2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740495 بازدید | 44731 پست
چه اتفاق وحشتناکی عزیزم کاملا مشخص بود حالت عادی نداشتهالهی شکر که اتفاقات بدتری نیفتاده دنبال شکایت ...

مرسی عزیزم واقعا خدا بهمون رحم کرد،شکایت هم کردیم حالا به نظرم تعطیلات تموم شده زودتر به روال میوفته کارها

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
سلام خانما چند روز نبودم دلم براتون تنگ شده بود،گاهی سری به تاپیک میزدم ولی نمیتونستم تو تاپیک مشارک ...

سلام دوست عزیز،چقدر وحشتناک بود و واقعا حق دارید که بهم ریخته و آشفته باشید. چقدر آدمای عجیب و ناجور این روزا زبلد شدن. خداوند همه ی مارو از شر آدم شر و نانجیب در امان نگه داره. 

یه مدت دمنوش و عرقیجات آرامبخش مصرف کنید و در طول روز تنفس شکمی و عمیق داشته باشید.سعی کنید زودتر ارامشتون رو زودتر بدست بیارید و بعدها دچار استرس پنهان نشید. خصوصا دخترتون. 

تا اونجایی که اطلاعات حقوقی دارم، کار اون شخص جرم سنگینیه و مجازات سنگینی هم داره ولی از لحاظ اجرایی متاسفانه ضمانت محکمی وجود نداره مگر اینکه دوندگی کنید یا پلیس راه و کلانتری دماوند پیگیر باشن. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها راجب عارفه قدسی زاده، چند سال قبل یه وبلاگ داشت به اسم لذت کمتر داشتنالان اطلاعی ندارم ازش که ...

منم با وبلاگ ایشون آشنا بودم ولی مدت زیادیه وبلاگشون حذف شده . پیج اینستاشون هم زیاد فعال نیست . یه مدت گروه‌های فلای لیدی و فلامین لیدی توی تلگرام داشتن .اوایلش خوب بود و همه استقبال کردن و عًوهاش زیاد بودن ولی کم کم از رونق افتاد و کسی سر نزد منم لفت دادم ‌ .

الان یه گشتی زدم این دوتا پیج رو پیدا کردم . که خیلی فعال نیس

سلام دوست عزیز،چقدر وحشتناک بود و واقعا حق دارید که بهم ریخته و آشفته باشید. چقدر آدمای عجیب و ناجور ...

مرسی عزیزم،توصیه هاتون رو حتما عملی میکنم،در مورد شکایت هم همسرم نظر شما رو دارن،حالا من تلاشم رو میکنم ببینم خدا چی میخواد

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

بالشی جان چه اتفاق وحشتناکی ضربان قلبم رفت بالا من تو یه شهر کوچیک زندگی می کنم که با تمام مخدودیت هاش دوستش دارم چون ذاتا کمی مضطرب ونگرانم.اینجا خیالم راحته همه همدیگه می شناسن  یه جورایی پشت همن.مثلا زندگی تو تهران برای من یه کابوس تا این حساسم.

ودیگه اینکه به خودت زمان بده عزیزم هم خودت هم دخترت کم کم شامل مرور زمان میشه خوب می شید.

دنبالشم نرو خودت ازار نده بذار فراموشش کنید.به نظر من این وظیفه پلیس که حتی در صورت عدم شکایت شما فورا به این موضوع رسیدگی کنه.تهرانی ومازندرانی نداره امنیت جاده ها باید تامین باشه.

شادی صدام کنید

ورودی :یه دست لباس بیرونی برای دخترم.

در حال حاضر همین یه دست لباس بیرونی داره.

دو دست هم بیرونی داره که اونا دیگه برای روزای سررد پاییزی مناسبه.

یه بسته گیره لباس هم خریدم.

شادی صدام کنید
منم با وبلاگ ایشون آشنا بودم ولی مدت زیادیه وبلاگشون حذف شده . پیج اینستاشون هم زیاد فعال نیست . یه ...

پس خانم قدسی زاده کم کار شده

البته حقم داره سااالهاس داره تو مجازی فعالیت میکنه، شاید خسته شده از این فضا

انقدر تبلیغات سایت زیاده وسط تایپ دستم خورد و نصفه ارسال شد🤦وقتی کمتر خرید میکنی و از وسایلی که دار ...

عزیزم مرورگر گردو نصب کن دیگه تبلیغات و نشون نمیده

درباره اشنایی با موضوع مینیمالیست من ذاتا ادمی بودم که ورودی کم داشت و از وسایلم خوب نگهداری میکردم اما خروجی نداشتم از وقتی با این تاپیک اشنا شدم فهمیدم مینیمالیست یعنی چی و چه قواعدی داره البته هنوز کامل مینیمالیست نشدم به قول لیلی نیمچه مینیمالیستم😁

یه چیز جالب هم اینکه از وقتی اینجا فعالیت میکنم به مرور دلبستگیم به وسایلم کمتر شده مثلا روزای اول محال بود یک مانتو یا لباس سالمم و بذارم خروجی اما الان راحت تصمیم میگیرم و ردشون میکنم

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
مرسی عزیزم واقعا خدا بهمون رحم کرد،شکایت هم کردیم حالا به نظرم تعطیلات تموم شده زودتر به روال میوفته ...

