2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737302 بازدید | 44691 پست

دوستان یه سوال غیر مرتبط ولی برام مهمه نمی خوام به خلطرش تاپیک بزنم.

من مدتیه سینه سمت راستم درد می کنه گاهی خوبه گاهی در حد یکی دور روز درد می کنه بچه ام هم شیر میدم به نظرتون ممکنه سرطانی چیزی باشه انقدر می ترسم که نمی تونم برم دکتر.دیروز پیش ماما رفتم چک کرد گفت چیزی نیست.

ممکنه از قولنج یا کار زیاد باشه دردش

شادی صدام کنید
نویسنده این کتاب ایرانی نبود و فرهنگش متفاوت با مافکر میکنم برای همین نمیتونیم این قسمت رو هضم کنیم

همینکه شرایط اقتصادی مارو درک نمیکنه یعنی باهم تفاهم نداریم😂

بخاطر همین شرایط اقتصادی ما خیلی از وسایلامون و باید تحمل کنیم. خیلی وقتا میشه ما یه وسیله ای رو با ذوق میخریم اما بعد چند وقت از چشممون میوفته....بخاطر همین شرایط نمیشه عوضش کرد دیگه 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیدوا جان وسط یه خانواده ماکسیمال گیر افتادم.بیا نجاتم بده😂❤️

عین من یواشکی بریز بره درسته گناه داره اما ارزش داره😂پدر و مادرمونن دیگه بعدا حلالمون میکنن 

دوستان یه سوال غیر مرتبط ولی برام مهمه نمی خوام به خلطرش تاپیک بزنم.من مدتیه سینه سمت راستم درد می ک ...

شاید دخترتون از سینه سمت چپتون زیاد شیر میخوره تو سینه راست شیر جمع میشه درد میگیره

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

دوستان یه سوال غیر مرتبط ولی برام مهمه نمی خوام به خلطرش تاپیک بزنم.من مدتیه سینه سمت راستم درد می ک ...

شاید دخترتون از سینه سمت چپتون زیاد شیر میخوره تو سینه راست شیر جمع میشه درد میگیره

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

نه عزیزم احتمالا بخاطر همون دوران شیردهیه

اگه ماما معاینه کرده و گفته هیچی نیست پس چیزی نیست نگران نباش♥

نترس عزیزم 

احتمال زیاد از شیردهی باشه 

منم سر بچه اولم ی مدت حس درد داشتم که حتی میزد ب  دستم دردش 

رفتم ماموگرافی و معاینه ..پزشک گفت تو بچه اولته و بی تجربه  این درده بخاطر شیردهی 

بازم محض آرامش خیال برو دکتر

صبا هستم 

گزارش پاکسازی       روز هیجدهم (امروز)‌ :

۱.کیف آبگرم رو خواستم استفاده کنم تا آب ریختم داخلش از درز کنارش زد بیرون.به ناچار رفت خروجی😈😅

۲.دفتر تلفن قدیمی

۳.جعبه کوچیک چوبی شکسته

۴.پاکت زیپ دار کلاه مائو

۵.پارچه چادر نمازی که نیاز نداریم گذاشتم کنار که به مناسبتی ببرم برای کسی

۶.ظرف خالی مایع دستشویی

۷.یه نیم لیوان که برای چای بردم سرکار

۸.شیشه بخور اسانس یکم توش بود گذاشتم دم دست که استفاده کنم و بندازمش دور

۹.لوله دستمال کاغذی توالت 

۱۰.یه مقداری پارچه گذاشتم کنار برای یه ایده مینیمالیستی و هیجان انگیز که بعدا خواهم گفت😉😝

۱۱.یکم کاغذ باطله

۱۲.یه روسری کهنه

۱۳.دو سه جلد کتاب قطور

یعنی دارم در اعماااااااق خونه کند و کاو می کنم و خروجی ها رو بو می کشم!🧐🕵🏻‍♀️🔎

عزیزم پریود میشید؟

من ماه پیش تو دوران pms تا دقیقا موقع منسم تو سینه چپم درد عجیب و جدیدی داشتم طوری که وقتی خم میشدم توش احساس سنگینی می کردم و انتظار داشتم چیزی لمس کنم زیر دستم

اما خدا رو شکر با شروع منسم از بین رفت و این ماه هم دیگه نداشتم

احتمالا هورمونی باشه

عزیزم پریود میشید؟من ماه پیش تو دوران pms تا دقیقا موقع منسم تو سینه چپم درد عجیب و جدیدی داشتم طوری ...

بله پروییدم تازه تموم شده بیشتر از خودم ناراحتم که از دکتر رفتن می ترسم چون چند ماه پیشم این درد داشتم

البته مطمئنم یه سرش به استرس وصله

شادی صدام کنید