2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738441 بازدید | 44695 پست
دوستان یه سوال ما خونمون دوطبقه هس طبقه بالا برا مهمون هس خودمون پایین زندگی میکنیم اونجا میز غذاخور ...

میزتون چند نفره است؟ 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چطوری به این مرحله رسیدین؟ ببخشید برای خودتونم هزینه میکنید مثلا بوتاکس و لیزر و ژل و اینا ؟؟

بله برای خودم حتما هزینه میکنم ، لیزر رفتم و الان دیگه فقط شارژ میرم ، بوتاکس هم تقریبا سالی یه بار انجام میدم ، ژل نه ، تا حالا نزدم 

همیشه ضدآفتاب میزنم 

وسایل برقیای بلا استفاده تون رو چیکار میکنید؟

شما ده صفحه اول تاپیکو بخون

اگه اینستا داری پیج لیلی دیلی رو هم ببین تو هایلایت استوری هاش اموزش داده چجوری رفع انباشتگی کنی

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
دوستان یه سوال ما خونمون دوطبقه هس طبقه بالا برا مهمون هس خودمون پایین زندگی میکنیم اونجا میز غذاخور ...

اگه مهمون دارید و مدام استفاده میشه پس اون بایدهمون جا بمونه 

و برای پایین یکی دیگه تهیه کنید 

و اینکه بستگی داره اینی که میخرید چطوری باشه 

مثلا قبلی که بالاست بیارید پایین 

و برای بالا یه شیک و به روز بخرید 

دیگه بستگی به استفاده تون داره و کدوم قراره بیشتر استفاده بشه 

و چیدمان و طراحی هر طبقه میز جدید رو بطلبه یا قدیمی رو 

یه سوفله خوری و یه مرغ خوری چدن خروجی امروز من✅✅اینجور که پیش میرم تا چند روز اینده همه ظرف و ظروف ت ...

فروختیشون؟ یا بخشیدی؟

لیلی خیلی وسایل داره هم یه ست ۱۲ نفره هم ۱۸ نفره اصلا بنظرم اینهمه ظرف مهمون لازم نیست  

من یه عالمههههه ظرف شکلات خوری و میوه مهمون و اینا دارم ک اصلا استفاده ندارم اینا رو کادو گرفتم نمی‌دونم چکارشون کنم

دستم تو فروش اصلا خوب نیست تا حالا تو دیوار هیچی نتونستم بفروشم

من یه عالمههههه ظرف شکلات خوری و میوه مهمون و اینا دارم ک اصلا استفاده ندارم اینا رو کادو گرفتم نمی‌ ...

منم تا حالا هیچوقت چیزی نفروختم، کلا حوصله فروش و... ندارم از اونجایی که نیازمند زیاد میشناسم همیشه میدم نیازمند

منم تا حالا هیچوقت چیزی نفروختم، کلا حوصله فروش و... ندارم از اونجایی که نیازمند زیاد میشناسم همیشه ...

لیلی از بس راحت همون تو استوری می‌فروخت دلم میخواد بفروشم

قبلا هی میدادم بیرون 

الان حیفم میاد

من یه عالمههههه ظرف شکلات خوری و میوه مهمون و اینا دارم ک اصلا استفاده ندارم اینا رو کادو گرفتم نمی‌ ...

اگه جعبه دارن بدید خیریه برای جهیزیه عروس استفاده میکنن ، صد برابرش دعا و انرژی مثبت وارد زندگیتون میشه 

خونتونم که خلوت بشه خودش کلی انرژی مثبت راه میندازه 

یه کتاب قبلا خوندم ، باشگاه ۵ صبحی ها ، اونجا هم توصیه به زندگی مینیمالیستی کرده بود .مثلا گفته بود ...

لباس فرم یک شکل خیلی عالیه. تو محل کارم چندتا از همکارام همیشه مینالن از اینکه چرا نباید اون لباسی که دوست دارن رو بپوشن ولی من بااینکه لباس اداری و رسمی خیلی تو استایلم جایی نداره برای محیط کار بسیار می‌پسندم و تنها دغدغه م برای آماده شدن اتوی مقنعه س و تمام. 

من قبلا حساس بودم که تو مهمونی هایی که افراد ثابتی هستن ، لباس تکراری نپوشم ، الان تغییر کردم ، سعی ...

واااااااای من اینجوریم خییییلی و واقعا اذیت میشم .نباید لباسام تکراری باشه و‌ واقعا اذیت میشم