فکر میکنم پارسال یه بار صحبتش اینجا مطرح شد. ولی خوب برای رونق و عمق تاپیک (بقول شادی جان) یادآوری یه سری بحث ها جذابه.
تو خرید جهیزیه و وسایل خونه از ابتدا مینیمال و تابع مدپایدار بودم و هیچ چیز اضافه ای تو خونه م نیست. از اولم دنبال به قول معروف کاسه و بشقاب نبودم.
ولـــــــی.... تو خرید لباس و متعلقاتش اصلا اینجور فکر نمیکردم و داعم در حال خرید بودم. فکر میکردم اینجوری حالمو خوب میکنم،از طرفی هم همیشه از شلوغی کمدلباسام شاکی بودم چون به شدت نظم برام مهم بود، یه مدت تو فضای مجازی دنبال چیدن درست و نظم کمدها میگشتم چشمم به مینیمالیست خورد ولی خوب خیلی توجه نکردم تا اینکه یه همکاری ٣سال پیش به جمع ما اضافه شد، کل سال یه چیز تکراری تنش ندیدیم و هر روز هم در حال خرید اینترنتی و حضوری بود،این سبک زندگی ماکسیمالش به شدت روی من تاثیر عکس گذاشت، انگار این خانم بهم یه تلنگری زد و آینده ی خودم رو یه آن تصور کردم، نمیدونم انگار یکی بهم گفت تو هدف بزرگتری تو زندگی داری و خداوند میخواد آرامش و حس رضایتمندی رو که دنبالشی رو در غالب این سبک از زندگی بهت ببخشه. دیگه رفتم دنبال ایده ی کمد کپسولی و.... کم کم با مینیمالیست آشنا شدم و تا مدتها خواننده ی خاموش تاپیک بودم و از بهار پارسال اینجا گزارشامو گذاشتم.کلی خروجی داشتم،شاید اندلزه ی دوتا وانت لباس و کیف و کفش....
از عید 1402 تا امروز هیچ لباس و کیف و کفشی ورودی نداشتم بجز یکی دوتا هدیه، که یا بخشیدم یا بعد از خروجی معادلش اونو وارد استایلم کردم.
💫کنترل ورودی ها و جلوگیری از انباشتگی هدف کوتاه مدتمه تا در نهایت به هدف بزرگم که زندگی مینیمال در تمامی ابعاد هست برسم.
💞اینجا برام مثل یه کلاس درسه، هر روز از لابلای پستا و گزارشا کلی چیز جدید یاد میگیرم و از داشتن دوستایی مثل شما خوشحالم و همیشه دعا گوی هونامیک عزیز و همه ی عزیزان تاپیکم.