2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739050 بازدید | 44705 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزمزمه لطفا وسوسه نشو نظر شخصی من با احترام به عزیزی که گفت تو مسافرت استفاده می کنه این که کاربردی ...

ان شاالله تندرست باشی عزیزدل 

چند وقت دیگه کوچولوت که راه بیافته اصلا نمیذاره چیزی رو زمین بذاری چه برسه به وسیله های خطرناکی مثه گاز گلم

هرچیم داری باید جمع کنی که خونه رو ایمن کنی واسش

❌لایک❌

🖍خروجی امروز یه آرام پز سایز کوچیک که وقتی بچه هام کوچیک بودن زیاد سوپ پختم و کلا اون دوره عصای دستم بود چندباری خود بچه ها کوبیدنش زمین یکم دربش کج شده بود واشر هم نداشت

🖍یه ماهیتابه رژیمی دودرب که داخلش اصلا آسیب نداشتت ولی بیرونش به خاطر رنگ روشنش سوختگی داشت

🖍لیوان آب فریزری ۴ عدد

🖍یه ماهیتابه چدن سایز کوچیک

🖍یه قابلمه سایز بزرگ مهمان که دربش کج شده بود خودشم تقریبا نو بود ولی میخوام یکم بزرگتر در آینده جایگزین کنم

🖍یه قالب کیک یه قالب ژله 

🖍یه درب قالبمه چدنی

همه ی اینا رو ازم خریدن ۳۵۰ تومن🤕🥴

🖍یه سبد بزرگ برای شستشو بود ک من لازم ندارم

🖍یه ظرف عسل که من با شیشه های خود عسل راحت تر میتونم استفاده کنم

🖍یه سبد حمام که پلاستیکی بود واسه آشغال رفت خروجی یه استیل جایگزین شد

🖍یه مقدار فلفل تند که دوست همسرم از باغ آورده بود من استفاده نداشتم دادم مادرهمسر که خشک میکنه آسیاب میکنه استفاده دارن

🖍نیم کیلو لواشک متری که خرید همسر بود و خورده نمیشد ّبردم برای پسر خواهرم

🖍چقدر داروهای اضافی ریختم بیرون

🖍یه لباس خونگی پسرم که خیلی جنسش افتضاح بود و وقتی کثیف میشد به بدبختی لکه ها از بین میرفت دیگه از بس با سرکه و صابون هر سری شسته بودم از رنگ رو افتاده بود

🖍ورودی یه لباس پاییزه واسه دخترم سفارش دادم هنوز به دستم نرسیده

🖍یه مقدار پونه کوهی خوش عطر که زیاد داشتم دو تا بسته بردم برای دوستام 

🖍یه گل از گلدون قلمه گرفته بودم و متاسفانه خراب شد ریختم بیرون

منم ریپلای زدی؟!🥴🙃

نمیدونم عزیزم فقط یادمه کاربر راهی گفتن وکیلن ازشون سوال پرسیدم بعد کاربر مووووش چند تا پست گذاشتن مشکلاتشون وحرفهاشون دقیقا حرفهای من بود انگار خودم اونا رو نوشتم خلاصه که خیلی تاپیک خوبیه ولی نمیدونم چرا اینجا جواب میدن اونجا نمیدن 😅😅😅

نمیدونم عزیزم فقط یادمه کاربر راهی گفتن وکیلن ازشون سوال پرسیدم بعد کاربر مووووش چند تا پست گذاشتن م ...

فکر کردم منم ریپلای زدی جواب ندادم 😊

کاربر راهی یه مدت کوتاهی هست،که نیست ولی میاد 

کاربر موششش(فاطمه جان) احتمالا چون بچه کوچیک داره یکی دوروزه نیست 

ایشونم میان حتما

❌لایک❌
ان شاالله تندرست باشی عزیزدل  چند وقت دیگه کوچولوت که راه بیافته اصلا نمیذاره چیزی رو زمین ...

من از خدام از مجموع سالن و راهرو ورودی یه میز خاطره 

و سه تا گلدون از نظر من اضافه است که لحظه شماری می کنم 

دخترم چهار دست وپا بره همسرم مجبور شه جمع کنه.

همش غر می زنه که خونه کردی مسجد

شادی صدام کنید
عزمزمه لطفا وسوسه نشو نظر شخصی من با احترام به عزیزی که گفت تو مسافرت استفاده می کنه این که کاربردی ...

منم در حدهمون شااایدم   اما خب اهل سبزی وپیاز سرخکرده داخل فریزر نیستم فقط مثلا بری تفریح ببری مثلا یه نیمرو واملت تو طبیعت درست کنی خوبه 

خروجی دوباره ی من یه مجسمه بود که سرش کنده شده بود حس خوبی بهش نداشتم انداختم سطل آشغال یه قوطی روغن که روغنش تموم شده بود یه تخم مرغ پز برقی هم گذاشتم تو دیوار مشتری براش پیدا شد قرار شده فردا پس فردا بیاد ببره