2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738844 بازدید | 44705 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طبقه دوم ما پارکت هس ۱۰سال هس خیلی خوب مونده منم میخوام طبقه پایین رو بازسازی کنم میگن طبقه همکف از ...

این کفپوش که من میگم چون جنسش از چوب نیست این مشکلو نداری که اب بریزه باد کنه..من حدودا ۹ یا ۱۰ سالی میشه اگه اشتباه نکنم که کفپوش کردیم حتی شلنگ اب هم باز کردم روشون که نجاست برطرف بشه بعدم باطی خشک کردم اتفاقی نیفتاده

بخدا حدس زدم این باشه😀

😂😂اره

کاربری قبلیم چون رمزش یادم رفت دیگه نتونستم وارد بشم .قدیمی هم بود نینیارم گفت چون اون موقع باایمیل ثبت نام کردی دیگه نمیشه کد بدیم مثل قدیما

منم عصبانی بودپ هرچی میزدم قبول نمیکرد🤣

😂😂ارهکاربری قبلیم چون رمزش یادم رفت دیگه نتونستم وارد بشم .قدیمی هم بود نینیارم گفت چون اون موقع ب ...

😀😀😀😀

راستی روی اون کفپوش ها لکه پا نمیمونه؟یا آشغال رو زود نشون نمیده؟

ببخش با سوالاتم اذیتتون میکنم

شاید فکر کنید که با داشتن سبک زندگی مینیمالیستی، از لذت خرید کردن محروم می‌شوید اما این طور نیست. در ...

عالی

عالی عالی

ریپلای کردم که دوستانی مثل مبینا جون استفاده کنن

دقیقا من با در پیش گرفتن صد در صد این روش بعد از آشنایی با این تاپیک (قبلا هم شاید شصت هفتاد درصد همین بودم) لذت بیشتری از خرید می برم

دیروز بیرون بودم به طور مثال دو تا تکه لباس خونگی خریدم که علاوه بر کیفیت خوب قیمت خیلی خیلی مناسب هم داشتن(۴۰۰ شد کلا)

و سه تکه لوازم بهداشتی(اسپری بدن،پد صورت و کرم)هر سه کیفیت عالی(یه تومن شدن) ولی می دونم که تمام خریدها رو برای مدت طولانی خواهم داشت.مختصر و مفید

گزارش پاکسازی       روز هشتم (دیروز):

۱.دو تا جعبه خالی

۲.در یک سبد

۳.یه بسته مو مصنوعی واسه شینیون که رنگشم خوب نبود و من سالها نگه داشته بودم دلم نمیومد بندازم چون نو بود و آرزویم نبود ولی به کارمم نمیومد.بالاخره دل کندم

۴.یه عروسک نمدی

۵.دو تا بیوتی بلندر استفاده شده

۶.چادر و دستکش تور یادگاری خانوادگی

۷ تا ۱۷.یازده تا لباس و مانتو و شلوارک و ...

۱۸.جامدادی

۱۹.یه دست لباس مجلسی

۲۰.سبد میوه

۲۱.تعدادی کاغذ باطله و عکس

۲۲ و ۲۳. دو تا کلاه آفتابگیر بلااستفاده که الکی سالها بود نگه داشته بودم

کمد دیواری و رختخواب ها و چمدان ها مرتب و پاکسازی شد. دیگه دارم به سختی خروجی پیدا می کنم!

خانما یه نظرسنجیخونه رو داریم بازسازی میکنیم بنظرتون برای کف خونه پارکت گزینه خوبیه یا سرامیک؟همسرم ...

من سرامیک کردم ۶ماه پیش..ولی الان میگم کاااش سرامیک طرح پارکت میگرفتم خیلی دوس دارم.پارکتم ک خیس شه خراب مچیشه