2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738294 بازدید | 44695 پست
عزیزم هر کاری میکنم عکس بزارم نه گزینه گالری میاد نه گزینه دوربین نمیدونم چرا اینجوری شد،ولی مشخصات ...

سلام خوبید من امسال دستمال خرگوشی و گلدار رو ۲۰ ت خریدم من تهران هستم تازه بازار متری ۱۶۰ تومن میفروشن دستمال های خوبی هستن

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
راستش منم بدم میاد لباسو دستمال کنم حتی نخی هم باشه حتی چندین بار مادر شوهرم بهم تشر و تیکه انداخته ...

صبا جون ، منم برای ظرف و کلا آشپزخونه استفاده نمیکنم ولی برای سرامیک و تراس و اینا چرا ، اونم یه بخش‌هاییش نه کلش.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم قبلا سه تا دستمال برای مهمان داشتمیه دونه برای وسایل برقییه دونه کابینت هایه دونه گردگیری خونخول ...

بله ، واقعا با بچه کوچیک ، انقدر مصرف دستمال زیاد میشه که تند تند ‌کهنه میشن ، برای زمین که بچه چیزی میریزه و...میشه از لباس استفاده کرد 

خروجی

یک چادر معمولی که قراره مانتو بشه

بشکاف خیاطی/جایگزین شد

ورودی

یکم لوازم تحریر برای هدیه دادن گرفتیم

چند تا لوازم خیاطی که استفاده میکنم

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
هیدوا جان انگاری یکی دوبار دیدم در مورد ظرف روغن ها گفتی که خالی کردی اگه تو زمینه روغن ها و مقدار ت ...

خواهش میکنم گلم 

خوشحال میشم اگه بلد باشم بتونم کمکی بکنم عزیزم

❌لایک❌

امروز نوبت دوتا کابینت بود که بیرون بودم فرصت نشد لازمم هم بود که هم پاکسازی بشه هم تمیز بشه.در هر زمانی که تا جهارشنبه بعدی فرصت کنم انجام میدم.دارم از برنامه ام جا می مونم.

شادی صدام کنید
سلام بچه ها به نظرتون این کیفه قشنگه از مد نیفتاده؟ بندازمش بره یا نگه دارم. این کیف هدیه بوده خودم ...

بتظرم زیباست

اون گردالو ها انگار یکیش افتاده اگر بقیرو برداری به شرطی که جاش نمونه زیباتر میشه

سلام دوستان، شبتون بخیر چققققققد دلم براتون تنگ شده بود آخرین بار شهریور سال قبل آنلاین شدم بعدش اثاث کشی و جابجایی به شهر دیگه رو داشتیم تو این یک سال اتفاقات زیادی برام پیش اومد که دست به دست هم دادن نتونم سر بزنم به سایت و البته که رمز اکانتم رو فراموش کرده بودم و الان بصورت تصادفی تونستم از لپ تاپم پیدا کنم رمز رو خوشحالم که دوباره پیداتون کردم مینی‌مالیست های با کلاس و خفن 🥰🥰🥰

سلام دوستان، شبتون بخیر چققققققد دلم براتون تنگ شده بود آخرین بار شهریور سال قبل آنلاین شدم بعدش اثا ...

خوش برگشتید 😍😍

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

توی این یک سال خروجی های زیادی داشتم، بصورت خلاصه بهتون میگم، چون شرایط کاری همسرم طوری بود که یکی دو ماه بعد از ما اومد پیشمون، من تعداد زیادی از وسایلی که از ترس ایشون جرات نداشتم بذارم خروجی رو همه رو کارتن کردم گذاشتم انباری، و بهش گفتم اینا فعلا اینجا باشن تا تکلیفشون مشخص بشه، بعد که همسرم هم اومد پیشمون طی چند حرکت انتحاری هممممممه رو بخشیدم رفت، ظروف رو فقط یک سرویس ۱۲نفره با خودم بردم، بقیه رو گذاشتم خونه مامانم که بعدا بودم هنوزم نبردم باورتون میشه لازم هم نشد اصلا، کارم با همون ست دوازده نفره راه افتاد، چندماهی میشه خودمون هم خونه خریدیم، خونه جدیده بزرگه الهی شکر، هنوز منتقل نشدیم خونه جدید ولی از الان استرس اینو دارم شوهرم همه چی و انبار نکنه باز، چون عاششششق پر کردن کابینت و کمده،برعکس من 

سلام دوستان من تازه این تاپیک رو از قسمت تاپیک های به روز شده پیدا کردم و خیلی خوشحال شدم همچین تاپیکهای مفیدی هم هست برای دور همی دوستان مینیمال. ولی خداروشکر سالهاست با سبک زندگی مینیمال آشنا شدم . اولین سایتی که شروع کننده بود برام یه وبلاگ بود از خانم قدسی زاده با عنوان:

"لذت کمتر داشتن"

. من تازه ازدواج کرده بودم و جهیزیه ام هم ساده و مختصر بود بخاطر اینکه خونمون خیلی کوچیک بود .بعد از اونم باز خیلی حواسم به خریدهام و ورودی خروجی های خونه ام بود . اما با اومدن بچه و زیاد شدن کارام تنبل شدم و وقت برای پاکسازی نزاشتم . الان دوباره با بزرگ شدن بچه ها دارم دونه دونه کمدهامو پاکسازی میکنم . 

برای من خیلی مهمه یه وسیله تا زمانی که میتونه برام کاربردی و مفید باشه نهایت استفاده رو ازش بکنم حتی اگر لازمه تغییراتی روش بدم که همونی بشه که بهم حس خوب میده و اگه واقعا نیازم نیست ردش کنم بره برای نفر بعدی . 

مثلا من توی خونه قبلیمون یه آینه کنسول پی وی سی کوچیک توی راهرو داشتم که قبلا هم خیلی طرفدار داشت ولی دیگه الان به این شکل دوسش نداشتم و توی خونه جدید هم جایی براش نداشتم .از طرفی آینه هفت سینم شکسته بود و تصمیم داشتم یه آینه نو بخرم.اما تصمیم گرفتم همین آینه رو تغییر شکل بدم و با آینه های پلکسی که مربوط به یه استیکر دیواری توی خونه قبلی بودن و اونا هم استفاده نمیشدن خودم برش دادم و به این شکل درآوردمش.  حالا خیلییی دوسش دارم .و قاب و کنسول آینه قدیمی که یکم هم خراب شده بود رفت خروجی .

البته اگه نتیجه اونی نمیشد که دلم بخواد و دوسش داشته باشم آینه هم حتما می رفت . اما الان به این شکل خیلی دوسش دارم و بهم حس خوبی میده . 

اینم عکس قبل و بعد که توی تاپیک خودمم عکسش رو گزاشتم