2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739181 بازدید | 44706 پست

یه قوطی قرص گیاهی تموم شد. ظرفشو گذاشتم تو کیسه خروجی ها

یه دونه کارت ویزیت رفت سطل آشغال

تخته وایت برد پسر کوچولوم شکست و رفت تو کیسه بازیافتی ها

یخچال تمیز شد، خروجی نداشت 

بعد از تمرین و تمرین و تمرین، دیگه برام جاافتاده که با موارد موجود یخچال و فریزر باید برنامه صبحونه و ناهار و شام رو بچینم👌🏻این مورد خیلی جلو خریدهای اضافه رو گرفته

مثلا چون برنامه ای برای ناهار یا شام فردا رو نداشتیم یهو ورودی غذای بیرون داشتیم 

❌لایک❌
منم تو کل فامیل خودم و شوهرم ندیدم کسیو که مینیمال باشه مرتب شاید باشن اونم وقتی مهمون دارن ولی مینی ...

اوج دور کردن وسایلی که لازم نداریم یه زمان خاصی داره، بعدش دیگه هرچی بیاد کمو کمتر میشه چون یاد گرفتیم جلو ورودی های غیر ضروری رو بگیریم 

اطرافیانی مثل همسر یا گاها مادر و خواهرمون طبیعیه که در جریان خروجیامون قرار میگیرن 

ولی لزومی نداره خونواده همسر یا فامیل های درجه دو و سه بدونن ما خروجی های زیادی داریم چون نمیتونیم اونها رو با دلایل خودمون قانع کنیم،  پس قضاوت میشیم یا برچسب میخوریم که روح و روانمون آزار میبینه 

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خروجی های دیروز و امروز:

برس- میل و کارتون سرمه- لاک خشک شده- روسری- تونیکـ-سارافون مجلسی-بلوز مجلسی-تاب- شلوار لی-ساپورت-سفره 

همه ما زن ها حداقل یکبار این را شنیده ایم: چرا؟؟ چون تو دختری😔
چقدر زندگی سخت میشه اینجوریمن لباسی که تعمیر یا شستن یا اتو بخواد اصلا سر جاش نمی‌ذارم، باید کارش ا ...

چقدر خوب ..اتفاقا من تو پست قبلی گفتم اونا رو جدا و کردم که ببرم خیاط ..و خیاط گفت هفته دیگ بیار سرم خلوته ولی کار  شما خوبه که اصلا کمد نمی‌ذاری قاطی بقیه

چقد خانوم مبنیمالی هستن من عاشقش شدم

بله واقعا 

ولی با اینکه مادرشوهرم خیلی سبک زندگیش به سبک زندگی من نزدیکه و اشتراکات زیادی داریم بااین حال نمیشینم پیشش در مورد خروجی هام صحبت کنم 

چون شاید به نظر من فلان وسیله کاربردی نیست برام ولی از دید ایشون لازم میدونن داشته باشم... 

یا خیلی چیزهایی که باید سیاست به خرج داد و ازش حرفی نزد. ولی از شنیدن صحبت هاش در مورد مینیمال بودن لذت وافر میبرم و به نصیحت هاش گوش میدم و اگه به درد زندگیم بخوره تو زندگیم اجرا میکنم 

مثلا وقتی ببینه کلی لباس رو از رو بند جمع کردم اوردم تا کنم بذارم تو کمد، میگه مادر من به همه بچه هام میگم به جای خرید این همه لباس برید طلا بگیرید. من فقط تایید میکنم که بله درست میگید ولی میدونم که داره این حرف رو به من میزنه ولی من شرایط خودمو دارم و سعی میکنم گوش بدم ولی قرار نیست همین مقدار کم هم نگیرم 😁

❌لایک❌
اوج دور کردن وسایلی که لازم نداریم یه زمان خاصی داره، بعدش دیگه هرچی بیاد کمو کمتر میشه چون یاد گرفت ...

بله دقیقا باهاتون موافقم ..ولی اینک مادر همسرم در جریانه .چ..من بهش نمی‌گم ولی چون آدم دقیقه می‌دونه فلان لباس بچم نیس ..گاها بهش میگم کمد بالاس یا میگم انباریه ولی می‌دونه که دروغ میگم ..چند روز پیش بهم گفت لباس کت و شلوار بچگونه پسرم که برا عقد عمویش بودو چیکار کردی ..صریح گفتم دادم رفت برا سه سال پیش  برای باید نگه میداشتم ..گفت یادگاری گفتم عکساش هست ..ببین در چه حد میپرسع

هیدوا میدونین چیه کمی هم شخصیت مداخله گر دارن و حس میکنن خودشون بهتر از همه می‌دونن ..چند وقت پیش به مادرم گله کردن که فلانی  زیادی خرید می‌کنه در حالیکه اینجوری نیست و من برا بچه هام زیاد خرید میکنم ..مادرم خانوم بسیار آروومیه بر خلاف من ..فقط گفته بودن شمارو نمیدونم اما من از اینکه عروسام لباسای جدید و طلاهو ظرف جدید بخرن  نه تنها گله نمیکنم اتفاقا خوشحال میشم ...

می‌خوام بگم کلا پیگیرن  من چی خریدم چی رد کردم و جالبه خیلی از ایده های خانه داری منو میرن تو خونشون اجرا میکنن