بالشی جان امیدوارم هرچه زودترارامشتونو بدست بیارین. بنظرم یه باردیگه پیگیری کنین اگردیدین پلیس پیگیر نیست ولش کنین ارامشتون بهتر ومهمتره.

لطفالایک نکنین. 

خانمامحتاج دعاتونم بالاخره بعدچندسال جورشده ومیخوایم بریم کربلا وبطورعجیبی شناسنامه من وهمسرم گم شده. همیشه توی پوشه مربوط به مدارک میزاشتمشون ولی الان نیستن کل خونه روگشتیم ولی نیس. لطفانفری یه صلوات برام بفرستین.زودتر پیداشه برم دنبال کارای پاسپورت وگذرنامه

لطفالایک نکنین. 
بچه‌ها اگه موافق باشید داستان مینی‌مالیست شدنتون رو مختصر تعریف کنید.چی شد که مینیمالیست شدید؟

فکر میکنم پارسال یه بار  صحبتش اینجا مطرح شد. ولی خوب برای رونق و عمق تاپیک (بقول شادی جان) یادآوری یه سری بحث ها جذابه. 

تو خرید جهیزیه و وسایل خونه از ابتدا مینیمال و تابع مدپایدار بودم و هیچ چیز اضافه ای تو خونه م نیست. از اولم دنبال به قول معروف کاسه و بشقاب نبودم. 

ولـــــــی.... تو خرید لباس و متعلقاتش اصلا اینجور فکر نمیکردم و داعم در حال خرید بودم. فکر میکردم اینجوری حالمو خوب میکنم،از طرفی هم همیشه از شلوغی کمدلباسام شاکی بودم چون به شدت نظم برام مهم بود، یه مدت تو فضای مجازی دنبال چیدن درست و نظم کمدها میگشتم چشمم به مینیمالیست خورد ولی خوب خیلی توجه نکردم تا اینکه یه همکاری ٣سال پیش به جمع ما اضافه شد، کل سال یه چیز تکراری تنش ندیدیم و هر روز هم در حال خرید اینترنتی و حضوری بود،این سبک زندگی ماکسیمالش به شدت روی من تاثیر عکس گذاشت، انگار این خانم بهم یه تلنگری زد و آینده ی خودم رو یه آن تصور کردم، نمیدونم انگار یکی بهم گفت تو هدف بزرگتری تو زندگی داری و خداوند میخواد آرامش و حس رضایتمندی رو که دنبالشی رو در غالب این سبک از زندگی بهت ببخشه. دیگه رفتم دنبال ایده ی کمد کپسولی و.... کم کم با مینیمالیست آشنا شدم و تا مدتها خواننده ی خاموش تاپیک بودم و از بهار پارسال اینجا گزارشامو گذاشتم.کلی خروجی داشتم،شاید اندلزه ی دوتا وانت لباس و کیف و کفش.... 

از عید 1402 تا امروز هیچ لباس و کیف و کفشی ورودی نداشتم بجز یکی دوتا هدیه، که یا بخشیدم یا بعد از خروجی معادلش اونو وارد استایلم کردم. 

💫کنترل ورودی ها و جلوگیری از انباشتگی هدف کوتاه مدتمه تا در نهایت به هدف بزرگم که زندگی مینیمال در تمامی ابعاد هست برسم. 

💞اینجا برام مثل یه کلاس درسه، هر روز از لابلای پستا و گزارشا کلی چیز جدید یاد میگیرم و از داشتن دوستایی مثل شما خوشحالم و همیشه دعا گوی هونامیک عزیز و همه ی عزیزان تاپیکم.

سلام خانما چند روز نبودم دلم براتون تنگ شده بود،گاهی سری به تاپیک میزدم ولی نمیتونستم تو تاپیک مشارک ...

عزیزم متاسفم واقعا تجربه بدی داشتید 💔خیلی خوب کردی که اینجا نوشتی بلاخره ما هم دوستات هستیم و باید به هم کمک کنیم

زمان میبره تا دلت اروم بشه 

امیدوارم قانون باهاش برخورد کنه و حقشو بذاره کف دستش

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
پس خانم قدسی زاده کم کار شدهالبته حقم داره سااالهاس داره تو مجازی فعالیت میکنه، شاید خسته شده از این ...

بله منم خیلی وقته میشناسمشون شاید از سال ۹۰.ولی دستشون درد نکنه من از خوندن مطالبشون همیشه لذت می بردم . 

راستی پیج خانم حمداوی هم یکم خوندم جالب بود امیدوارم بتونم یخورده توی زندگیم عملیش کنم .چون منم نسبت به خروجی ها و حتی پسماندها عذاب وجدان میگیرم . ممنون از شما