2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741497 بازدید | 44744 پست
بله میشه استفاده کرد من اول می‌ذارم فریزر میمیرن بعد با الک دونه درشت الک میکنم تمیز میشنامشب یه پست ...

من امتحان کردم حشره ها رفتن افتادن تو آب ولی به نظرم یه تعداد کمیشون باقی موندن چون بعد یه مدت کوتاهی دیدم بازم برنجم حشره داره ولی خب خیلی کمتر 

نهال🌱

گفتید کیف... امروز مامانم کیفشو ریخت بیرون گفت دم در دنبال کلید میگشتم از بس کیفم شلوغ بود پیداش نکر ...

من هر دفعه بخوام برم بیرون کارت عابر بانک، کلید، بعضی مواقع پول نقد، بعضی مواقع گوشیم و وقتایی که کارم طول میکشه دستمال کاغذی و شیشه آب دخترم و یه بیسکوییت کوچیک برا دخترم برمیدارم

همه اینا بستگی داره که کجا بخوام برم مثلا اگه مقصدم یه خیابون اونطرف تر باشه فقط کارت و کلید برمیدارم یا اگر با اسنپ بخوام برم پول نقد هم برمیدارم

بعد از رسیدن به خونه هم همه محتویات کیفم رو خالی میکنم و کیفم تمیز و مرتب میره تو کمد✨️

نهال🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من یه مقدار پارچه از قبل داشتم که همینطور تو کمد مونده بود،دخترم عادت داره وقت خواب یه بالش کوچولو زیر دستش باشه،دیدم ملافه بالشش کهنه شده،روکش میز اتو هم همینطور،دیگه نشستم یه رو بالشی و یه روکش برای میز اتو دوختم و مقداری کش هم تو وسایلم بود اوناروهم برای روکش میز اتو مصرف کردم،در نتیجه یه روبالشی کهنه و روکش میز رفت خروجی،یه تکه پارچه سرگردون و مقداری کش هم مصرف شدن،یه جفت کله قند کوچولو داشتم برای سر عقدم بود،موقعی که اومدم تو این خونه دیدم یکیش نیست اونی که بود رو انداختم دور و دیروز خیلی اتفاقی لنگه دیگشو تو جایی که همیشه در دسترس بود و تمیز میشد پیدا کردم و رفت خروجی،جالبه همیشه جلو چشمم بود و من نمیدیدمش،الان دوتا مورد دارم که برای خروجش دو به شکم،یکی چادر عقدمه و یکی لباس عروسم،کفش عروسیمو قبلا رد کردم ولی این دوتا رو نمیدونم چیکار کنم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

من چادر عقدم رو نگه داشتم ..چون نازک و بدن  نما نیس بعنوان چادر نماز مهمان 

لباس عقدم رو چند سالی نگه داشتم چون خیلی خاصووشیک بود ..کت شلوار نباتی طلا کوبی بود تو زمان خودش خیلی ناز بود حتی بعداً چندتا مراسم پوشیدم ولی دیگ بعد بارداری و اینا تغییر سایز دادم و تنم نمیشد بعدش دادم ب ی موسسه خیریه  و خیلی استقبال کردن 

صبا هستم 
من چادر عقدم رو نگه داشتم ..چون نازک بود نما نیس بعنوان چادر نماز مهمان لباس عقدم رو چند سالی نگه د ...

الان میگین تو قشنگ حلالش کردی بعد دادی 😁😁ولی نه واقعا خیلی تمیز و شیک بود ..یادمه سال 93بابتش 600هزار اونم داده بودم اون زمانیکه حقوق ماهانه 700هزار تومان بود 

..الآنم  دوستان میگن زیادی تعریف کردم ازش 

صبا هستم 
من برا حموم ک دارم یه مدلیه خش نمیندازه ووولییی این مدلی ک شما گفتید هم خیلی مدل ها قشنگی دارهحالا ک ...

بنظرم قشنگیش مهم نیست چون با لباس پر میشه و دیده نمیشه . اگه خش نمیندازه پشت دری بهتره . دکور اتاق رو هم به هم نمیزنه . 

سلام دوستان من یه مقدار پارچه از قبل داشتم که همینطور تو کمد مونده بود،دخترم عادت داره وقت خواب یه ب ...

سلام خدا قوت 

من چیز زیادی از وسایل عروسیم ندارم ‌ .کفشم که خراب شد .  فقط یه کیف یادگار دارم که اونم شاید بعدا بدم بره . چادر عقدمم گذاشتم برای چادر نماز .دوسش دارم .لباس عروس که کرایه ای بود . لباس نامزدی و بقیه مجلسی هامم اندازم نبودن همه رو دادم رفت . فقط دو تا کله قند و دو تا شمعدونام توی کمده بخاطر بچه ها . آینه کنسول دم دسته ‌ .

بود ونبود منی جان

من یه کیسه برنج کرمی که پروانه میشه وحشره افتاده بود چون جای گرمی بود چند روز یه بار یه نایلون پر می کردم دو سه روز می ذاشتم فریزر 

تا کل برنج تموم شد بعد موقع شستن حشره ها می اومدن روی آب 

این از دوستان همین جا پرسیدم راهنمایی کردند.

وگرنه پهن کردن اینا هم دردسر هم مجدد برنج حشره می زنه

در مورد محتویات کیف کاملا بستگی داره کجا برم

ولی پوشک همیشهههههه همراهم.

شادی صدام کنید

سلام دوستان عزیز، 

اینام محتویات کیف منه که تو جاکارتی یه کارت بانکی و مقداری کمی پول نقده، البته برای جاهای دورتر کیف پول جایگزین میشه و بعضا بطری آب و دستمال کاغذی، 

ولی مواقعی که سرکار میرم سایز کیفم بزرگتره و لوازم توش بیشتر. 

این چند روز خروجی خاصی نداشتم بجز یه سری ظرف و قوطی پلاستیکی اقلام خوراکی که رفتن تو قسمت بازیافت. 

و اینکه یه فلاسک یونیک فیک خریده بودم که دیگه گرم نگه نمیداره. کاربردی نداره به نظرتون که بزارم خروج ...

بله دوست عزیز ،فقط جاتو تنگ می‌کنه ،بنظر من حتما بذار خروجی 🌺

👩‍❤️‍👨
الان بین پشت دری و پشت در ولی پیچ رو دیوار موندم کدوم بگیرم؟

پیچ رو دیوار هم باید دیوار و سوراخ کنی

به نظرم همون پشت دری بگیر یکم فوم بذار که خط نندازه رو در

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را