2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739450 بازدید | 44712 پست
سلام مانتو روزمره یکی تازگی خریدم و قبلی فعلا مونده تو کمد که اگر تفریح رفتیم بپوشم در طول سال برای ...

اینجوری چقدر خوبه منم نظرات همه دوستان و خوندم به این نتیجه رسیدم که ورودی ندم تا 90 درصد مانتوهام بره خروجی... اگه ورودی بدم همه باهم کهنه میشن و جاهم ندارم

مانتو های خودم درحال حاضر 

دوتا مجلسی

دوتا پاییزه

پنج تا اول پاییزه😅

7 تا تابستونی و روزمره

دوتا کاپشن

دوتا پالتو

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام امروز به خرده کاری ها و خرده وسایل رسیدگی کردم 😇خروجی ها یدونه خار طبقه یدکی داشتم برای کمد ...

منم یه قسمت از کمدم مخصوص همین لوازم و لباس‌های اتوکردنی و...هست ، تا وقت خالی پیدا میکنم یکی از کارهاش رو انجام میدم

یه زمانی خیلی کارای هنری انجام میدادم ولی بعد یه مدت دیدم فقط فضا اشغال میشه و دلمو میزنه سعی کردم ف ...

میشه کارای هنری که انجام می‌دهید رو بگید

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
میشه کارای هنری که انجام می‌دهید رو بگید

مثلا دسته گل عروسی مادرمو بازسازی کردم 

یا دوتا مجسمه کوچولو دارم میخوام بندازم رو جاکلیدیم

اخرین کاری که انجام دادم درست کردن یه استند مثل این عکس با یه عروسک باربی بود.... روش انگشتر و صلوات شمار میزارم

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

ورودی و خروجی 

البته بهتره بگم یه جابه جایی بود

خرد کن دستی داشتم به عنوان رنده ازش استفاده میکردم پسرم جایی که هست احتیاج به رنده داشت که خرید ولی باهاش راحت نبود اونو برام اورد و خردکن رو بهش دادم باخودش ببره ✨

کلی از لباسها جورابها و کفشاش از خونه خارج شد و با خودش برد. ✨

❌لایک❌
اینجوری چقدر خوبه منم نظرات همه دوستان و خوندم به این نتیجه رسیدم که ورودی ندم تا 90 درصد مانتوهام ب ...

😶😶

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

در مورد خرید اشتباه باید بگم که ،یادتونه زمستون گفتم ی شومیز خریدم ب اصرار همراهم و باب دلم نبود،قبل اون قرار گذاشته بودم دیگ این مدلارو نخرم،دقیقا همونو گرفتم😐

از زمستون گوشه ذهنم هست و یادم نمیره

فردا میریم سفر منو دخترم🌿فکر کنم زیاد لباس جمع کردم،ولی خب موقعیت ها و مراسم هارو هم درنظر گرفتمر

خونه رو تمیز و مرتب تحویلم همسرم میدم امیدوارم همینطور هم تحویل بگیرم🙏😬

در مورد خرید اشتباه باید بگم که ،یادتونه زمستون گفتم ی شومیز خریدم ب اصرار همراهم و باب دلم نبود،قبل ...

و چندماه پیش چند جفت جوراب خریدم که جنسشون خوب نبودهگذاشتم برای تو خونه پوشیدن

سلام بچه ها جون 

وقت تون بخيــــــر 

همگى سلامت و تندرست باشيد ان شاءالله

خروجى اين مدت من يه جفت جورابه 🫠

خداروشكر به علت بودجه محدود خيلى تو خريدهام نياز و اولويت رو در نظر ميگيرم 

چيزى كه هس اينه كه من مدتيه خيلى موسيقى هاى درهم و زياد گوش ميدم، چون از نظر روحى كمى آشفته ام و ميخواستم حواسم پرت شه، الان بخشى شون رو حذف كردم كه به اميد خدا اين عادت رو ترك كنم چون تو روحيه ام تاثير بدى ميذاره

و با آدماى خيلى متفاوت و تقريبا هر كسى جلوم سبز شد ارتباط گرفتم و اين كار بدى بود، الان پشيمونم، چون چيزى كه برام مونده مقدار زيادى يأس هستش از رابطه هام و اينكه خيلى انرژى ازم گرفته شد (چون مثل خيلى از آدما خيلى انرژى  ميذارم توى رابطه هام با آدما) 

ميخوام در زمينه گوش دادنى هام و رابطه هام خيلى تجديد نظر كنم و يجورايى مينيمال شم 

بعلاوه اينكه دوباره درباره اشياء دور و برم فكر كنم و بى استفاده هارو خارج كنم 

یه زمانی خیلی کارای هنری انجام میدادم ولی بعد یه مدت دیدم فقط فضا اشغال میشه و دلمو میزنه سعی کردم ف ...

وای من با این قسمت وسایلای هنری خیلی مشکل دارم الان یه کشوی کامل از دراورم فقط وسایل جواهردوزی و جعبه خیاطیمه که هرچقدرم مرتبشون میکنم باز اون کشو باب سلیقم مرتب نمیشه چون خیلی هاشو نمیشه خروج گذاشت

یه قسمت از کمد تخت هم کلا کامواست که تقریبا همشون خرید اشتباه بودن چون اصلا علاقه آنچنانی به بافتنی ندارم 

توی کمد دیواری هم یه باکس نسبتا بزرگ پر از لوازم تحریر و مداد رنگی و آبرنگ و اکلیل و... دارم که چند ساله اصلا استفاده نشدن ولی خب دلمم نمیاد بذارم خروجی

به فکرم رسیده بود که همرو جمع کنم تو کشوی دراورم که همشون یه جا باشن ولی خب اون کشو اونقدرا فضا نداره و بدتر بهم میریخت همه چی

نهال🌱