2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740501 بازدید | 44731 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خونه تکونی دوستمون تابناک منو یاد یه چیزی انداخت.من بچه که بودم تا همین الان از خونه تکونی متنفر بود ...

مرسی که تجربه تو شیر کردی باهامون

واقعا چقدر هر حرکت ما می تونه تو زندگی خودمون و دیگران تاثیر گذار باشه

چه خوب و چه ترسناک

امروز خیلی خروجی های خوبی داشتم ❤

بسته سوغات معلم سال گذشته پسرم (یه قلمش رو خودشون سفارش داده بودن دوقلمم ما بعنوان تبرکی براشون اورده بودیم) 

کمربند پسرم که چند جاش پوسته شده بود، جایگزین نمیشه چون یکی دیگه داره. کلا یکی داره و کافیه براش. 

جوراب همسرم کشش شل شده بود. 

یه بالش پر، پسرم کوچیکم حساسیت داره 

سه تا تکه اسباب بازی پسرم که دیگه باهاشون بازی نمیکنه 

جامدادی پسر مدرسه ایم که هدیه مدرسه بود ولی دخترونه بود😊ازش خریدم و دادم به دختر کمکیم

یه تعداد شیشه های خالی شده تو کمد آشپزخونه مامانم که لازم نداشت داده بود به من!!!! 

دوتا شلوار تو خونه ای همسرم، جایگزین نمیشه چون دوتا نو جدیدا خرید داشته.

یه قرقره رنگی امروز تموم شد

تشک کوچولوم که دیگه اندازه ش نبود. 

اینها همه امروز از خونه خارج شد 

فردا هم پسرم کلاس قران داره و سوغات معلم قرانش از تو کمد خارج میشه 💕

❌لایک❌
و اما اگر معلم نیستید...اتفاق تو بهترین موقعیت دارید درباره ترک شغل فکر می کنیدچون سابقه تون اگه از ...

هستی جان چه قلم روان و رسایی دارین .واقعا جملاتتون آمیخته با روانشناسی و حقیقت زندگیست میتونم بپرسم تحصیلاتتون چی بود و در چه کاری شاغل هستین.

بله بچه هام دوسال و شش ساله هستن .و پسرم که بزرگه اتفاقا امسال می‌ره مدرسه و شخصیتش جوری هست که بیش ...

من از همه دوستان عذر میخوام بابت بحث بی‌ربط به تاپیک

ولی صحبتمون به جاهای حواسش رسیده و من احساس می کنم دینی اینجا دارم که باید ادا بشه یعنی زکات علم و تجربه مو که به قیمت جون و جوونیم به دست اومده بدم به شما

پس خط به خط پیش میرم:

سن بچه ها دقیقا سنی هست که به شما خیلی احتیاج دارن

مخصوصا پسرتون که امسال میده کلاس اول.دقیقا خواستم بگم پسر من (که از قضا همسن پسر شماست) با دخترم متفاوت و وابسته تره کاملا و دقیقا فهمیدم حرفاتون دربارش.انگار درباره علی من حرف می زنید🥰😘😍

اتفاقا من تو کارم با سختی بسیااااااااااار و صد البته لطف خدا تغییراتی دادم که از امسال که انشالله میره مدرسه بتونم ظهرا با اون بیام خونه و این برام خیلی مهم بود چون فکر می کنم درباره دخترم کم گذاشتم در این باره

منم امروز کلی کار انجام دادم الان از خستگی افتادم رو مبل ‌انردز چون همسر خونه بود کلی شستنی شستیم .فرش آشپزخونه .فرش راهرو .فرش راه پله و چند تا روفروشی و پادری اینا.یه انباری کوچک هم داریم اونم سروسامان دادم در آخررفتم حموم رو اعلا شویی کردم و یه دوش گرفتم اومدم بیرون.این هفته میخوام خونه رو تمیز و مرتب کنم چون مهر میرم سر کار راحت باشم.البته من هر سال آخر شهریور خونه تکونی میکنم