2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741337 بازدید | 44741 پست
گفتید کیف... امروز مامانم کیفشو ریخت بیرون گفت دم در دنبال کلید میگشتم از بس کیفم شلوغ بود پیداش نکر ...

من هرسری که ازبیرون میام محتویات کیفموخالی میکنم میزارمش توی کمد ولی معمولا بیرون میرم کارت بانکی، کلیدوگوشی ویه بسته دستمال مرطوب دارم معمولا. بعضی وقتاهم چیزی بهشون اضافه میشه باتوجه به جایی که میرم مثل رژلب، پوشک، عطر

لطفالایک نکنین. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما بعد یک یکماه اومدم🚶

نبودم ولی پیام هارو میخوندم و لذت میبردم💫

ورودی خروجی این مدت

ورودی 4تا مینی فنجون

رنده تک کاره

یک شال

سه دست لباس برای دخترم

تیشرت و چادر رنگی برای خودم

سه جفت جوراب برای خودم.یک جفت دخترم

کلیپس برای خودم،سه تا کش برای دخترم

مقداری شربت و کمپوت خونگی

خروجی ها: دوتا شومیز خودم،دوتا شال خودم.دوتا پیراهن و یک شلوار دخترم،رنده قبلی،کلیپسم که شکست

راستی من از بچگس خیلیی مینیمالیست بودم بچگی که میگم یعنی از هفت هشت سالگی هااین مدتم چون درگیر یه کا ...

چقدر گزارشتون عالی بود من واقعا احساس سبکی کردم با خوندنش😁✨️

در مورد یادگاری هم فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه در صورتی که ازشون حس خوب بگیرید البته🌱

نهال🌱

ورودی:یه عالمه قرص آهن بالاخره بعد از دو سال به ترسم غلبه کردم و رفتم چکاپ کامل دادم. از آزمایش خون ...

من ویتامین رو بعدناهار میخورم و آهن رو بعد شام 

انقدر انرژی گرفتم که حد نداره 

ناخن هام خیلی خراب شده بود و ریزش مو داشتم همیشه خسته بودم و تپش قلب گرفته بودم 

الان خیلی خیلی راحتم شدم 

الحمدلله✨

❌لایک❌
ورودی:یه عالمه قرص آهن بالاخره بعد از دو سال به ترسم غلبه کردم و رفتم چکاپ کامل دادم. از آزمایش خون ...

اسم قرص اهنت چیه؟ منم کمخونی شدید دارم. فعلا کپسول فرودین میخورم با تجویز پزشک روزی دوتا

پشت دری ها در رو خش میندازن و خراب میکنن . همون به دیوار پیچ کنید بهتره بنظر من .

من برا حموم ک دارم یه مدلیه خش نمیندازه ووولییی این مدلی ک شما گفتید هم خیلی مدل ها قشنگی داره

حالا کدوم بگیرم؟ پیچ رو دیوار یا پشت دری؟؟

از خوندن پست هاتون و بودن در کنارمون لذت میبرم و خوشحال میشم

ممنونم هیدوا جان

منم خیلی از شما و بقیه دوستان مینی مالیست چیز یاد گرفتم از هم صحبتی با دوستای اینجا خیلی خوشحالم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

خروجی های امروز ۴  ۵ تا بطری بردم انباری پیش بقیه بازیافتی ها.

از وسایلی که قبلا خروجی گذاشته بودم تقریبا سه تا کارتون توی انبار هست

خیلی به هم ریخته و نامرتبه انبارمون دلم میخواست مرتبش کنم ولی دمای هوا خیلی بالاست.بختطر گرما کلافه میشم نمیتونم کاری انجام بدم.انشالله پاییز یک انبارتکونی اساسی انجام بدم

امروز از گوشیم کلی عکس و اسکرین شات پاک کردم

عکس وسایلی که تو ذهنم بود بخرم🤭بعد از شاید چند ماه دیدم نیازی ندارم همه رو پاک کردم.

کلی وسیله هم نوشته بودم تو یادداشت هام اونارو هم حذف کردم.

کلی دایرکت پاک کردم.

از مدتی قبل هم تو فکرمه اکانت های اینستا ک قبلا ایجاد کردم رو پاک کنم.هنوز موفق نشدم

اگربالکن دارین یه پارچه بندازین برنج هارو بریزین روش چندساغت بمونه حشره هامیرن بعدبزارینش فریزر

البته حتما سایه باشه ..نور آفتاب بخوره برنجا میشکننو خرد میشن

صبا هستم