2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738129 بازدید | 44695 پست

در جریان دو دست مانتوی من که هستید چند روز پیش گفتم:

الان داشتم می اومدم خونه مادرم با لباس رنگی یهو به ذهنم رسید یه دست مانتو شلوارم بیارم اینجا چون این مشکل بزرگ دارم که از خونه مادرم بخوام برم جایی ولی لباس رسمی ندارم

یعنی راااااحت شدم از این جهت.

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در راستای خلوت سازی فریزر یکم نون لواش بسته بندی که کسی نمی خورد تبدیل به ته دیگ شد . دو بسته نخود چ ...

اگه مراقب باشی که روغنت نسوزه میتونی نگه داری بعدا باهاش کتلت و کوکو سرخ کنی

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
اگه مراقب باشی که روغنت نسوزه میتونی نگه داری بعدا باهاش کتلت و کوکو سرخ کنی

اخه مشکلم همینه که حس میکنم نخودا خیلییی روغن میکشن و در این حد چرب دوسش نداریم . توی کتلت و کوکو هم باز همین مشکل هست اگه بریزم

جریانش چیه اگه طولانی نیست زحمت می‌کشید یبار دیگه بگید؟

یه دست مانتو شلوار داشتم کمی کهنه شده بود یه دست جدید خریدم قبلی همسرم گفت خروجی نذار برای خروجی هم نو بود هنوز امروز اوردم منزل مادرم هم تو خونه یه ایتم که نیاز ندارم حذف شد هم اینجا بیشتر به دردم خورد.

شادی صدام کنید
موفق باشی دوست عزیز☘️اما خوب یکسری هاش که زباله محسوب میشن درسته؟

خروزی هستن دیگه

به هر حال داریم خونه رو ازشون پاکسازی می کنیم از اون جای اضافه که تو خونه و ذهن ما اشغال کرده بودن

و این که دوستان می دونن من چون خودم تقریبا مینیمال بودم و قبل از عید هم خونه تکونی رو با مینیمالیسم انجام دادم خروجی زیادی ندارم و اینا رو هم خروجی حساب می کنم

سلام رفقا

امروز رفتم بالای پله ها یا همون خرپشته

خروجی تیکه های چوب باز شده یه تخت قدیمی 

شیشه های بوفه قدیمی 

دوتا دیس قدیمی ملامین

یه اسپند دود کن قدیمی

یه جا سیبزمینی پیاز

یه جعبه ابزار قدیمی (گذاشتم تو ضایعات که بفروشیم)

کلی پارچه های قدیمی(ملافه پرده )

😍😍😍😍

خروجی هاقرص شلوارم پیرهن دخترم برگه های اضافه دفترچه براش آرایشی صابون خراطین گردنبند دخترم پلاستیکی بود تسبیح اضافه عینک شکسته مانتوسبزم تشکچه کودکی دخترم جعبه ساعت فین گیر جغجغه کودکی دخترم

گزارش پاکسازی     ‌‌      روز سیزدهم:

۱.یه بازی فکری

۲.پالت رنگ

۳.جعبه شوکولات

۴.ماشین اسباب بازی

۵.جعبه اسباب بازی

۶ تا ۱۲. هفت تا نوار کاست قدیمی

۱۳.پلوپز خراب

۱۴.آینه جیبی

۱۵.مقداری موکت و...

۱۶...تعدادی قاب مهتابی اینا رو گذاشتیم تو دیوار که بفروشیم

۱۷.قوطی نودل

۱۸.دو سه تا کارتن که حامل لوازم این چند روز شدن واسه خروجی

دوستان من تقریبا یه دور کامل تو خونه زدم و در حین خروجی گذاشتن مرتب و تمیز هم کردم.البته ظاهر خونه نشون نمیده اصلا چون من هرچی جمع می کنم ماشالله پسرم میریزه😫

اینه که دیگه خروجی عمده ای فکر نکنم داشته باشم. اما از اونجا که نمیخوام چالش رو ببازم، فردا یه نظافت و مرتب سازی کلی می کنم و یه نگاه اجمالی دوباره ميندازم ببینم چی میشه

خوش بحالت واقعا ..چیکار کردی؟؟من اونقدر پتو و لباس و ظرف و ظروف دارم که نگو ...تو اسباب کشی ۵ سال پی ...

چاره اینه که فعلا تا میتونی ورودی هاتو کنترل کنی

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique