2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738441 بازدید | 44695 پست
خوش بحالت واقعا ..چیکار کردی؟؟من اونقدر پتو و لباس و ظرف و ظروف دارم که نگو ...تو اسباب کشی ۵ سال پی ...

خب خروجی داشتین در عوض ورودی هم به همون نسبت داشتین ، یه مدت نخرید و بگید از همین‌ها استفاده میکنم و روزی یه چیز بذارید خروجی ، اینجوری تا آخر سال کلی دور و برتون خلوت میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

می خوام فضایی که امروز بودیم توصیف کنم دیگه نسبت ها نمیگم چون اخر به قول دوستان اینجا شناسایی می شیم.

یه خانمی بود که من درجریانم چقدر لباس می خره یعنی واقعا خیلی زیاد ولی دقیقا من هیچ وقت لباس به اصول وقاعده تن ایشون ندیدم.می پوشن متوجه میشی این کفش این مانتوشون ولی ست درست ومناسبی نمی پوشن هیج وقت هم ندیدم کسی بگه فلانی امروز چه تیپ قشنگی زدی چون اصلا تشخیص نمیدی چی پوشیدن به شدت هم طرفدار نگه داشتن وسایل ان.

.....البته من شخص این خانم میگم به بقیه تعمیم نمیدم.....

در مقابل عزیز دیگه ای بودن که می دونم قسط های سنگینی دارند ولی شما بیا لباس پوشیدن ببین مرتب وتمیز یه شلوار پارچه ای با یه شومیز وشال مرتب کوجلوشون از خودشون خوش پوش تر تو هم چندساعت کلی از سلیقه شون تو خرید تعریف شد همون یه دست من چندین بار تن شون دیدم ولی هربار کیف کردم از دیدنشون.

شادی صدام کنید
خب خروجی داشتین در عوض ورودی هم به همون نسبت داشتین ، یه مدت نخرید و بگید از همین‌ها استفاده میکنم و ...

بله متاسفانه عشق خریدم یعنی با خرید حالم خوب میشه ....باید با نفسم بجنگم ...و از فردا شروع کنم یک سری چیزهارو بدم بیرون

خب خروجی داشتین در عوض ورودی هم به همون نسبت داشتین ، یه مدت نخرید و بگید از همین‌ها استفاده میکنم و ...

ممنونم عزیزم خیلی تاپیک خوبیه ..الان خونه خواهرمم شب میرم خونمون .الان اینجا کلی چیز میز از یخچال خواهرم ریختم بیرون 😁

می خوام فضایی که امروز بودیم توصیف کنم دیگه نسبت ها نمیگم چون اخر به قول دوستان اینجا شناسایی می شیم ...

من قبلا حساس بودم که تو مهمونی هایی که افراد ثابتی هستن ، لباس تکراری نپوشم ، الان تغییر کردم ، سعی میکنم همیشه شیک و تمیز بپوشم ولی تکراری هم بود ، خب باشه . 

دوستان یه سوال ما خونمون دوطبقه هس طبقه بالا برا مهمون هس خودمون پایین زندگی میکنیم اونجا میز غذاخوری داریم ولی پایین نه منم دیگه نمیتونم روی زمین غذا بخورم به نظرتون اون غذاخوری رو بیارم پایین و دیگه بالا غذاخوری نباشه یا یکی دیگه برا پایین بگیرم؟

دوست ندارم وسیله اضافه کنم .از یه طرفی هم میگم بالاغذاخوری نباشه بد میشه؟

چطوری به این مرحله رسیدین؟ ببخشید برای خودتونم هزینه میکنید مثلا بوتاکس و لیزر و ژل و اینا ؟؟

خب از همون اول که شروع کردم به این سبک زندگی کردن ، برام راحت نبود که نخرم 

هر چی میخواستم بخرم ، یه لحظه تو ذهنم میگفتم اگه نخرمش چی میشه ؟ آیا زندگیم مختل میشه؟ 

هر چیزی رو هم میخواستم ببخشم ، به اون لذتی که یه نفر از داشتنش میبره و بهمون نسبت انرژی مثبتش به زندگی من برمیگرده فکر میکردم

بمرور طوری شد که از نخریدن بیشتر لذت بردم

دوستان یه سوال ما خونمون دوطبقه هس طبقه بالا برا مهمون هس خودمون پایین زندگی میکنیم اونجا میز غذاخور ...

بنظرم من برای پایین هم میز تهیه کنید 

منم به مشکل شما دچار هستم . کلی مقاومت کردم برای خرید وسایل اما یکسری لوازم واقعا مایحتاج هستند و نمیشه حذفشون کرد

ققنوس