2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738843 بازدید | 44705 پست
یه چیز جالب بگم ، من خودم لباسی کهنه یا پاره بشه ، بعضی قسمتهاش رو قیچی میکنم و بعنوان دستمال استفاد ...

چرا؟  وسواس داره؟ 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان 

روز عاشورای امام حسین علیه السلام رو تسلیت میگم خدمتتون 🖤

یه ظرف روغن سیاهدونه خالی شد رفت خروجی، جایگزین نمیشه فعلا چون میخوام روغن های دیگمم تموم بشه. 

این شبها و روزها به شدت حواسم به ورودی های نذری هست که به اندازه بگیریم و چیزی داخل فریزر نره 

و اگه نذری تو یخچال داریم همونو استفاده میکنیم و دیگه چیزی علاوه براون درست نمیکنم 

❌لایک❌
سلام دوستان روز عاشورای امام حسین علیه السلام رو تسلیت میگم خدمتتون 🖤یه ظرف روغن سیاهدونه خالی شد ر ...

ما هم یه شب که بیرون بودیم نذری گرفتیم مادرهمسرم گفتند ببریم خونه ولی من سهم خودم تا گرم بود همون جا خوردم.

امروزم همسرم اورد که هم نهار می خوریم هم شام

✅️دوستان عکس یه بازی براتون می ذارم از گ و گ ل پ ل ی دانلود کنید برای بچه هاتون اسمش مرتب استاد

بازی اش اینجوریه که یه فضایی که خیلی بهم ریخته است باید مرتب بشه هم برای تمرکز بچه ها خوبه هم فرق فضای مرتب ونامرتب بهتر درک می کنندمن خودم الان دارم بازی می کنم بعد می دارم برای بعدها دخترم بازی کنه

شادی صدام کنید

سلام به همگی به لطف این تایپیک دیگه هیچ چیز اضافه ای تقریبا ندارم غیر از کادو های کوچیک مثل شیشه روغن و سبد  که بیشتر خواهر شوهرم زحمتش می کشه که یه مدت استفاده می کنم ببینه  بعد در اولین فرصت می دم خروجی 

خروجی امروز این هفته هم دو تا شیشه روغن که اصلا استفاده ندارم 

کمد لباس دخترمم مرتب کردم لباس های که سالم هستند گذاشتم بدم خیریه 

ورودی هم دو تا ظرف نظم دهنده برای اتاق دخترهام که وسایل ریز مثل کش مو و گیرهاشون بریزن توش

خروجی های امروز :

تیشرت و شلوار خونگی (یه تیشرت و شلوار دیگه جایگزین شد که استفاده کنم،فعلا  لباس خونگی دارم و نمیخرم)
...
تراش (اضافه بود یدونه دیگه دارم)
...
دو تا شیشه درب دار (درشون محکم بسته نمیشد و چون قشنگ بودن اصرار داشتم نگهشون دارم🫣)
...
دو تا درپوش پارچه ای (خودم دوخته بودم که دیگه لازم ندارم و رفت خروجی)

...

یه کار دیگه ای که کردم یسری ظرف پذیرایی رو که از هر کدوم چندتا داشتم گذاشتم انباری اینجوری کابینتم خلوت تر شد

(دلم نمیاد بزارم خروجی،فعلا گذاشتمشون انبار،حالا بعد ها شاید نظرم عوض شد)

گزارش هاتون عالین هستی جان خداقوت 👌🌸اتو رو میشه بپرسم چرا میخواین بذارین خروجی؟ اگه سالمه و اتوی د ...

قربونت😘🥰

راستش خیلی باهاش راحت نیستم

یه اتوبخار چینی دارم اون خیلی خوش دست تره و بهتر اتو میزنه

دوستان عبادات و عزاداری هاتون قبول درگاه حق و التماس دعا دارم از تک تک تون🌹

گزارش پاکسازی         روز دهم:

۱.قوطی وایتکس(من اصولا مصرف وایتکس ندارم زیاد.اینا نصفه بودن و برای انهدام همون نگاتیوها استفاده شدن)

۲ تا ۱۷.حیاط و پارکینگ مرتب شد و نتیجش ۱۶ عدد گلدون و سطل و سبد بازیافتی بود

۱۸.منقل کهنه

۱۹.تعدادی سیم شارژر و از این چیزا

۲۰.یه فنجون ترک خورده بود منم خوشحال😈

۲۱.سری خراب گاز پیک نیک

پ.ن: یه مقداری حرص و جوش از دست جناب همسر و پسرک خوردم در راستای پاکسازی اماکن فوق ولی ارزشش رو داشت😅

الان حیاط و گل و گلدونا خلوت و مرتبه🌺🌱🌿😊😇

پ.ن۲: این دو روز تعطیلی دو تا پتو گلبافت دو نفره هم با روش شادی جانان عزیز که پارسال تو تاپیک قرار دادن شستم بسیار کثیف بودن و مدتها بود که دغدغه داشتم چطور بشورمشون

یه چیز جالب بگم ، من خودم لباسی کهنه یا پاره بشه ، بعضی قسمتهاش رو قیچی میکنم و بعنوان دستمال استفاد ...

منم بدم میاد از لباس به عنوان دستمال استفاده کنم،دوست خانوادگیمون نزدیک بانه زندگی میکنن،بهشون گفتم برام چهل تا دستمال آشپزخونه با قیمت مناسب گرفتن،ولی چون من میرم خونه جدید یه سری لباس و حوله گذاشتم برای کف سالن و اتاقها،وقتی کارگر اثاث رو خالی میکنه با کفش میاد تو،من اینارو گذاشتم اول خوب کف خونه رو تمیز و ضد عفونی کنم،بعد یه طی جدید با چندتا سری اضافه خریدم که درنهایت با اونا تمیز بشه،چون اونجا هم مثل خونه خودمون کابینت هاش های گلاسه وبا تجربه ای که به دست آوردم هیچ دستمالی مثل وایت اند وایت های گلاس وگاز و هود شیشه ای رو تمیز نمیکنه دوتا هم دستمال وایت برای کابینت و گاز و هود خریدم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
[QUOTE=346403050]چرا؟ وسواس داره؟ بله وسواس داره ، خیلی تمیزهبعدم فکر کنم چون بعضیا لباس رو بصورت ک ...

منم گاهی از لباس کهنه ای که جنسش نخ باشه و کهنه بشه برای تمیز کردن بالکن و ورودی خونه استفاده میکنم ولی الان تصور کردم لباس شخص دیگه ای باشه، راستش به دلم نیست بهش دست بزنم. حتما ایشونم این حسو داره.