2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738611 بازدید | 44700 پست
من هم خورشیدی طلایی داشتم،یعنی اون قسمت های خورشید رو طلایی کرده بودن،ولی خوشم نمی اومد از طلایی،آنق ...

برای من خورشیدی ساده هست تراشش هم کمه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

خروجی امشبم:یه تابلو سه تیکه داشتم که قسمتهاییش شکسته بود و مدتها گذاشته بودمش زیر مبل دلم نمیومدبندازمش بالاخره دل کندم.یه در باز کن قدیمی و خیلی کهنه.یه شال مشکی نگین دار که زیبا و نو بود ولی سلیقه من نبود دادمش به دختر خواهرم.

لطفا برای آمرزش روح مادرم یه صلوات بفرستید .ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد اینا رو چکار کردین آخه آلان همین ها خیلی گرون هم هستن

فزوختم ولی قیمت پایین زدم زود بره😑

راستش بیشتر از پولی که بهم دادن از این ک جاشون خالی شد خوشحال شدم😂

یه روزم میگم سخت بود ولی من انجامش دادم...!                    در من دختری ساز امیدواری میزند..🍃🌠

گزارش پاکسازی       روز نهم (دیروز) :

۱.یک کارتن پاره پوره که از شاهکارهای پسرم بود بالاخره رضایت به خروجش داد

۲.اتو جهیزیه ام که ناسیونال اصل هم بود و سنگین ولی راضی نبودم ازش میخوام بالاخره بذارمش دیوار. قیمت پیشنهاد بدید دوستان💰💰💰

۳.یه دوربین یاشیکا هم از مجردی دارم اونم بذارم فروش. (پیشنهاد قیمت)💰💰💰

۴.بطری آب معدنی

۵.صندلی ماشین بچه اونم برا دیوار

۶.و بالاخرهههههه به لطف تاپیک و دوستان در اقدامی کودتایی نگاتیو تمام عکس هایی که داشتم رو نیست و نابود کردم.(در کمال ناباوری همسرم ام رضایت داد.قابل توجه دوستانی که مثل خودم با مقاومت شدید جناب همسر روبرو هستن: باز میشه این در🚪💪😁

۷.ظرف خالی وایتکس

۸.آبرنگ کهنه پسرم

۹.چند تکه اسباب بازی

۱۰.خط کش

۱۱ و ۱۲. دو تا روسری

۱۳.شلوار جین کهنه

۱۴.سبد چوبی

۱۵.یه جفت کفش بچگانه

۱۶.اسپری

۱۷.سطل ماست

۱۸.پوشال کولر(قبلیا عوض شد)

۱۹.یه شال مجلسی که سالها نو بود شاید یه بار فقط سر کرده بودم چون توش راحت نبودم و حس خوب نداشتم باهاش ولی هی می گفتم به کار میاد و با یه لباسی ست میشه اما اصلا تو استایلم نبود بالاخره رفت خروجی

۲۰.مقنعه کرپ که سر نمی کنم هیچ وقت

۲۱ و ۲۲. چند تا لباس کهنه که چیده شد واسه دستمال

امروز که تعطیله اگه بشه با همسرم برم سراغ منطقه حفاظت شده اشون در حیاط و پارکینگ اگه حریفشون بشم خروجیای امروزم تکمیل میشه احتمالا😈😆

گزارش پاکسازی روز نهم (دیروز) :۱.یک کارتن پاره پوره که از شاهکارهای پسرم بود بالاخره رضایت به ...

گزارش هاتون عالین هستی جان خداقوت 👌🌸

اتو رو میشه بپرسم چرا میخواین بذارین خروجی؟ اگه سالمه و اتوی دیگه ای ندارین نگه دارین. جنسای قدیم خیلی خوب بودن. اتوی مادر منم ناسیونال بود عالی بود 

من برای جهیزیه یه میز اتوی کوچولو و جمع و جور و پایه کوتاه خریدم. پایه هاشو هیچوقت باز نمیکنم و همین ...

منم چند وقتی میشه میز اتوم شکسته و انداختمش دور و روی پشتی اتو میزنیم با این حرفتون به نظرم باید تو لیست بلند بالای خرید لوازم خونه  بزارمش

خروجی امروز: یه تیشرت خودم که کهنه شده،گذاشتم برای نظافت خونه جدید،استفاده کنم بندازم بره،یه گلدون رومیزی کوچولو که خیلی دوستش دارم ولی پدر شوهر خواهرم دیده بود خوشش اومد میخوام بدم به ایشون،اینم بگم که پدر شوهر خواهرم نسبت فامیلی دیگه هم با ما دارن،چندتا کارت تبلیغاتی که فکر کنم تازه اومده تو خونه چون ما اصلا این چیزارو نگه نمیداریم،یه بروشور دندانپزشکی هم پیدا کردم و چندتا رسید عابر بانک نمیدونم اینا تاحالا کجا بودن که من ندیده بودم،همه رفتن تو بازیافتی

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
😀😀😀😀راستی روی اون کفپوش ها لکه پا نمیمونه؟یا آشغال رو زود نشون نمیده؟ببخش با سوالاتم اذیتتون میک ...

خواهش گلم 

نه عزیزم لک پا نمیمونه..برای اشغال بستگی به رنگی که میخری داره تیره باشه مو و پرز دیده نمیشه ولی اشغالای دیگه چرا..روشنم باشه که مثل سرامیک مو و پرز دیده میشه .برای من مدل ماتش هست ولی براقشم دیدم هست 

خروجی این چندروزم:

یه شلوار و یه شلوارک خودم 

یه پیراهن دخترم

یه کیف خودم که کهنه شده بود

یه تیکه از اسباب بازیای دخترم 

یه ملافه سفید که روی کاناپه مینداختم کهنه شده و باید جایگزین بشه

ورودی: دو تا پیراهن برای دخترم و یه تاپ برای خودم که هدیه بودن

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
خروجی امروز: یه تیشرت خودم که کهنه شده،گذاشتم برای نظافت خونه جدید،استفاده کنم بندازم بره،یه گلدون ر ...

من جاکارتی شکل سررسید دارم که توی هر صفحه جا واسه چندتا کارت داره ، کارت هایی که بخوام نگه دارم میذارم تو اون . البته اونم باید سالی یه بار پاکسازی کنم وگرنه زیاد میشه

خروجی امروز: یه تیشرت خودم که کهنه شده،گذاشتم برای نظافت خونه جدید،استفاده کنم بندازم بره،یه گلدون ر ...

یه چیز جالب بگم ، من خودم لباسی کهنه یا پاره بشه ، بعضی قسمتهاش رو قیچی میکنم و بعنوان دستمال استفاده میکنم،  مثلا زیربغل و فاق و اینها رو دور میریزم ولی با اینحال کمکیم میگه من اینا رو استفاده نمیکنم ، فقط از دستمال استفاده میکنه . حتی توی یه خونه رفته که فقط یه دستمال بوده و بقیش لباس بوده ، با همون یه دستمال از صبح تا غروب کار کرده ، همونو هی شسته و کار کرده