2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739181 بازدید | 44706 پست
واقعا این رسم جهیزیه رسم خوبی نیست به نظرم این همه وسایل تهیه میشه بعد وارد زندگی که میشیم بعد دو سه ...

وای دقیقا مسئله منم همینه دلم نمیاد لوازم جهیزیه بذارم خروجی

بعد از اون طرف به همسرمم حق میدم دلش نیاد وسیله ای که زحمت کشیده خریده بذاره خروجی

به نظرم هم سطحی هم عمقی از تمام ابعاد باید متمرکز بشیم روی کنترل ورودی ها چون هر چقدرم خونه پاکسازی کنیم بازم ورودی داریم.

شادی صدام کنید
عالی👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻رو نه گفتنت هم تمرین کن عزیزم ❤

خیلی وقتا نه میگم اما بعضی روزا که خسته ام مغزم بهم دستور نمیده بگم نه😂

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای من با این قسمت وسایلای هنری خیلی مشکل دارم الان یه کشوی کامل از دراورم فقط وسایل جواهردوزی و جعب ...

من گذاشتم داخل کابینت کلا یه کارتن متوسط شده 

لوازم تحریرم هم داخل کشو چیدم البته بیشترشو رد کردم رفت

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
یه بادبزنم دارم تو خونه بلاتکلیف دیگه الان همه جا کولر هست ولی قشنگ حالا میگم بمونه شاید لازم شد ال ...

اتفاقا برای من خیلی پیش اومده نیازم بوده و نداشتم 

چند وقت دیگه محرمه و خیلی جاها که میرم واقعا نیازمه ولی یه چیز قشنگ میخوام باید سرفرصت بگردم و بخرم

❌لایک❌

قسمت داخلی یخچال تمیز و مرتب و پاکسازی شده ست

قسمت درش هم امروز تمیز و پاکسازی شد و یه دهانشویه تاریخ گذشته مابقیشو خالی کردم تو ظرفشویی و ظرفشو گذاشتم تو بازیافتی ها

امروز ان شاءالله فریزر رو تمیز و پاکسازی میکنم 

❌لایک❌

سلام ،مامانم یه سرویس آرکوپال،یه سرویس چاقو چنگال و هاون و کلی خرده ریزه آوردن ، بهشون میگم من اینارو لازم ندارم میگن بزار تو انباری نگهدار واسه دخترت   دعا کنین قبل از اومدن همسرم بتونم یه جا قایمشون کنم ،اگه بیان کلی ذوق میزنن و همه رو تو کابینتا جا میدن   دیوونه نشم از دست این دونفر صلوات   

گاهی این وسایل رو بدین بهزیستی یا موسسات اینچنینی ... بچه ها خوشحال میشن از دیدن مداد رنگی و ....بچه ...

یه کار میتونین انجام بدین ، اونم اینکه هر وقت یکی دو تا از رنگها کوچیک شد ، مداد رنگی ۶ رنگ بخرید اون رنگو داشته باشه ، اینجوری صرفه جویی میشه

البته فکر کنم یه جاهایی مداد تک رنگ هم میفروشن

سلام،

دیروز همسرم دستش خورد ادویه پودر پیازم ک جاش شیشه ای بود رو شکست

۳تا ظرف پلاستیکی گذاشتم بدم به یکی

شامپو و سایل حمام رو در یک ظرف مثل ابکش ،سفید گذاشتم

در نتیجه استند شامپو میره خروجی

ی ابکش صورتی داشتم رفت خروجی

یکسری فاکتورهای خرید لوازم خونگی ک نیازی بهشون نبود رفت تو بازیافت

قاشق و ابزارهای آشپزی اضافی رو هم جمع کردم،به تعداد محدود دم دست گذاشتم

واقعا این رسم جهیزیه رسم خوبی نیست به نظرم این همه وسایل تهیه میشه بعد وارد زندگی که میشیم بعد دو سه ...

منم عذاب وجدان دارم به خاطر همین الان بیش از ده ساله که نگهش داشتم و نفروختم 

سلام دوستان خروجی های من

یه حوله حمام

یه مانتو چهارخونه

دو تا پیراهن نخی

یه لباس زیر بالا تنه

۴ تا ساق دست

دو تا تی شرت

یه مانتو بلند

یه مانتو جلوبسته

یه کیف که به مامانم دادمش

یه شال نخی که همش چروک میشد

یه شیشه تموم شده کرم پودر

یه کش مو که با یکی دو بار استفاده کشش شل شد با اینکه گرون خریده بودم اصلا کیفیت نداشت

یه طلق روسری که اصلا نتونستم ازش استفاده کنم

یه جوراب

دو تا دستبند بدل

دو تا گل سر که دیگه مناسب سنم نبود

یه کش مو دیگه که اونم کشش شل شد سریع

یه گل سر که از هم باز شد 

یه کش که گل روش افتاد کششم شل شد 

یه انگشتر و دستبند نقره که کسی داده بود بهم ولی چون میدونستم دوسش داره بعد چند سال به خودش برگردوندم و گفتم پیش خودت بمونه بهتره و اونم بدش نیومد چون منم استفاده نمیکردم الکی نگهش داشته بودم

سه تا گل سر دیگه که دیگه استفاده نمیکردم 

همه گل سر های سالم رو دادم به بچه های فامیل کلی ام خوشحال شدن ولی فقط کشو های من رو پر کرده بودن