2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
هیدوا جان ، منم خیلی چیزا از شما یاد گرفتم از جمله کلمه * کمکی* همیشه میگفتم :خانمی که گاهی میاد کمک ...

قربونت برم گلم 🫂

منم از بچه های این سایت یاد گرفتم به قول شادی جان همه چیز این سایت بد نیست خیلی چیزها میشه از لابه لاش یاد گرفت

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا حفظشون کنه عزیزم، ایشالا به یاری خدای بزرگ عروس هایی لایقی نصیب تون بشه، و از زندگی با شاهزاده ه ...

ممنونم از دعای خیرتون عزیزدلم 

بزرگوارید بانو❤

ان شاالله هرچقدر دلتون وسعت مهربونی و خیر برای بقیه داره همونقدر بلکه بیشتر به خودتونو خونواده و زندگیتون برگرده ✨

❌لایک❌

نمیشه وسایلی که نمیخوایم اینجا بهم دیگر بگین برای فروش؟ مثلا لباس و یک جفت کفش،که عروسی خواهر چند ساعت پوشیده شده دیوار گذاشتم خیلی خیلی مزاحم و حرفهای زشت نوشتن شوکه و غمزده شدم.

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

یک عدد پلوپز آرامپز پارس خزر دیجیتالی که اصلا استفاده نشدهو جهیزیه خواهرم است در سایت پارس خزر ۳۸۰۰ زدن این کمتر میده اینطوری بهمدیگر کمک میشه

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

سلام خانمها من نعلبکی زیاد دارم اصلن استفاده ای هم نشده چینی و شیشه ای دارم به نظرتون چیکار کنم با اینا؟

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘
بله دقیقا من که خودم چند روز یکبار به اینستاگرام سر میزنم اونم بخاطر پیج کاریم مجبورم برم ولی خودمو ...

منم یمدت زیادمیرفتم بعد چیز شدن اینستا دیگه ندارم کلا. چندوقت پیش همسرم یه بسته پرحجم گرفت روزی یکساعت میرفتم باورکن کل خونم ازجلوی چشمم افتاده بود خداروشکراون بسته تموم شد والان فقط استوری های لیلی رومیبینم دیگه بقول شماواردمثلث برمودانمیشم

لطفالایک نکنین. 
جو اینستاگرام فارسی حس ناکافی بودن رو به مردم القا میکنه، همه شیک و اتو کشیده و خونه ها لاکچری.... م ...

واقعا تک تک جملاتتون درستترینه. کاش میشد چندباراین پستولایک کرد. باتعماق وجودم به همشون ایمان دارم

لطفالایک نکنین. 
خدا مادر و پدر شما رو هم حفظ کنه این جمله معروفیه که بیشتر ماکسیمال ها میگن. اینجا خیلی شنیدم😂

هروقت شوهرم خروجی هامو میبینه این جمله رومیگه😁😁دیگه منم جدیدا تانیستش چادر گل گلیمو سرمیکنم ومیندازم میره.. دیشب توی گزارشم گفتم یه کیسه زباله ازاسباب بازی های پسرم کنارگذاشتم. تاصبح چنددفعه پوشوندمش که نبیننش تاامروزتونستم منهدمشون کنم😁

لطفالایک نکنین. 
داخل پلوپز کیک میپزی؟ میشه بگی چند دقیقه روشنه ..روی کیک طلایی میشه؟؟

نه عزیزم ازاین زودپزهای برقی چندکاره ست.هم زود پز وهم پلوپز وسرخ کن وکیک پز وبخارپز وچندتابرنامه دیگه داره. خودش برنامه کیک داره تایم  خودش 30دقیقس. بالاش کامل میپزه اما طلایی نمیشه

لطفالایک نکنین. 
هروقت شوهرم خروجی هامو میبینه این جمله رومیگه😁😁دیگه منم جدیدا تانیستش چادر گل گلیمو سرمیکنم ومیندا ...

مامان منم بار اخر مچمو گرفت گفت من که خونه نیستم میریزی میره اره؟؟ 😂

در خصوص پست برفدانه جان منم موافقم الان چند دست لباس مجلسی دارم که بخاطر همین چیزا حتی اراده نمیکنم بفروشمشون دیگه از مد هم میوفته نمیدونم چیکار کنم

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
سلام خانمها من نعلبکی زیاد دارم اصلن استفاده ای هم نشده چینی و شیشه ای دارم به نظرتون چیکار کنم با ا ...

سلام عزیزم من از نعلبکی ها برا زیتون ترشی اینجور چیزایی زیاد استفاده میکنم حتی برا آجیل و تخمه، کلا چون سایتشون کوچولو هست خیلی دوسشون دارم، من ۱۲تا رو سرویس ارکوپالم بوده که روزانه استفاده دارم ازشون

سلام خانمها من نعلبکی زیاد دارم اصلن استفاده ای هم نشده چینی و شیشه ای دارم به نظرتون چیکار کنم با ا ...

سلام دوست عزیز، ما پارسال رفته بودیم شمال تو اقامتگاه بومگردی برای سرو مربا و عسل و پنیر و کره و ترشی و... از نعلبکی استفاده کرده بودن. خیلی این تغییر کاربری برام جذاب بود. منم تو این موارد ازشون استفاده میکنم خصوصا وقتایی که مهمون زیاد دارید خیلی عالیه.