2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740513 بازدید | 44731 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لایک کردن پیام برای من نشونه توجه و اینکه پیامت خونده شد داره ،ولی خب از نظر اعلان و مینیمال بودن حق با دوستان هست.....

روغن ریز خالی شده بود،میخواستم فردا بشورمش که گفتم کار امروز و به فردا نسپارم...پا شدم اعلا شوییش کردم برق میزنه✨

امروز داروهای غیر یخچالی رو چک کردم

چندتا دارو پلمپ و تاریخ دار و یه بسته ماسک جدا کردم ببرم مرکز بهداشت اگه قبول کنن

چندتا هم چند روز تاریخشون گذشته بود ریختم دور

فردا نوبت یخچالی هاست😁

خیلی ممنون عزیزمتا حالا عود روشن نکردم ولی حتما میگیرم روشن میکنم فقط منظورتو از پاکسازی متوجه نشدم ...

ببین عزیزم همه ماها انرژی داریم، من زیاد هم تو این فازها نیستم، ولی بر اساس چیزایی که تجربه کردم بهت میگم،

بعضی از آدما واقعا انرژی خوار هستن، انرژی آدم رو میخورن، برعکس بعضی ها چقققققققد به آدم انرژی مثبت میدن، 

میگن وقتی تازه وارد خونه میشین هنوز انرژی آدمای قبلی تو محیط هست، فضا رو با آب نمک بشورید تا انرژی های منفی شون از بین بره، 

عود و شمع و اسپند دود کنید انرژی مثبت محیط رو زیاد میکنه، گوی نمک یا سنگ نمک چند جای خونه بذارید و هرزگاهی خود اون سنگ نمک رو بذارید تو آفتاب که انرژی خورشید، انرژی های منفی اون و از بین ببره 

من خودم اسپند رو زیااااااد تو خونه دود میکنم،خصوصا ماه های محرم و بخصصصوص ماه صفر هرروز دود میکنم 

انباشتگی نداشته باشید توی خونه، به چیزای خوب فکر کن، حیف نیست خونه ای که همه مون میدونیم با چه سختی های زیادی خریداری کردین الان لذتش و نبرید ؟؟؟❤️😘❤️😘

سلام دوستای گلم ما دیشب رسیدیم خونه همه وسایل سر 45 دقیقه رفت جای خودشون خیلی سبک پیش رفت خداروشکریه ...

بسلامتی عزیزم خوش برگشتین❤️

ایشالا همیشه به تفریح و شادی و سفر ❤️😘

اینا عکس های دوستای قدیمی بود که سیو کرده بودم چند وقتی یکبار ببینم جهت انگیزه ✅

ممنونم ازت دلبرجان. ولی متاسفانه نمیرفت روی اون پیام.تتونستم ببینمشون حالافرداهم بازمیام امتحان میکنم امیدوارم موفق شم. 

لطفالایک نکنین.