2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739472 بازدید | 44712 پست

خروجی تفاله گیر کنار سینک

این جزو چیزایی بود که از اولم به سلیقم نخریده بودم و توی سرویس پلاستیک جهیزیه مامانم خریده بود که من هر دفعه میدیدمش احساس میکردم یه چیز اضافه س ضمن اینکه همسرم هر زباله ای که پیدا میکرد مینداخت توی این تفاله گیر به جای اینکه بندازه سطل زباله و این باعث میشد همیشه این تفاله گیر پر باشه و زحمتش با من بود که خوشبختانه بلاخره تونستم حذفش کنم

نهال🌱

مدتیه دارم فکر میکنم سرویس چاقو رو هم به همراه استندش بذارم خروجی چون فقط از قیچیش استفاده میکنم و عادت دارم کارای آشپزخونه رو با کارد میوه خوری انجام بدم😁

از طرفی هم توی کابینت جلوی ادویه ها یکم مزاحم کارمه و جا گرفته

نهال🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خروجی دیشب من کلی مدارک پزشکی و عکس دندان وام ار ای وآزمایش اندازه ی سه تا پوشه شد. یه جهبه ارایش که همسرم سیزده سال پیش برا عروسی برام گرفته بود.کفش سال پیش دخترم هم خروج دادم ـ و کلی وسیله ی بدرد نخور از کمد دخترم خارج کردم اینم عکسش

خروجی دیشب من کلی مدارک پزشکی و عکس دندان وام ار ای وآزمایش اندازه ی سه تا پوشه شد. یه جهبه ارایش که ...

راستی بعد از این عکس یه جعبه بزرگ عروسک. کلیپس وجا مدادی. کیف پول. سنجاق روسری و دوتا انگشتر بدل و دوتا لباس زیر خودم هم انداختم رفت

در راستای خرید اشتباه*** 

یه مغازه هست که به خاطر ارزان بودن جنساش همیشه جلو مغازه نردیک به صد نفر صف میبندن ونوبتی میرن داخل خرید میکنن. چن ماه پیش با مادرم رفتم و چن تا جنس ازش خرید کردم به قدری پشیمونم که حد نداره جنساش کیفیت پایین و دوخت خیلی بد به خودم قول دادم  دیگه پامو تو اون مغازه نزارم 

وای من با این قسمت وسایلای هنری خیلی مشکل دارم الان یه کشوی کامل از دراورم فقط وسایل جواهردوزی و جعب ...

بدین یه نفر استفاده کنه  چون ماژیک و آبرنگ و اکلیل و اینا بعد از مدتی دیگه قابل استفاده نیستن 

بدین یه نفر استفاده کنه چون ماژیک و آبرنگ و اکلیل و اینا بعد از مدتی دیگه قابل استفاده نیستن

آره ماژیکا رو باید بدم به کسی چون دارن خشک میشن کم کم و منم قرار نیست دیگه ازشون استفاده کنم

یه مقدار از رنگامم خراب شده بودن انداختم دور یه مقدار دیگه مونده که اونارم میدم به کسی استفاده کنه

ولی خب بازم خیلی چیزا هست که نمیدونم چیکارشون کنم

نهال🌱

آره ماژیکا رو باید بدم به کسی چون دارن خشک میشن کم کم و منم قرار نیست دیگه ازشون استفاده کنمیه مقدار ...

گاهی این وسایل رو بدین بهزیستی یا موسسات اینچنینی ... بچه ها خوشحال میشن از دیدن مداد رنگی و ....

بچه من یه عادت بد داره . وقتی یکی از مداد رنگیاش کوچیک میشه و رو به اتمامه ... دیگه دست به بقیه نمیزنه و مداد رنگی جدید میخواد ... 

حتما هم جعبه فلزی .... چون از نظمشون خوشش میاد واگر یه دونه کم بشه سریع میفهمه و دنبالش میگرده .در مورد جعبه که فقط جعبه رو نگه میدارم و مداد رنگی با جعبه کاغذی میخرم....

منم تنها فکری که به ذهنم رسید اینه ... که همه رو جمع میکنم و یکجا میدم به موسسه ای..

مدتیه دارم فکر میکنم سرویس چاقو رو هم به همراه استندش بذارم خروجی چون فقط از قیچیش استفاده میکنم و ع ...

من برای جهیزیم نو تو کارتن مونده آکبنده اصلا بازش نکردم 😐

امروز نوبت شستشوهاست که شستنی ندارم.

یخچال ما هایسنس اون قسمت جا میوه ای بزرگ گذاشتم برای وسایلی که به خاطر مورچه باید بذارم یخچال 

اون قفسه کلا دراوردم شستم وسایل داخلش مرتب کردم.

یه مقدار ارد از خیلی وقت پیش برای کاری نگه داشته بودم که دیگه ریختم دور خمیر مایه تازه خریده بودم که متاسفاته درش باز شده بود ریخته بود کف طبقه خروجی اجباری شد.

شادی صدام کنید

مانتوهای من خیلی مینیمال اضافی هاشو خروجی دادم الان مونده:یه مجلسی دوتا روزمره .یه بافت .یه پالتو دارم که چندساله دارمش اما نمیپوشم چون گرمایی هستم زمستون یه بافت خوبه برام احتمالا پالتو بدم خروجی 

لطفا برای آمرزش روح مادرم یه صلوات بفرستید .ممنون
گاهی این وسایل رو بدین بهزیستی یا موسسات اینچنینی ... بچه ها خوشحال میشن از دیدن مداد رنگی و ....بچه ...

بله درسته منم سعی میکنم همینکار رو انجام بدم

در مورد جعبه فلزی خیلی ایده خوبیه منم سعی میکنم دخترم که بزرگ شد از این جعبه فلزیا براش بگیرم

نهال🌱

من برای جهیزیم نو تو کارتن مونده آکبنده اصلا بازش نکردم 😐

واقعا این رسم جهیزیه رسم خوبی نیست به نظرم 

این همه وسایل تهیه میشه بعد وارد زندگی که میشیم بعد دو سه ماه میبینیم خیلی از اونا اصلا تو لایف استایل ما جایی ندارن و همینطور بی مصرف میمونن

من خودم یه عادت بدی ام که دارم اینه که هرکدوم از وسایل جهیزیه م رو که میخوام بذارم خروجی یا از جلوی دست جمع کنم یه عذاب وجدان بدی میگیرم که پدرمادرم انقدر برای تهیه اون ها به زحمت افتادن بعد من اونطور که باید ازشون استفاده نکردم

نهال🌱