2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739015 بازدید | 44705 پست
خیلی عالی شد. هم مرتب شدن هم خاک نمیگیره و کثیف نمیشه

خیلی ممنونم اره البته قبلا هم توی کاور تکی بودن ولی خیلی پخش بودن توی کمدها. الان همه یکجا جمع شدن . کاورهاشونم خالی شد برای وسایل دیگه ام

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای چه خوب که مادرشوهرتون باهاتون هم روحیه هست نعمت بزرگیه ها

آره واقعا ، من از هیچ جهتی با مادرشوهرم مثل هم نیستیم و چون به خودم اجازه نمیدم که سر سوزنی بهشون بی احترامی کنم خیلی سختمه،  فقط هر چی میگه من لبخند میزنم

آره واقعا ، من از هیچ جهتی با مادرشوهرم مثل هم نیستیم و چون به خودم اجازه نمیدم که سر سوزنی بهشون بی ...

منم تقریبا همینطوری هستم. اونجا که میریم یکم با خواهر شوهر بزرگم هم صحبتم و بقیشم با سر و کله زدن با بچه هام و گوشی وقت میگذرونم   

دیروز تولد همسرم بود یه مقدار شکر قهوه ای داشتم که ریختم تو کیک و از شرش راحت شدم  یه پیراهن خونگی داشتم خیلی خوشگل بود ولی تا میپوشیدم بوی بدی می‌گرفت با اون که بعد از حمام میپوشیدم و از مام استفاده میکردم،ولی من کنار نکشیدم ازش استفاده کردم و بلاخره خروجی شد

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
مادر منم زیاد وسیله و لباس نگه میداره لباس عقدش رو داره حتی... برعکس مادرشوهردوتا روسری داره کلا زمس ...

مادر همسرتون رو توصیف کردید و حس کردم چقدر شبیه مامان من هستن 

پیراهن نخی و شلوار نخی همه جا پوش

اون جوراب بلند که میکشن روی شلوار و رویه بافتنی 

سایه شون مستدام 

دقیقا شرح حال مادر بنده رو فرمودید 

ققنوس

سلام دوستان خروجی های من

۴ تا جوراب که قسمت پاشنه شون نازک شده بود

یه لباس زیر پایین تنه فعلا جایگزین نمیشه دارم

دو تا تی شرت خونگی 

یه لباس زیر بالاتنه که عمرش رو کرده بود 

یه شلوار خونگی که سه سال بود میپوشیدمش جنسش عالی بود یه قسمتیش وایتکس ریخت

یه شلوار لی که از اول تو تنم راحت نبود رنگشم روشن بود پایینش همش کثیف میشد تصمیم گرفتم دیگه شلوار رنگ روشن برای بیرون نگیرم

آره واقعا ، من از هیچ جهتی با مادرشوهرم مثل هم نیستیم و چون به خودم اجازه نمیدم که سر سوزنی بهشون بی ...

هر وقت خیلی سختت شد، به این فکر کن که من با مادر خودم این جوری ام😔😢

منم تو کل فامیل خودم و شوهرم ندیدم کسیو که مینیمال باشه 

مرتب شاید باشن اونم وقتی مهمون دارن ولی مینیمال ندیدم...

تنها مینیمال فامیل خودمم که همه جا خورده میگیرن و مسخره میکنند که تو همه چیو میریزی دور ...هیچی نگه دارنیستی و پول شوهرتو به بادمیدی 😑

هرچند حرفشون مهم نیست برام 

ماها چندین سال جلوتر از اطرافیانمون هستیم 

ان شالله اونام یه روز آگاه شن 

❌لایک❌

سلام بر دوستان عزیزم. امروز در کمال ناباوری دخترم اتاقش رو تمیز میکرد برا مهرماه یه بغل لباس داد دستم گف اینا رو نمیپوشم دیگه.قسمت جالبش اونجا بود که گف مامان کمدم حس خوب گرفته و منم اینجوری شدم😍😍💃💃