2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737897 بازدید | 44695 پست

دخترم الان اومده میگه مامان میخوام یه کاری کنم خوشحال میشی ، گفتم چی ، گفت تا مهر لباس نمیخرم بعدش شروع میکنم لباسامو پاکسازی میکنم ولی هر لباسی رو کنار گذاشتم جاش برام یه لباس بخر ، گفتم این کجاش خوشحال کننده بود 😅😅😅😅گفتم به ازای هر سه تا لباسی که بذاری خروجی ، یه لباس برات میخرم 

دعا کنین یکم از این حالت شدیدا ماکسیمالیست دربیاد ، مثل خواهرمه ، البته خودمم قبلا اینجوری بودم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیشترشم تقصیراینستاگرام وبلاگراشه

جو اینستاگرام فارسی حس ناکافی بودن رو به مردم القا میکنه، همه شیک و اتو کشیده و خونه ها لاکچری.... 

مدتیه خیلی کم به اینستا سرمیزنم اونم بخاطر پیجای مربوط به کارم و یه سری پیجای مفید دیگه که بیشتر آموزشیه و مجبورم برای به روز بودنم دنبالشون کنم. هرچقدر از اون محیط دورتر میشم حس رضایتمندیم از داشته هام بیشتر میشه. 

خیلی وقت پیش قبل اینکه بخوام تصمیم بگیرم زندگی مینیمال رو پیش بگیرم، از خدا خواستم بهم آرامش بده به  دلم یه قراری بده. احساس میکنم این روش زندگی یه نوری بود که خدا سر راهم روشن کرد تا بواسطه ی اون به آرامش برسم. 

حرفم تکراریه، ولی هزار بار دیگه هم بگم کمه. از روزی که سبک زندگیم رو عوض کردم کمتر درگیر حاشیه میشم و بیشتر به رشد خودم پرداختم و کیفیت زندگی شخصیم برام مهمه تا نظر و حرف دیگران(نگم قبلا چه چیزایی برام مهم بوذ و چقدر وقت برای راضی نگه داشتن دیگران صرف میکردم، شخصیت کمالگرام داشت منو از پا درمی آورد ولی الان در راه درستری ازش استفاده میکنم) و اینو مدیون هونامیک عزیز و همه ی دوستانی هستم که تو این گروهن.

هر روز تو شکرگزاری هام بخاطر داشتن شماها خداروشکر میکنم و آرزو میکنم برکت و سلامتی تو زندگی تک تکتون جاری باشه. 

ببخشید خیلی طولانی شد🙏

عزیییییزم 😍😍😍😁😁😁

هیدوا جان ، منم خیلی چیزا از شما یاد گرفتم از جمله کلمه * کمکی* همیشه میگفتم :خانمی که گاهی میاد کمکم  ، چون دلم نمیخواست بگم کارگرم ، هر چند کارگر بودن شغل شریفیه، ولی بازم حس خوبی نداشتم ولی کلمه کمکی خیلی خوبه ، مرسی

امروز دوتا از کابینت ها رو تمیز کردم ولی چون اجازه ندارم چیزی نذاشتم خروجی🤦🏻‍♀️ هدایای مختلف اقوام ...

چه جالب منم لوبیا قرمزها رو دارم مصرف میکنم تموم بشه،قصدداشتم هم قارچ و لوبیا درست کنم، هم تو قورمه سبزی بریزم که خورده بشه، تا پاییز حبوبات فریز نمی‌کنم دیگه، اندازه مصرف میپزم، پاییز که شروع مدارس هست من قبلش حبوبات فریز میکنم و ی خونه تکونی کوچولو 

جو اینستاگرام فارسی حس ناکافی بودن رو به مردم القا میکنه، همه شیک و اتو کشیده و خونه ها لاکچری.... م ...

جآنا سخن از زبان ما می‌گویی...

با پوست و استخونم بند بند حرفاتون و درک کردم و دقیقا تو همین شرایط بودم، خداروشکر بخاطر این سبک زندگی سالم و به دور از حاشیه و آرامش بخش، امیدوارم زندگی تک تک بچه های گل این تاپیک غرق در نور و آرامش و شادی باشه ❤️❤️❤️❤️

نه عزیزم

خدا حفظشون کنه عزیزم، ایشالا به یاری خدای بزرگ عروس هایی لایقی نصیب تون بشه، و از زندگی با شاهزاده هایی که در دامان ملکه ای چون شما تربیت شدن لذت ببره❤️❤️❤️❤️

چقدر بامزه گفتن مامانتون ، کلی خندیدم سایشون مستدام باشه ❤️

خدا مادر و پدر شما رو هم حفظ کنه 

این جمله معروفیه که بیشتر ماکسیمال ها میگن. اینجا خیلی شنیدم😂

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
چه جالب منم لوبیا قرمزها رو دارم مصرف میکنم تموم بشه،قصدداشتم هم قارچ و لوبیا درست کنم، هم تو قورمه ...

بریز تو قورمه  یا غذاهایی که هیدوا  جان گفتن درست کنید

چون بلغور گندم هم داشتیم  باهاش خوراک درست کردم یکمم باهاش برنج دم کردم 

ولی کلا خوشم نیومد تو همون قورمه بهتره

برای من سانیا یاهمچین چیزی هست ... فکر کنم اول سری پلوپز بوده 😂

مال ما هم قدیمیه مال 26 سال پیشه 

فردا میپزم ببینم چطور میشه