2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740495 بازدید | 44731 پست
من با یدونه هم کارم راه میوفته چون کوچک ترین عضو هردو خانواده ماییم وگمون نمیکنم کسی وقت کنه امسال ب ...

من جای شما باشم دوتاشو انتخاب میکنم میخرم البته اگه لباس مناسب مهمانی اصلا نداشته باشی. چون لباسی که امروز بپوشم و مهمونی برم یا مهمون بیادو مجبورم بعد از استفاده بشورم چون یا کثیف میشه یا در اثر تعریق بدن لک میفته یا بو میگیره حالا هرچقدر ازعطر و ادکلن استفاده بشه باز جای شستشو رو نمیگیره و تا بخواد اون خشک بشه و اتو بزنم طول میکشه و برای روز بعد اگه مورد خاصی پیش بیادو نیاز به لباس مهمانی باشه از لباس دیگه ای استفاده میکنم. بستگی به شرایط شما داره اون چیزی که میخرید

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
الان فقط خوبی دارن وهر سه خوشگلی😅😅 یاداین آهنگه افتادم(خانوما لطفا با ریتم بخونین)👇 میون ...

من روزی که رفتم شومیز بخرم 

یه شومیز با جلیقه دامن ست پسندیدم بقول شما فقط خوبی داشت 

شومیز که نیازم بود رو خریدم و اومدم خونه .دو روز تو فکر اون ست بودم

ولی وقتی بررسی کردم دیدم ترکیب اون ست رو اصلا نمیتونم عوض کنم

شومیز رو فقط با همون دامن و جلیقه میشد پوشید بخاطر قسمت های کارشده ای که داشت 

دامنش اصلا نمیشد با لباسای دیگه ست بشه و وقتی اون ست رو میخریدم بعد دوبار پوشیدن تکراری میشد و مطمئنم زود دلم رو میزد 

و خیلی راحت پشیمون شدم پولشم موند توی کارتم 

برای ما هم پیش میاد مدلهای زیادی بپسندیم ولی چون سبک پوشش خودمون رو میشناسیم راحت تر میتونیم خودمون رو راضی کنیم چی بخریم چی نخریم

ققنوس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم من مشاوره میرم خیلی از مشکلات حال حاضرم ب خاطر گذشته و کودکیم هستش. به خاطر سختی ها و مو ...

منم مثل توام.طرحواره منظورت هست؟امسال من مشغول بازسازی روانم هستم

اووووووه😄😄😄

🥴🥴🥴🥴 

به خدا اینجوری نبودم و هرچیز به یدونه قانع میشدم 

انقدر بقیه گفتن این مد شده،ازاین مدل نمیشه نداشت،این به تو خیلی میاد،این امسال خیلی ترنده،این فقط برا تو دوخته شده 

و و و 

منو اینجوری معتاد کردن 

میای بخری هم به لحاض اقتصادی سخته،هم ناراحتی چون آگاهی داری و یه چیزایی رو راجع به مینیمالیست درک کردی 

میای نخری فکر وذهن و قلب وروحت پیش لباساست🤣🤣 

خدایااین دیگه چه مَرَضی هست که دچارش شدم😑😑

به زودی منم مامان میشم😍
🥴🥴🥴🥴  به خدا اینجوری نبودم و هرچیز به یدونه قانع میشدم  انقدر بقیه گفتن این مد ...

اطرافیان خیلی مهم هستن

من خودم بارها نوشتم اگر نزدیکان درجه اول ماکسیمال بودن به هیچ عنوان نمی‌تونستم مینیمالیست بشم

چون تمام روابط من با مادرم و دو خواهرم هست اگر دائم خرید میکردن و پیشنهاد خرید میدادن من اصلا نمی‌تونستم طبق عقاید خودم زندگی کنم و خواه ناخواه تاثیر می‌گرفتم

شما باید اراده خودت رو محک بزنی، سخته

اما وقتی سربلند بیرون بیای لذتش غیر قابل وصفه

ققنوس
خانه داری و مینیمالیست همین تخصص شما و من و بقیه دوستان اینجا

😑... منم برم دوره برگزار کنم ؟؟؟

هیچ چیز سرجاش نیست و اوضاع داره بدتر میشه 😀... 

بلاگر بمونه بهتره تا مدرسی که حتی معلوم نیست رشته تخصصی داره یا حتی تحصیلات عالی ؟؟؟ 

مجوز دوره هم معلوم نیست داره یانه؟؟