بند جمع کردم گذاشتم تو ساک ام با خودم اوردم بیرون اگه می موند تا برگردم بارون می گرفت😂🙈

شادی صدام کنید
چیز خاصی نیست عزیزم تکه کلام بچه های اینجاستتمام محتویات سینک از جمله ابکش وجا اسکاچی مایع خارج میشه ...

ممنونم از پاسخگویی دستتون درد نکنه 

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

منم دوست دارم ولی سخته مخصوصا دور ریختن یه سری چیزا که باهاشون خاطره داری ولی دیگه به کارت نمیان

💝حسین پناه و امیدم 💝🍬👀🙈💪💃💫🌟☘️🍬🤲🤲💅🤦🤷🙋🙇🙎🌱🌈🍊🍬🏕️🧳🔗📒🏷️🏷️🧿🔐🧡🧐

چیز خاصی نیست عزیزم تکه کلام بچه های اینجاستتمام محتویات سینک از جمله ابکش وجا اسکاچی مایع خارج میشه ...

میشه بگید با چه شوینده ای میشورید ؟ من تاید و کمی وایتکس میریزم ولی زود کثیف میشه

کاش دوباره بیایی سمتم تو💚
2810