2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738271 بازدید | 44695 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عسل هم برای درست کردن انواع شربت های تابستونی استفاده کن عزیزم اگه اصل باشه که عالیه اگرم نه دیگه قر ...

ممنونم عزیزم از وقتی که گذاشتی 🤍

واقعا بعضیاشو نمیدونستم و واسه کاربرد دیگه ای گرفتم 

عسل خالی و روغن زیتون خالی که  واسه خوراکی مصرفم خیلی بالاس ولی  منظور من روغن عسل و زیتون ترکیبی بود عزیزم .

بین همه روغنایی که گفتم فقط روغن بچه رو خواصی واسش نکفتی پس بندازم بره دیگه؟ 

من روغن شتر مرغو البالو و شیرین بیان رو واسه لک صورت بهم گفته بودن ولی حس میکنم هیچ تاثیری نداشت واقعا

روغن کرچک و کندش هم واسه پر پشت شدن ابرو که بازم تاثیر نداشت 

روغن خراطین هم هم واسه گودی زیر چشم که اونم اصللللا تاثیر نداشت چقدرم روش استفادش سخت بود😭 تازه اصلشو خریدم از یه جای تضمینی 

هیچ کدوم هم تاریخ مصرف ندارن متاسفانه 

حالا سعی میکنم توی جا های دیگه که گفتید کاربرد دارن استفاده کنم ممنونم 😘

ممنونم عزیزم از وقتی که گذاشتی 🤍واقعا بعضیاشو نمیدونستم و واسه کاربرد دیگه ای گرفتم عسل خالی و روغن ...

خواهش میکنم عزیزم 

روغن بچه رو من قبلا بعد از حموم استفاده میکردم برای رطوبت پوست 💮

روغن عسل و زیتون ترکیبی رو تابحال نشنیدم گلم 

💕

❌لایک❌
اگه مهمون دارید و مدام استفاده میشه پس اون بایدهمون جا بمونه و برای پایین یکی دیگه تهیه کنید و اینکه ...

ممنون از وقتی که گذاشتین عالی توضیح دادین.پس اونو میارم پایین و برا اونجا چیزی میخرم که با مبل ها هم جور دربیاد.ممنونم ازت😘

دخترم نمی ذاره یدفعه کار کنم یدفعه گزارش بدم برای همین تیکه تیکه میگم.

امروز کشوی دوم میز تلویزیونم باز کرد منم فرصت غنیمت شمردم پاکسازی اش کردم خروجی ها:

✅️یه قاشق پلاستیکی،مقداری کارت ویزیت،چندتا کارت دعوت عروسی،مقداری بند شلوار خونگی،یه صدآفتاب تاریخ گذشته برگه سونو مربوط به سقط ام چندتا قطره چشم وبینی تاریخ گذشته و یه کم خرده ریز دیگه  یه پلاستیک شد.

جا به جایی ها:

✅️مدارک اش بردم گذاشتم تو کمدش

✅️یه عالمه خودکار تو این کشو بود گذاشتم تو کمدش دوته دونه استفاده کنیم.

✅️وسایل شخصی اش که منتقل شد به همین کمد

✅️برگه های سونو بارداری دخترم که می خوام بذارم تو کلربوک دخترم یادگاری

⬅️کشو جارو برقی کشیدم در حال حاضر هر دو خالیه‌

شادی صدام کنید
دخترم نمی ذاره یدفعه کار کنم یدفعه گزارش بدم برای همین تیکه تیکه میگم.امروز کشوی دوم میز تلویزیونم ب ...

✅️غذای نذری خیلی کم مونده بود واقعا کم دادم همسرم برد خونه باغ برای مرغ ها

✅️نون باگت فریز کردم یکی دو روز دیگه الویه کنم ممنونم از دوستانم ابنجا.چون نمی دونستم میشه فریزش کرد

شادی صدام کنید
شما*

طبقه همکف و طبقه اول .با حیاط خونه شخصی خودمونه. قبلا خیلی خونم مرتب بود ولی الان یه طبقه رو نمیتونم تمیز کنم. قرار بود بیام پایین.ولی به بالا عادت کردم بیشتر وسایل که نیاز نیست می‌زارم پایین  

طبقه همکف و طبقه اول .با حیاط خونه شخصی خودمونه. قبلا خیلی خونم مرتب بود ولی الان یه طبقه رو نمیتونم ...

منم قبلا مثل شما طبقه بالا بودم از وقتی دخترم خواس کنکور نگاه کنه ما اومدیم پایین دیگه اونجا رو مرتب کردم برا مهمون .خودم دیگه به پایین عادت کردم چون حیاط هم دم دستم هس خیلی راحت شدم.دیگه هم قرار نیس از اینجا تکون بخورم😀برا همین یه کم به فکر تغییرات اینجا هستم .دخترم دیگه درسش تموم شده اونجا رو تمیز کردم فقط موقع خواب میرن اتاقشون.تو هم یکی رو تمیز کن درش رو ببند تمیز بمونه 

طبقه همکف و طبقه اول .با حیاط خونه شخصی خودمونه. قبلا خیلی خونم مرتب بود ولی الان یه طبقه رو نمیتونم ...

از من به تو پیشنهاد بیا طبقه پایین میبینی چقد آرامش داری و کارهات کمتر میشه.البته اگه شرایط زندگی کردن رو داشته باشه

واااااااای من اینجوریم خییییلی و واقعا اذیت میشم .نباید لباسام تکراری باشه و‌ واقعا اذیت میشم

کم کم تمرین کنید

خودتونو بیشتر از نظر و فکر بقیه دوس داشته باشید 

من که اینو میگم چند تا جاری و خواهرشوهر دارما ولی آرامش خودم برام مهمتره ، درگیر چشم و هم چشمی باهاشون بشم دیگه تمام فکر و اعصاب و وقتمو باید بذارم پای لباس و...

باور کن یه وقتایی بعد از مهمونی یادم نمیاد بقیه چی پوشیده بودن